365 days with Ida + FACEBOOK

lifestyle
2 kommenttia

365 days with Ida facebook

Kullannuput, klikkailkaa itsenne tykkäilemään blogista facebookin puolella! Lupaan jokaiselle tykkääjälle ekstrapaljon pusuja, ne saa tulla lunastamaan koska vaan hihii :–*
Ah ja joo, ajattelin päivitellä tuonne facebookiin sellaisia juttuja, joita ei erikseen viitsi postata blogiin, mutta jotka olisi kuitenkin kiva jakaa teidän kanssanne. Lempparinettisivuja, pikaisia tapahtumavinkkauksia joista on turha vinkata enää tapahtuman jälkeen, musiikkilöytöjä ja ehkäpä osa Instagram-kuvista voisi siirtyä blogista tuonne facebookiin. Ajattelin lisäillä tuonne tykkäyksiin omat lemppariblogini kun niitä ei (enää? vielä?) täältä blogin puolelta löydy. Tietty kerron kaikki huimat salaisuudet ekana fb-tykkääjille ;-) Hihii!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. JEEEJEEeejejeeeeeeeeee! meen heti tykkäilee, tätä oonki odotellu! varsinki jos aina välillä jaksat jotain muzavinkkejä pistää tonne ni viel enemmän jeeeeeeessii koska sulta aina bongailen kaikki parhaudet :-) hihi oot mahti