lights will guide you home

sisustus
15 kommenttia

kynttilä, ikean hopeiset kynttilänjalat

Meidän keittiön ikkunalauta näyttää tältä nyt. Hopeiset kiiltävät kynttilänjalat saivat kaverikseen vanhoja lääkepulloja, joihin kynttilät mahtuvat kun pikkuisen höylää. Nyt olen superihastunut Iittalan Nappula-kynttilänjalkoihin*, messinkisinä ehdottomasti. Miten kauniit! Sopisivat megahyvin tuohon mustalle pöydälle tai sitten olkkarin puolelle. Myöskin kirkkaat Kastehelmi-tuikkukupit* houkuttavat kovasti, ne voisi yhdistää ihan mihin tahansa muuhun.

Minusta kynttilät ja muut himmeät valonlähteet tekevät kodin yleisilmeelle tosi paljon. Opiskelijan budjetilla ei mitään megakalliita sisustusvalintoja tehdä, joten tunnelma on tehtävä pienillä jutuilla. Nuo lääkeputelit ovat isoilla kirppiksillä ihan järkyttävissä hinnoissa, monista pyydetään 12-20€. Onneksi ehjiä pulloja löytää alle vitosellakin.

*-merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kauniita pulloja. Oon itsekin ihastunut pullo + kynttilä yhdistelmiin.

  Hirvittää vain katsoa, kuinka reunalla oikeanpuoleinen pullo on. :s :–D

  1. Hihii, se on kiva yhdistelmä! Jotkut nätit viinipullotkin kävisivät.

   Haha, se on pöydän reunaa tuo musta, ei se siis oo reunalla!

 2. aivan ihana idea nuo lääkepullot kynttilänjalkoina! vautsi, tahtoo omaankin kotiin :-)

  vähän ehkä wanha juttu jo, mut siis oli tosi kiva nopsaan morotella siellä adamsin baaritiskillä! :-) hihi

  1. niin ja tarkennus vielä tohon edelliseen komsuuni, en tarkoittanut, että lääkepullot ois wanha juttu vaan että siitä on vähän jo aikaa ku nähtiin helsingissä!! :-D

   1. Hahaa tajusin! Jep, niin oli, vaikka kovin nopsaa vaihdettiin moikat vaan :-D hih!

    Ja jee, kantsii metsästää noita kirppareilta mutta vertailla hintoja vähän ;-)

 3. Ihania noi lääkeputelit! Sitten kun se steariini vielä valuu päälle, niin avot! :–))

 4. mäkin aina kattelen tommosia isoja lääkepulloja kirppiksillä mutta aina ku löydän niitä niin ne on semmosella kirppiksellä etten sais niitä oikein hyvin kuljetettua kotiin :-( tai ehkä pitäis hankkia vaan aina yks kerrallaan, hmm :// muutta hyvältä näyttää ja kynttilät on kivoja! mä tosin harmittavan harvoin poltan kynttilöitä, vaikka aina fiilistelenkin niitä kaikissa kuvissa :–D no, tässä on onneksi tätä talvea ”hieman” jäljellä niin voin vielä ryhdistäytyä! :DD

  1. No jep! Aina pitäis muistaa ottaa kangaskassi ja joku huivi vaikka mukaan kun menee kirppikselle, jotta sais kuljetettua tommosia mukanaan rikkomatta niitä. Tai sitten yks kerralla!:-) Sopiihan nuo yksinäänkin johonkin hyllylle tai kaapin päälle!

   JA JOO, on kyllä! Mä oon ottanut tavaks laittaa noi aina ku syö rauhassa, hyvin monta kynttilää on tänä vuonna palanut:-)

 5. Ihan yleinen kommentti vaan, sun blogi on ehdottomasti yks mun suosikeista! (: Niin ja sitten, sulla on ihana, vähä ”erilainen” tyyli, joten oisko mitään vinkkejä esim. nettikaupoista, mistä vois löytää kivan talvitakin? Oon sellanut Zalandot ja muut tällaiset läpi eikä oikeen löydy mitään, sen takia että haluaisin hupun! Eikä paljo missään ole! Paitsi parkatakeissa, mutta ne on melkein kaikki sinisiä tai beigejä eikä ne värit sovi mulle…. Tulipa hölmö kommentti, mutta anyway, kiitos mahtavasta blogista!

  1. Voi ihana, kiitos paljon!:’–) Kiva kuulla!

   Ja joo hmm, jos ei oo kerta normiketjuliikkeistä tärpännyt, niin suosittelen River Islandia, Topshopia, Urban Outfittersiä, ebayta….. toivottavasti jostain noista tärppäis? Asoksellakin on ollut kivoa, mun oma syysparka on sieltä!

   Hihii ihana kommentti, ei yhtään hölmö! ;–*