Missäs sitä on tänään hiippailtu

muoti
6 kommenttia

Hyvää perjantaita kamut!!! Meitsi on ollut tyytyväinen lomailija enkä oo jaksanut käyttää konetta muuhun kuin musiikin kuunteluun. Nyt varmaan kantsis ryhdistäytyä pikkuisen kun alkaa olla sellainen nippu vastailemattomia sähköposteja. Loma onneksi jatkuu yhä, vaikka kaksi päivää olinkin töissä tässä välissä, jee! Tarkoitukseni oli tulla pikaisesti kertomaan mitä mulla oli päällä, sitten jatkan siivoilujen parissa ja alan leipoa, saan tänään kaksi superkivaa kamua kylään, ekaa kertaa vieläpä. Pitää siis panostaa!!!

miieeeeeee

meigä

Takin olettekin jo nähneet, se on ihan superi. Kengätkään eivät esittelyjä kaipaa, mutta sen sijaan noista housuista voisin sanoa sanasen…

dotted leggings zara

… Ne ovat nimittäin legginsit. Kyllä. Ekaa kertaa sitten lukion tokan!!!! Silloinkin taisin käyttää moisia enää vain ekoissa kirjoituksissa, kun ajattelin siten olevani mukavuudenhaluinen. Nämä legginsit löytyivät Barcelonan Zarasta. En todellakaan etsinyt leggareita, mutta kun noissa oli pilkkuja!!! Hitsi vie. Menevät pitkän paidan kanssa kyllä ihan loistavasti ja tykkään noista muutenkin niiden helppouden takia – alle saa sukkikset ilman että tuntuu tuhdilta ja eivät muuten kiristä tai paina, haha. Kiva legginsi-ylistys, vaikka tämän piti olla vain pienoinen puolustuspuhe niille jotka arvelevat minun seonneen nyt….

IDA dr martens

Semmosta tänään! Nyt siivouspuuhiin!

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Olin juuri kommentoimassa, että upeat sukkikset, mutta tosiaan, ihanat legginsit <3 Eivät nuo kaipaa edes mitään selittelyjä.

  Itse olen asunut tämän talven termolegginseissä. Minusta erinomainen sijainen sukkiksille talvisin:)

  1. Voi että, kiitos!:–D Nuo on hyvät kyllä.

   Ja joo, nuo ovat varmasti käteviä, olis pitänyt itsekin tajuta metsästää jostain moiset. Ehkä vieläkin löytyis…

 2. Ollaa tulossa kavereiden kanssa Tampereelle päin ja aattelin, että voisitko kertoo jotai hyviä ruokapaikkoja (ei mielellään hirmu kalliita) ja esimerkiksi jotain hyviä kahviloita jne. :)

  1. 931 kehräsaaressa (elokuvateatteri niagaran kahvila/baari) jos tekee mieli IHANAA salaattia ja lasillista luomuviiniä.

   Pizzeria Napoli Aleksanterinkadulla on sitä varten, kun tekee mieli herkkupizzaa, eikä mitään pakastejuttuja.

   Kahvila Runo ja Vohvelikahvila löytyvät molemmat Ojakadulta.

   Cafe Gopal kuninkaankadulla(??), anttilaa vastapäätä, tarjoaa parhaimmat vegesafkat ikinä, hinta tulee ruuan painon mukaan – eli maksat mitä syöt :-) mun annokset on ollu 6-9e.

   Cafe Europa Aleksanterinkadulla on kanssa ihana istuskelupaikka, mutta ruokia en kehuisi niin paljoa. Enemmänkin lasillisia varten tuo ;-)