DOUGHNUT

kauneus
22 kommenttia

ID hiusdonitsi copy

Hiusdonitsit ovat mielettömän käteviä silloin, kun haluaa tehdä oikein ison ja siistin nutturan. Olen saanut omani Glitteriltä, mutta olen nähnyt vastaavia myös H&M:llä ja tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla. Mielettömän hyvä silloin, kun hiukset ovat pesun jäljiltä niin liukkaat, ettei niistä saa ilman tuhoisaa tupeeraamista kivaa nutturaa. Sopii myös tokan päivän hiuksiin kunhan vain harjailee nukkutakut pois.

On hauskaa bongailla hiusdonitsin avulla tehtyjä nutturoita katukuvasta :- D Kun tuollaisen omistaa itse, alkaa hyvin helposti huomata mitkä nutturat on tehty valkilla ja mitkä ei. Yhtä juttua en tosin tajua: tuntuu epäloogiselta että pitkät hiukset oli helpompi asetella kunnolla tämän kanssa! Luulisi että homma olisi ihan päinvastoin, lyhyempi tukkani riittää ihan reilusti – ja liikaakin tuon ympärille, niin että sitä on vaikea saada sullottua sisälle! Käsittämätöntä…

translation: If you want a big, gorgeous top knot, use a hair doughnut! That’s the easiest way. I just don’t get it – why top knot was so much easier to do with longer hair?? Illogical! 

 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Taidat olla aikamoinen viherpiipertäjä, mitä nyt sun juttuja olen seuraillut.? Miten tämä näkyy arjessasi? Mitä ruoka-aineita et käytä ja mitä suosit tms, mitkä vaatemateriaalit saavat jäädä kaupan hyllyille?

  Olis kiva saada pieniä vinkkejä hieman ympäristöystävällisempään elämään, jota toki olen jo useamman vuoden harjoittanut. Mutta uusi tieto ei koskaan ole pahitteeksi ;)

  (ps. ota sana ’viherpiipertäjä’ tässä yhteydessä ehdottomasti hyvänä asiana!)

  1. Ha, aattelin eka että kuulostipa vähän negatiiviseltä, mutta ymmrrän! Olen useasti miettinyt, että tässäpä aihe, josta pitäisi ehdottomasti kirjoitella enemmän. En vain yhtään tiedä mistä aloittaa! :–D

    1. Hyvä, että ymmärsit mun pointin tossa etkä ottanu sitä pahana asiana! :)

     Ihan konkreettisia postaustoiveita ei järin ole, mutta ainakin eettisemmästä ja ekologisemmasta ruoasta voisit puhua eli millä pienillä/suurilla valinnoilla voi vaikuttaa? Tähän siis olisi kiva saada enemmänkin omia kokemuksiasi asiasta, vaikka sitten yleisen tason rinnalla. Ja ihan vaikka noita jo esittämiäni kysymyksiä, omalla maullasi voisit käsitellä. :)

     Huippukivaa, jos tähän aiheeseen lähemmin tarttuisit!

     1. Ymmärsin kyllä!

      Hyviä vinkkejä, ehkäpä jokin tuollainen arkipäiväinen ostoskassin sisältö -tyyppinen juttu olisi helppo lähtökohta tälle aiheelle :-) olisipa ihanaa saada keskustelua ko. aiheen ympärille, minusta tärkeitä juttuja!:-) Hyvä että vinkkasit ja toivoit, alan pohtia tätä enemmän ja aivan varmasti kirjoitan sopivalla hetkellä aiheesta!

 2. mä laitan aina hiusvalkinkin avulla hiukset sillä tavalla ”suttunutturalle”, ettei sinne keskelle jää sellaista reikää tai sellaista. :D sitten se näyttää siltä, että olis vaan oikeesti paljon tukkaa päässä !
  hehe ihan kiva huijjaa ittee ja muita. mulla on aina hiukset jollain tavalla kiinni ja kerran kaveri, jonka olin tuntenut jo melkein vuoden aika hyvinkin, ihmetteli nähdessään mut hiukset auki, että onko mulla oikeasti niin lyhyt tukka. :D

  1. Oi, miten se mahtaa onnistua? :-D Mäkin haluisin sen keskikohdan silloin tällöin piiloon nimittäin!! :-D

   1. Mä teen sen tosiaan ihan niin, etten vedä hiuksia valkista läpi, vaan suttaan ne hiukset suoraan sen valkin ympärille ! Vaatii ehkä vähän treeniä, mutta niin siitä saa sen näköisen, että se olisi vaan iso suttunuttura. :D Paljon pinnei vaan käyttöön !

    1. Oho!! Mun tarvii todella harjoitella ennen kuin saisin tuon onnistumaan :-D Laitatko sitten latvat piiloon minne? Toiselle puolelle valkkia vaan vai…? :-D

     1. Hehe nyt kauheeta kirjeenvaihtoo täällä kommenttipoksissa. :D

      Mutta miten sen selittäis. Laitan käsillä hiukset sillai ponnarille (ilman ponnaria siis :D) ja sitten kieppauttelen ne hiukset sen valkin ympärille ja laitan latvat sinne alle. levittelen ne hiukset niinkun samalla sen ympärille ettei se valkki näy. sit vaan paljon pinnei kriittisii paikkoihin ja ohut ponnari viel sit sen valkin ympärille, että siit tulee sellanen pyörää ! ja tadaa. :D sitten saatan viä vähän suttaa sitä nutturaa ettei oo liian sliipattu.

      ei mullakaan onnistunut ekoilla kerroilla mut jatkoin sinnikkäästi yrittämistä ! :D mul onnistuu parhaiten ku oon menny illalla hiukset kosteina ja kiinni nukkuu ni aamul ne on riittävän karheet ja pörröset et ne ei liu’u liian helposti pois niitä kiinni laitettaessa.

      kuullostaa ehkä vähän monipuoliselta mut you can do it !! :D

 3. teen yleensä nutturani ilman valkkia, mutta silloin kuin ei jaksa alkaa säätämään mitään ylimääräistä tukan kanssa niin valkki on kyllä super !

  nutturan ilman ’koloa’ saa näpsäkästi sillailla, että asetat valkin ponnarin taakse etkä vedä sitä donitsista läpi :- ) kannattaa muutamalla pinnillä laittaa itse donitsi kiinni, ettei lähte nuttura keikkumaan !

  1. Sama täällä!:-) Valkki helpottaa kun haluaa näyttävämmän nutturan.

   Ja jooo, kreisin kuuloista:-D En vielä ihan hoksaa miten tuo tapahtuu, löytyisköhän joku tutoriaali…….

 4. Tämä on kyllä ehkä nerokkain hiuskeksintö minkä tiedän, en osaisi enää elää ilman :) Laitatko itse ”ylijääneet” hiukset nutturan sisälle ponnarilla vai pinneillä?

 5. Ihanaa kun sulta on alkanut tulla useammin postauksia! :) Jos sulla on aikaa ja halua niin olisi kiva jos tekisit sun kämpästä jonkunlaisen postauksen, eli miltä siellä näyttää ja millainen on sisustus :)

  1. Oo, kiva kiitos!:-) Joo, jossain vaiheessa tulee varmaan yksityiskohtia, mutta ei täällä ole vielä lähellekään valmista :-)

 6. Toi on niin totta että kaupungilla spottaa että hahaa tuolla on nyt täytettä nutturassa! Mulla on ainakin tosi vaikee pidemmissä hiuksissa kieputtaa ne latvat jotenkin nätisti piilon!! kohta on tasapitkä ja pituudesta pois 5 cm kokeillaan sit uudestaan :–)

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  1. No älä, hahaa :-D Ja joo, ei mulla helpottunut vaikka leikkasin 25cm hiuksia veke sillon alkusyksystä! Käsittämätönt’ä

 7. Meillä on koulussa pakko käyttää tommosta joka päivä, ja se on kyllä niin käteväkin ! Mun tukasta tulee vaan ihan afro, kun sullon kaiken tukan sinne sisään ( ihme kyllä koko reuhka menee sinne ). Ja pitemmän päälle tulee myös pää kipeäksi. Noi nutturat on vaan niin helppo tehä ja joka tukalle löytyy oma sävy ja koko :-)

  1. Oikeesti?! Superhassu ajatus! Täällä kun ei ole mitään pukeutumissääntöjä heh :-D mutta joo, totta, on kyllä kätsy kun vaan oppii käyttämään tuota:-)

 8. siis mulla on kans tollanen donitsi enkä voi käyttää sitä ku mulla on liian pitkät ja paksut hiukset, ärsyttää! :-D Olis niin ihanaa välillä laittaa tolla, mutta kun siinä menee ikä ja terveys kun alkaa sen kanssa väsertää..

  1. No jep, uskon!!! :—-D mulla toi vaan ei asetu, en vaan osaa!!!! joskus menee hyvin mut yleensä menee hermo…….