Tampere-vinkki: Kätkö Vintage

muoti
23 kommenttia

Kävin vihdoin tutustumassa Kätkö Vintageen ja täytyy todeta, että ai vitsit miten siisti putiikki!

id KÄTKÖ VINTAGE Untitled

Alakerrasta löytyy tarkoin valittuja huonekaluja vähän spessumpaan sisustukseen. Tuolla oli yksi ihana sivupöytä, mietin, että keksisinköhän sille hyvän paikan… Mikäli tekin kaipaatte kaunista vanhaa karttapalloa, niin tuolta saattaisi löytyä sopiva.

Untitled

Vintage-Martensenejä!

Untitled

Superkool valokyltti liikkeen katonrajassa ja aika superart tämä kuva, vähän heilahti hups… Liikkeessä oli samanlainen tunnelma, mitä kooleissa tukholmalaisissa vintage-putiikeissa. Minusta sillä, että jokainen tuote on valmiiksi hinnoiteltu, on suuri merkitys. Eipähän ainakaan tunnu siltä, että hinta määritellään naamakertoimen mukaan, niin kuin joissain muissa tamperelaisissa vintage-liikkeissä, köhköh. Hintataso Kätkössä on minusta sopiva, jotain edullista ja jotain vähän kalliimpaa ja loput siltä väliltä.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Kätköstä löytyy vaikka mitä! Yläkerrassa oli aikalailla 50/50 poikien ja tyttöjen vaatteita, alakerta täynnä tarkoin valittuja huonekaluja ja löytyyhän tuolta myös kaikkea astioista asusteisiin.

Untitled

Saattaa olla, että löysin itsellenkin heti jotain…

Kätkö Vintage löytyy Tammelasta Pikilinnasta,

osoite on Aaltosenkatu 31-33.

Liike on auki ma-pe 11-18, la 11-15

Käykää ihmeessä tutustumassa valikoimaan ja etsimässä aarteita! Onko joku muukin jo ehtinyt tehdä supereita vintagelöytöjä Kätköstä?

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. toi on mun pitää_vierailla listalla mutta jotenki olin unohtanu koko homman mutta pakko päästä käymään näyttää niin kivalta :)

  1. HYVÄ! Mene ihmeessä, oli tutustumisen arvoinen paikka. Tuolla on jatkossa vierailtava säännöllisemmin, jotta näkee kun tavara vaihtuu ;- )

 2. AAAAA miksi en ole Suomessa. Ihan epistä, toi on kyllä niin mukavan tunnelmallisen näköinen putiikki, että ! Ihania noi kaikki purnukat ja vanhat teepannut.

  Ps. pakko taas hehkuttaa sun mieletöntä musamakua. Sun spotifysta kyllä löytyy vaikka mitä helmiä. Tänkin varmaan jo tiesit, mutta oli vaan pakko tulla kertomaan :–)

  1. No eiköhän tuo ole tuolla sittenkin kun olet ;–) Tunnelmallinen on ehdottomasti oikea sana. :-)

   Ja hih, superia!!! Ihan mieletöntä, tuo on ehdottomasti se paras juttu musiikin jakamisessa – että joku muukin löytää samat helmet!

 3. Ihana liike, miksi miksi miksi se tulee vasta nyt kun en enää asu siellä.. tai nii :DD epistä :D

 4. Tuonne menen ehdottomasti js olen joskus taas Tampereen suunnilla!:)

 5. Hei, tuonne onkin mentävä kun seuraavan kerran pitää päästä kirppistelemään! :D

 6. Juuri ennen Flowta käytiin poikaystävän kanssa Pikilinnan sisäpihan kirppiksellä, jossa Kätkön perustajamiekkonen esitteli aarteitaan ja mainosti uutta liikettä. Siinä sitten odoteltiin kuukausi malttamattomina liikkeen aukeamista ja täytyy sanoa että odotukset ylittyivät. Koko mesta oli remontoitu pirun hienosti ja laadukkaiden vaatteiden lisäksi myynnissä on myös suomalaista designia! Ja tosi hienoa että miehillekin löytyy nyt enemmän vintagea tampereelta. Koska ainakin _eräät_ ovat todella laiskoja penkomaan fidan, uffin ja kirppisten valikoimaa. Muutenkin kivaa vastapainoa Vintage Gardenille joka on todella naisellinen ja koruihin painottuva putiikki.

  1. No äläpä, liikkeen valikoima on kyllä varsin kattava, se minuakin viehättää. Upeaa, että myös pojille löytyy enemmän, tosiaankin hyvä kaveri Vintage Gardenille :-)

   Ja jeppp, tuolla on todellisia aarteita, ei mitään hurujuttuja, ihanaa, että muutkin ovat löytäneet Kätkön!!!

 7. Oi hitsi, mun on pitänyt käydä tuolla liikkeen avaamisesta asti, mutten oo vielä saanut aikaiseksi. Näyttää niiiiin kivalta. Älkää ostako kaikkia karttapalloja, ihmiset!! (Oliko niitä useampi?)