American Apparel Nailpolish

kauneus
23 kommenttia

nailpolsn_04

nailpolsg_02

id nailpolgd_01

http://store.americanapparel.net/

Kynsilakat ovat oikeasti ainoa meikki, joita saatan ostaa hetken mielijohteesta ja joiden suhteen revittelen. Toki käytän huulipunia, mutta ne tuntuvat niin omalta etten enää edes laske niitä mitenkään ihmeelliseksi osaksi meikkiä… Tuo eka neonoranssi lakka on ihan mieletön, mutta miltähän mahtaisi näyttää pimeässä hohtava lakka? Ja mistähän myrkystä se on tehty…. :- D

Onko teillä kokemuksia American Apparelin lakoista, ovatko kestäviä? Ovat perushenkkamaukan lakkoja kalliimpia, mutta ah niiiiin hyvän värisiä. Tekis mieli tilata perusmekko neuleiden alle ja samalla joku piristävä kynsilakka, mutten tiedä tohdinko sijoittaa jos kestävyys on huono tai lakka kuivuu purkkiin alta aikayksikön! YOU TELL ME.

translation: I’d like to try glow-in-the-dark-nailpolish, hope it’s not as poisonous as it seems….  

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ostin aikoja sitten kirpparilta semmosen neonkeltasen lakan ja vasta joku pari viikkoa sitten iskin sitä kynsiini. Ei taida olla noita glow lakkoja mut hienosti näky pimeessä :3 Jämiä vielä kynsissä… Tosin yks kynsi on melkee niiku uusi!

 2. Mulla on yks american apparellin lakka SUOSITTELEN. Yks kerros riittää peittävään tulokseen ja pysyy kynsissä hyvänä pitkään! Seuraavalla reissulla ostan kyllä useemman

 3. Mulla on yksi ja on ihan superhyvää! Mulla ainakin pysyny hyvin.. Tietty ekana alkaa kuluun kärjistä niinkun monista muistakin lakoista, mutta ainakaan mulla ei oo mitenkään sen kummemmin kulunu. :)

 4. Mulla on aa:n keltainen/oranssi neon-lakka, joka yllättäen oli tosi matta. Ei näyttänyt hirveän kivalta kynsissä, lähinnä kynnet näytti kellastuneilta, mutta kahden lakkakerroksen ja kirkkaan päällyslakan jälkeen oli tosi kivat! Ja kuten joku jo mainitsi melkein kiiltää pimeässä.
  Toi galaxy lakka on tosi upean näköinen kynsissä ja pysyy tosi pitkään!

  1. Ooh ok! Mä tykkään kyllä myös mattaisesta pinnasta, mutta hmm, noiden toivois olevan kiiltäviä.

   Ja joo, galaksilakat todella pysyy, niitä voi vaan lisäillä kun rupeaa lohkeileen :- D

 5. Oi tuo neonvärinen lakka on niin hieno! Miulla on kans paha tapa shoppailla ihan liikaa kynsilakkoja ja niitä löytyykin kotoa joka paikasta. Itse asiassa lakkailen nytkin paraikaa kynsiä viikonloppuna ostetulla uudella lakalla…

  1. Hahaa sama:-D mulla on kans korillinen lakkoja, mutten kyllä ikinä heitä niitä kuivahtaneitakaan pois, ehkä kannattais….

 6. Ihan peruskamaa ovat mielestäni. Ihan mukavasti levittyvät ja kohtalaisen hyvin kestävät.

  Määkin muuten tarvisin nimenomaan perusmekon neuleiden alle. Aattelin käydä vilkaisemassa Nansolta tässä joku päivä.

  1. No hyvä, tuo riittää!:-) Aika kalliita ovat joihinkin verrattuna, mutta toisaalta niin makeen värisiä….

   Oiskohan nansolla tosiaan jotain? En oo tajunnut ajatellakaan!

 7. Minä en ehkä lähtis suosittelemaan mitään pimeessä hohtavia lakkoja! Tai toki en tiedä millaista American Apparellin lakka on, kun itse testasimme erään toisen merkin vastaavaa ja se ei ole kyllä tosiaan tähän mennessä hohtanut vielä yhtään missään :-D Eli jos uskaltaa ottaa riskin, niin toki, mutta pettymykseen kannattaa varautua.

  1. mä oon kokeillut forever21 merkin vastaavanlaista lakkaa ja se toimi ihan ok, aika himmeänä hohti pimeässä. aa:n lakat on paljon parempilaatuisia kuin ainakin f21 ja vaikka en oo kokeillu tota glow in the darkia, uskon jotenkin sen perusteella miten hyviä aa:n lakat yleensä on et toikin on parempaa kuin muiden valmistajien halvemmat versiot.

 8. mulla on kokemusta oikeestaan ainoastaan aa:n kynsilakoista (omistan 13 eri väriä tällä hetkellä), joten mun on paha yrittää verrata mihinkään muuhun merkkiin. ja käyttökokemuksen mukaan tuskinpa tuun koskaan muunlaista kynsilakkaa käyttämäänkään :-)

  +kestää hyvin. parin päivän jälkeen alkaa mun käytössä lohkeilemaan kärjistä (oon vähän koheltaja) ja toisaalta vaihdan väriä aika tiuhaan joten mulle kestää just sopivasti.
  +ihan mahtavat värit ja mieletön pigmentti. yks kerros riittää mainiosti, peittää ja näyttää hyvältä.
  +neon väreistä pinkki ja punainen on tosi hyviä! normisävyistä harmaa echo park ja california trooper on kivoja ja helppoja värejä. noista glow in the dark sävyistä ei kokemusta.
  +pullot on super kauniita. miellyttää kovasti mun silmää ja so far mikään mun lakoista ei oo kuivunut vaikka joitakin käytän tosi harvoin.

  suosittelen ehdottomasti! jos tilaa kolme saa jonkinlaista alennusta, ainakin myymälöissä. nettikaupasta en osaa sanoa.

  1. Eikä, ihana valikoima AA:n lakkoja!:-D

   Kiitos ihanan kattavasta kommentista, alan olla vakuuttunut. Tekis mieli ostaa toi oranssi neonlakka ja joku muu kiva….

   Noi pullot todella on nättejä! Mietin juuri, että viitsiskö sijoittaa johonkin neonlakkaan ja johonkin tavallisempaan arkiväriin, jos eivät kerran kuivukaan nopsaa! Ja näytti tuolla olevan -20% tietyistä kolmen sävyistä!

 9. Mul on nopeesti laskettuna 8 aa:n lakkaa.. :D eli oon tykänny.. Ite laitan aina kaks kerrosta, nii tulee kunnol väriä. Aika kestävää tavaraa se on, varsinki jos laittaa päällyslakkaa päälle! Eli suosittelen! :D muaki jollai tapaa kiinnostelis toi pimees loistava lakka, mut sit loppupeleissä se vois olla esim iltasin ratikkapysäkillä vähän turhan…loistavaa :D

  1. HEHEE hyvä! Mä tiesin että sulla on noita lakkoja, joten osasin jotenkin aavistella että niiden on oltava ihan ok -laatua ainaskin ;–) Hahaa no mietin kanssa!!! Että oisko ihan överi, mutta toisaalta just siks ois aika ok……

   1. ehkä se pimees loistava olis hyvä spessuis tilanteissa! tai no en tiiä, päiväkodin lapset saattais tykätäkki :D se on oikeesti ihan käsittämätöntä, miten usein POJAT kiinnittää huomiota mun lakkoihin, siis about kolmevuotiaat :D huomaa, jos oon lakannu ne eri värillä jne. aika sulosta!