Fiiliksissä

lifestyle, Ravintolat Tampere, ruoka
10 kommenttia

Heipun murut! Meitsi on jo ihan lomafiiliksissä, onhan tässä ehditty jo puolitoista päivää lomaillakin. Eilen oli niin lomalainen-fiilis kun tilattiin valkkarit lounaan kaveriksi – eihän sellaista arkena sovi, mutta lomalla tietty!!!

Tää on se @kaifffa eli siis #bileministeri. #pinkeekånken tais jäädä kotii!! #treffit #organicwhitewine #juorutuokio #931

Käytiin salaateilla Kaisan kanssa 931:sessä. Se on ihan paras paikka, ystävällinen henkilökunta ja olohuonemainen fiilis. Musiikki on hyvää ja hitto että tuolla on hinta-laatu -suhteet kohdillaan. Iso (jättimäinen!!) lohisalaatti, jossa ei ole lohta säästelty ja luomuvalkkarilasillinen n. 14€.

#fashion #NOW #book #mmm

Joululahjaostosten lomassa on tullut hankittua joitain juttuja itsellekin. Tässä näette kaksi sellaista: olohuoneen uusi villamatto (ahhh miten lämpöinen jalkojen alla ja niin kaunis!) & MMM for H&M -yhteistyöhön kuulunut Fashion Now -opus, jolle hintaa jäi peräti reilut 4 euroa. Ja sain tuon komean valkoisen kassinkin, vaikka ostokseni oli noin mitätön :- D Hieno sisustuselementti tuo kassi, haha!

#leipomispuuhia #baking #gingerbread #meitsi #allekirjoitus #superart

Leiponutkin olen, pipareita nimittäin. Ihan sairaan hyviä, vaikka pelkäsinkin että tuliko niistä liian kovia oikeaa voita ja spelttivehnää käyttäessä. Onneksi pehmenivät hiukan siitä, mitä olivat suoraan uunista ottaessa. :-) Nyt alkaa olla jo joulufiilis, lahjat on paketoituna, koti melko siistinä ja talvivalot päällä aamusta iltaan tunnelmaa luomassa. Lisäksi joulusuunnitelmatkin ovat selvät. Eniten odotan joulusaunaa kynttilänvalossa ja rakkaiden ihmisten kanssa hengailua. Oi vitsit. <3

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihana matto! Taitaa olla uutta Annoa?:) Ottaisin maton heti keittiöön, jos sitä löytyisi tarpeeksi pienessä koossa.

    1. On!:–) se on ihana! Noita on erikokoisina kyllä, tää on keskimmäinen ja on kyllä aika iso. Jos et ihan miniä etsi niin kurkkaa se pienin!

  2. Voi Ida, auta neitoa hädässä!! Olen yrittänyt saada blogitekstien otsikon kuten sinulla, mustaan ”laatikkoon” valkoisella tekstillä, mutta en MILLÄÄN onnistu!! Seuraavaa ohjetta: http://www.bloggerihakkeri.net/2010/02/kuinka-muuttaa-postin-otsikon.html olen yrittänyt valehtelematta 10 kertaa, mutta ei niin ei! Millä tavalla sinun otsikon taustasi HTML-koodissa on merkitty? Kiitän suuresti suuresti mahdollisesta tulevasta avusta ja nöyränä toivotan mitä ihanimmat joulut sinulle!! :)

    1. Voi eiiii!!! Hitto vie, auttaisin sinua jos vaan voisin, mutta kun mulla ei oo tällä hetkellä pääsyä mun html:ään, en oo tarvinnu sitä aikoihin koska meillä on tekninen tuki apuna id:llä. Yhyy:-(

  3. hyvä et joku o ehtiny jo lomafiiliksii, mäkin kai sit kerkeen :-) kai se just sit tulee ku o siivottu ja ruuat uunis(tai mahas)!

  4. ooo onks toi se pandora ?? oon kanssa ihastellut tota, se on niin nätti ! :–)

  5. Hei mistä tuo matto on hankittu? Itsellä on ollut kauniin villamaton metsästys käynnissä ties jo kuinka kauan, mutta sopivaa ei ole osunut silmiin. Joko hinta, ulkonäkö tai koko on aina ollut väärä :D