Idan Marimekko-lempparit

muoti
286 kommenttia

Ehdinkin jo vähän vihjailla siitä huippukoolista yhteistyöstä, johon pääsin viime viikolla mukaan. Kyseessä on Indiedaysin ja Marimekon yhteistyökampanja! Olen aivan mielettömän iloinen, että minut valittiin mukaan – voitte varmaan kuvitella, että Marimekko on aika mieluinen yhteistyökumppani minulle :-)  Marimekon syys- ja talvimalliston kuvaukset järjestettiin kauniissa Viherpajassa, jossa me mukaan kutsutut bloggaajat pääsimme valitsemaan suosikkejamme kuvauksiin uudesta mallistosta ja stailaamaan kokonaisuudet näköisiksemme. Ette muuten arvaa miten vilpoista tuolla oli! Jälleen kerran konkreettinen muistutus siitä, että mallien työ ei ole kevyimmästä päästä…

id MarimekkoIda

Lisää Marimekko-ihastuksestani voi lukea täältä, aiemman yhteistyön tiimoilta. Kyllä se ihastus pitää yhä pintansa ;–) Silkkinen Matilda-paita ei kaipaa juuri mitään kaveriksi, se on itsessään niin kaunis. Nahkainen Pose-kirjekuorilaukku sopi tuon paidan kaveriksi hyvin, mutta vieläkin paremmin se pääsisi oikeuksiin vaikka pikkumustan kaverina. 

Taas kerran saa toivoa, että asuisi Helsingissä. Marimekon uuden liikkeen, Aleksinkulman (Aleksanterinkatu 50), avajaisia vietetään nimittäin 10.11. Avajaisissa on paikan päällä Marimekon designereita, jotka pitävät avajaisten ajan stailauspalvelua! Ai että kun tahtoisin olla paikalla, mutta menkää te, pääkaupunkiseudulla asuvat Marimekko-fanit. Me muut voidaan onneksi shoppailla Marimekkoa verkkokaupasta, ah miten kätevää! Juuri pari viikkoa sitten puhuttiin kaverin kanssa, että miksihän Marimekolla ei näy tuotteiden hintoja netissä, mutta nyt sekin korjaantui :- D

Täytyy vinkata sen verran, että huomasin viime viikolla hauskan Marikylän – Marimekon ystävien ”kylä”! Siihen liittymällä saa lisätietoa Marimekon tapahtumista, etuja, yllätyksiä ja nyt liittyessä -15% seuraavasta ostoksesta verkkokaupassa. Liittymisen jälkeen saat uutiskirjeitä ja kutsuja :-) Hhaa, taidan hyödyntää tämän tarjouksen tilaamalla parit astiat, joita ei ole täällä päin kaupoissa näkynyt.

MarimekkoIda2

Ja mikä parasta,

sain kunnian arpoa teille kaksi kappaletta 50€ lahjakortteja Marimekolle!<3

Arvontaan osallistuminen on simppeliä: 

– linkitä Marimekon verkkokaupasta lempparein Marimekko-tuote, johon käyttäisit lahjakortin (osittain tai kokonaan, hinnalla ei ole haaveillessa väliä)
– laita kommentoidessa tietoihin sähköpostiosoitteesi jotta saan voittajat kiinni

Ekstrapusuja niille jotka kertovat mitä tykkäsitte stailauksestani, näyttääkö minulta? Hih, kovasti onnea arvontaan murut! Arvon voittajat 15.11., siihen asti ehtii osallistua!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. EIKÄ, oon aina kateellisena kattellut näitä teidän marimekkoyhteistöitä. marimekko on vain aina ollut heikko kohtani. HEI ja supersöpö lookki, en ehkä heti olisi nähnyt tuota mekkoa päälläsi, mutta kyllä nuo värit jotenki vaan natsahtaa kohilleen.

  Olen muutaman kuukauden tuota mini matkuria nahkaisena himoitellut, mutten vielä ole raaskinut ostaa sitä. ja minkä värisenä sen ottaisin, kun eikö tuo konjakki olekkin aika jänskällä tavalla söpö !? https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/mini-matkuri-laukku-036751-800

 2. aawww hei olet niin kaunissöpö<3 mun painostukset selkeästi auttoivat sua olemaan vielä kauniimpi ;-))

  1. aaaaa ihana elina, kiitos<3 kyllä kannatti kuumottaa, tuli hyviä kuvia:-D !! hahahaa, en malta odottaa että nään sun viralliset kuvat kanssa ;-)

 3. https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/oivasiirtolapuutarha-lautanen-063303-199

  Näistä lautasista olen haaveillut jo pienen ikuisuuden. Olen varmasti sukuni ainoa Marimekko-fani, joten jouluksikaan on jotain ”noin kallista” turha toivoa. Ostaisin noita lahjakortilla heti läjän ja laittaisin vanhat lautaset menemään. Söisin noista aamuisin herkkuvoileipiä ja kaveriksi ostaisin vaikka omilla rahoillani Nanuk-mukin, josta hörppisin vihreää teetä.

  Onnistuneita kuvia muutens! Virkistävän erilaisia, kuitenkin sinun näköisiä.

  1. Hahaa, hyvä vinkki Marimekon suuntaan ;-) Jep, vielä toisen postauksen verran (tein kaksi stailausta kuten muutkin) ja lisäks mulla on Elinabeth-Elinan kuvaamia behind the scenes -kuvia!

 4. No NYT on ihana arvonta, jee! :-) Ostinki juuri semmosen Marimekon Surrur-nimisen ompelu/askartelukirjan, enkä osaa vaan millään päättää mitä ihanaa tekisin ekana. Lahjakortin käyttäisin ihan ehdottomasti näihin (https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/oivasiirtolapuutarha-lautanen-063303-199) lautasiin joista oon haaveillu jo iät ja ajat. Mulla on ihan karmeat mustat ja lohkeilleet kirpparilautaset vieläki käytössä niiltä ajoilta kun muutin kotikotoa pois, ja häpeän joka kerta tarjota niiltä mitään syötävää. :-D

 5. https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/olkalaukku-007444-001 Samanlainen mutta tummanruskea laukku on olkapäällä päivittäin kulkenut jo kutosluokasta asti eli yli 5 vuotta ja sitä on käyty jo suutarillakin korjaamassa kun on kulunut puhki:D oon kokeillu muitakin kasseja koulussa käyttää mutta aina palaan tohon tuttuun ja turvalliseen koska se on vaan niin hyvä ja käytännöllinen:) olis siis ehkä aika hankkia uus ennen kun toi hajoaa käsiin:D

 6. Mä hankkisin nää teekupit itelleni:
  https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/oivasiirtolapuutarha-teekuppi-063294-190

  Ne on olleet pitkään mun hankintalistalla, mut aina vaan lykkääntynyt osto (osittain siitä syystä etten niitä aivan akuutisti tarvitse). Mutta on ne kauniit.

  Kätevää muuten toi, et voi verkkokaupassa etsiä värin perusteella! Itselle moni marimekko-tuote on liian väriloistokas, joten on hyvä, et myös me värittömyydestä diggaavat päästään helposti löytämään omat suosikkimme verkkokaupan paljoudesta.

 7. OIOI, pisti silmään toi siun kommentti että elinabeth-elinan kuvia tulossa! jee, en malta oottaa :–)
  enkä sitä toista stailattua asua, toikin on ihan sika kaunis (: JA tottakai sun näköinen :–) jopa kivemman näköinen ehkä kuin se edellinen marimekon kanssa tekemäsi yhteistyö stailaus-juttu :o

  ja hitsi että oli vaikeeta valita yks ehdoton lemppari tuolta, mutta laitetaan vaikka tää!;
  https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/oivakaunis-kauris-muki-065288-170
  kaikki noi astiat <3

  1. Hahaa ihana kommentti, on juu tulossa! Elina on hyvä kuvaamaan ja käsittelemään kuvia ;- )

   Ja hahaa, tämä oli niin erilainen! Nyt oli selkeästi juhlavia juttuja kun taas viimeksi oli tosi arkisia – tennareita ja tasaraitaa. Siksi nämä toki eroavat toisistaan paljon. :-) JEe!

   1. jee! :D ja joo, oon seurannu elinan kuvia jos montakohan vuotta, alkaen irc-galleriasta kauan sitten :–D

 8. aaah, oon aina haaveillu jostain marimekon vaatteista.. Mutta ne on aika hintavia, joten en oo raaskinu ostaa. :)https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/kolo-paita-038516-099

  1. Eikä, ihana juttu!! :’—) Loistavaa että vakuutti sinut – aika erilailla tästä taitaa tosiaan saada käsityksen kuin verkkosivuilta. JEE!!! kiitos kauniista sanoista<3!

 9. https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/vaatteet/naiset/mekot-ja-hameet

  oijoi ihana mulberimekko, jota päivittäin ihastelen marimekon ikkunassa <3 taaaai

  https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/huppelus-takki-038360-002

  ai että, ORANSSI villakangastakki talven pimeyteen <3
  ei varmaankaan kannattaisi selata marimekon verkkokauppaa..

  hei PS ! näin sut tässä yks päivä hämeenkadulla, ja olit vielä söpömpi luonnossa kuin näin ruudun välityksellä!

 10. https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/napakettu-kangas-063886-330

  Oijoi, ihanuusasioita olisi Marimekolla vaikka kuinka – niin sisustustuotteissa kuin vaatteissakin! Olen pitkään haaveillut makuuhuoneeseemme Marimekko-kankaisia lämminsävyisiä verhoja, ja koska olen aikamoinen kettufani päädyin valitsemaan kyseisen Napakettu-kankaan :>

  (Pupulampulle hymyileviä katseita ja muutoinkin onnellisia terveisiä lukijalta, joka tunnustautuu jo pitkään seuranneeksi niin pupun elämää kuin omistajansakin blogitervehdyksiä!)

 11. Ehdottomasti tarpeellisin tuote olisi tulevan vuoden kalenteri! Ei ole ihan sama mikä kalenteri seinää koristaa, joten tämä on oiva valinta. Tähän käyttäisin lahjakortin ja lopuilla ostaisin mukavia jouluasioita.

 12. Mä kuluttaisin viiskymppiä siirtolapuutarha-sarjan mataliin mukeihin!

 13. Kunpa arpaonni suosisi! Ostaisin ensimmäistä kertaa Marimekolta vaatteen: Huppelus-takin. Voisin kuvitella käyttäväni sitä loppuikäni!