Barcelona shopping outfit

muoti
10 kommenttia

ida outfit

Töttörööö, pitkästä aikaa päivän asua ja vieläpä peilin kautta, HA, minähän olen kunnollinen  _muoti_bloggaaja. Nämä nappasin Barcelonan Bershkassa, taustalla näätte sieltä tehdyn löydön, kreisin mesh-kankaisen bodyn johon on kirjailtu kuvia fifties-tatskojen hengessä. Löytyy kyyhkyä, sydäntä ja ruusua.

Mutta siitä asusta minun piti vähän höpistä! Barcelonassa oli nimittäin ihanteellinen sää käyttää kevyitä kenkiä ja ohuita sukkiksia, mutta siltikään talvitakissa ei tullut kuuma. Kuvan takki on uusi, taisin löytää taiteilijatakille melko hyvän korvaajan :-) Tosin vanhankin takin aion korjauttaa kevääksi, mutta tähän vuodenaikaan se on liian kevyt. Käytin tuota nahkahametta reissun aikana varmaan yhtä paljon mitä ikinä Suomessa. Paita on Urban Outfittersin samettipaita ja kengät Vagabondin paksupohjaiset. Ja pitkästä aikaa hiukset auki, ovat kasvaneet aika kivasti elokuusta!

Ps. Oletteko huomanneet että Indiedaysin etusivua on nyt parannettu? Käytiin viime palaverissa kovasti keskustelua teiltä saadun palautteen vuoksi ja nyt käytettävyyden pitäisi olla paljon parempi. Vasemmasta reunasta saa vanhaan tapaan Indiedaysin blogit samaan valikkoon ja  lisäksi etusivulla näkyvistä nostokuvista pääsee yhdellä klikkauksella joko blogiin tai kyseiseen postaukseen. Mitäs sanotte, toimiiko nyt? :-) Meitsi on tyytyväinen!

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. eikä, mistä toi takki on? niin kiva ja oon ettiny talvitakkia koko syksyn/talven enkä edelleenkään ole löytäny kivaa!

   1. linnea & henna, en tiiä ootteko seuranneet mun blogia kauaa, mutta ostosten esitteleminen ei oo mun tapaista sellaisessa ”tässä kaikki mitä ostin”-konseptissa. Ostokset tulee varmasti näkymään muissa yhteyksissä joskus, mutta ostosten esittelypostauksista en pidä, ne lietsoo kulutushysteriaa :-D Mainitsen kyllä sitten mistä jutut on löytyny ;-)

 2. hei ida! auta turistia! päätin kaverini kanssa lähteä juhlistamaan syntymäpäiviäni tampereelle yhdeksi yöksi. ihan todella random idea, ei edes kavereita siellä, joten tää turisti tarvii neuvoa! joku kiva ruokapaikka/-paikkoja? ja sit tietenki se tärkein, minne bailaamaan? muuta en osaa sanoo ku et musiikkimaku indie/alternative/rock tms. vähän samatapanen ku sulla, joten missä siellä kantsii bailaa niin ettei putbillit pilaa iltaa! kiitos jo etukäteen jos jaksat auttaa helsingin seikkailijaa :)))

  1. holaaa ja tervetuloa tampereelle! :-D minkä ikäisiä olette?

   Mainitsemaasi musagenreä edustaa ainakin Ruma ja osittain Klubikin, mutta klubilla on myös popimpaa. Just tänä viikonloppuna Klubilla on pe mokoma ja la jotain todella aliarvoista, joten en usko että noina päivinä siellä olis samanhenkistä porukkaa diskoamassa. :–(

   Rumassa näyttää tältä:

   PE 14.12 DJ KimiK -5€-
   Indie, Alternative, Rock, Electronic

   LA 15.12 DJ D-Jew (Ruma JKL) -5€-
   Indie, Alternative, Rock, Electronic

   Joten tuonne suosittelen meneen! ;-) Jos ootte 18-19v. niin sit yo-talo on megapoppien aikaan kiva, mutta siellä on sit vain tuon ikäistä porukkaa suurimmilta osin :- D

   Ja syömään meette salaattinälän iskiessä Kehräsaareen Niagara elokuvateatterin aularavintola 931:seen, tarkempaa tietoa täällä: https://www.facebook.com/Ravintola931 Jos taas kasvisruoka maistuu niin Anttilan läheltä löytyy (kuninkaankadulta?) kasvisruokaravintola Gopal. Cafe Europa Aleksanterinkadulla on kiva istuskelupaikka, viereisestä Minibaarista saa parhaat drinkit. Jos pizzaa mielii, niin samaisella kadulla on kaupungin paras pizzeria, Napoli. Superihania pizzoja, huhhu!

   :–) toivottavasti on apua!

   1. Ja sitten on myös klassinen Doris Aleksanterinkadulla! :)

    http://www.ravintoladoris.fi

    Musiikki on Blondiesta ja The Clashista Interpoliin. Dj:stä vähän riippuen mutta ainakaan se ei ole sitä aliarvoista (ja jos olisi, niin läpällä). Onhan se siellä alhaalla ja pimeä ja tanssilattia pieni ja täysinä iltoina ahdas, se on vähän sellainen aikuismaisempi Ruma! Tosin viime kerrasta on aikaa…

 3. Tosi kiva, että on entisen kaltainen tuo yläpalkki jne. Paljon helpompi ja kivempi käyttää.