Helmiä

muoti
14 kommenttia

Saatattekin jo tietää, että olen kaiken kimaltavan perään, mutta tässä taas pari todistetta siitä. Tässä kaksi tämän hetken lempparikimallusvaatetta:

she inside denim pearl dress

Farkkumekko, jonka olkapäät on koristeltu hopeisin ja valkoisin muovihelmin. Tuo taitaa olla oikeasti takki, mutta mekolta se minun päälläni näyttää, ja oikeastaan hyvä niin! Mulla ei nimittäin ole kovin montaa mekkoa, etenkään sellaista, joita voisi käyttää talvella. Yksikään helmi ei ole muuten pudonnut, uskomatonta.

ida365 kätkö vintage paljettihelmipaitaJa toinen lemppari, joka ei ole vieläkään päässyt päälleni, äh!! Tämä kaunokainen löytyi Kätkö Vintagesta jo ennen joulua. Nyt kun mulla on sellaiset mustat farkut, joiden vyötärö tulee oikeasti napaan asti, pääsee tämäkin helmipaita käyttöön. Tykkään sen pronssi-hopea -yhdistelmästä paljon, jotenkin sellainen sävytys, jota ei osaa etsiä, mutta joka näyttää päällä kivalta.

Ps. Kauniista asioista puheen ollen: Daniel Wellingtonin rannekello -arvontaan voi osallistua vielä tänään ja huomenna!

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei mitä tapahtui niille mittatilaustyöfarkuille, olenko jotenkin onnistunut missaamaan valmiista pöksyistä kertovan postauksen, onko sellainen tulossa vai eikö sittenkään :O

  2. tykkään molemmista vaatteista hurjasti:-) sun blogissa on aina niin ihanan rauhallinen ja positiivinen tunnelma. Sopii aamukahvin kaveruksi;)

  3. ihana toi farkkutakki (tai mekko) :-) She Inside, ikinä kuullukkaa? voi minua!
    ja söpö toi maapallo mikä vilahtaa tuolla!

    1. jee, kiitos! se on sellainen mahdottoman valikoiman kattava nettikauppa. laatu on paljon parempaa mitä uskalsin toivoa, mutta koska vaatteet tulee eu:n ulkopuolelta, täytyy varautua tullimaksuihin:-(