365 days with Ida + FACEBOOK

/// lifestyleTags:
365 days with Ida facebook

Kullannuput, klikkailkaa itsenne tykkäilemään blogista facebookin puolella! Lupaan jokaiselle tykkääjälle ekstrapaljon pusuja, ne saa tulla lunastamaan koska vaan hihii :–*
Ah ja joo, ajattelin päivitellä tuonne facebookiin sellaisia juttuja, joita ei erikseen viitsi postata blogiin, mutta jotka olisi kuitenkin kiva jakaa teidän kanssanne. Lempparinettisivuja, pikaisia tapahtumavinkkauksia joista on turha vinkata enää tapahtuman jälkeen, musiikkilöytöjä ja ehkäpä osa Instagram-kuvista voisi siirtyä blogista tuonne facebookiin. Ajattelin lisäillä tuonne tykkäyksiin omat lemppariblogini kun niitä ei (enää? vielä?) täältä blogin puolelta löydy. Tietty kerron kaikki huimat salaisuudet ekana fb-tykkääjille ;-) Hihii!

2 kommenttia

 1. Avatar sylvesteri /// 29/11/2012 / 21:24:23

  JEEEJEEeejejeeeeeeeeee! meen heti tykkäilee, tätä oonki odotellu! varsinki jos aina välillä jaksat jotain muzavinkkejä pistää tonne ni viel enemmän jeeeeeeessii koska sulta aina bongailen kaikki parhaudet :-) hihi oot mahti

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/11/2012 / 21:41:15

   <3<3<3<3 IHANA sinä oi:'-))) sinäkin oot mahti hihiii!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.