HUS POIS, nuha!

hyvinvointi, ruoka
4 kommenttia

INSTANT IMMUNITY

instant immunity by luontolife four sigma foods

luontolife instant juoma

On all orders -5€ with code 365days on Four Sigma Foods store.

Free delivery on all orders over 55€!

+++

Linkkasin viime postaukseen tuon vastustuskykyä parantavan superjuoman, Four Sigma Foodsin Instant Immunityn. Teen ja kahvin korvaajaksi sopiva juoma sisältää pakurikääpää, aniksen siementä, mintunlehteä, lakritsijuurta ja steviaa. Four Sigma Foodsilta noteerattiin heti linkitykseni, ja kiitokseksi minä ja te saadaan FSF-storesta -5€ koodilla 365days. Jee, ihan loistavaa reagointia, tuli hyvä mieli! :-) Olen nyt juonut vissiin neljä pussillista tuota pakurikääpäjuomaa, eikä ole flunssa ainakaan vielä päässyt iskemään. Olin aika skeptinen ja pelkäsin juoman maistuvan vähintäänkin oudolta (vaikka esim. tavallinen pakurikääpätee onkin ihan hyvää), mutta hyväähän tuo on! Lakritsanjuuri ei onneksi maistu liikaa, vaan sitä on juuri sopivasti, mutta aika makeaa tämä juoma kyllä on. Oletteko te testanneet tätä tai muita superjuomia? :-) Tekis mieli testata niitä muitakin.

Lisää luettavaa

matalat ferritiinit oireet

Mielessä: matalat ferritiinit, rautainfuusio & Cyklokapron

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei mikä toi ihanan näkönen norsutaulu on??:)) mulla on ekan oman kodin sisustus vielä vähän vaiheessa, täytyis hankkia tauluja ja muuta pientä kuvaa mutta mistään en oikein meinaa löytää kivoja :-(

    1. hih, se on etsystä tilattu piirros vanhan kirjan sivun päälle piirrettynä!:-) kehykset sitten omasta takaa. kantsii kurkata etsystä kaikkia sisutusjuttuja ja niin löydät jotain perusjuttuja persoonallisempia :–)

  2. Haa, oonkin halunnut kokeilla noita jauheita! Pittääpä hankkia testiin. Voi varmaan sekoittaa vaikka vihreään teehen, jos tuo on yksinään liian makeaa…?

    1. Suosittelen, tämä ainakin on hyvää ja heh, tuntuu oikeasti tehoavankin :-D Ainakin se viime viikon flunssainen olo alkaa kadota! ja hei, vihreä teehän onkin tosi hyvä vinkki, se kun usein on pelkältään liian kitkerää, jos vahingossa hauduttaa hieman liian kauan. Jee!:- ) kirjoittelehan blogiin jos maistelet noita!