baby pink x2

kauneus
6 kommenttia

konad strawberry nail polish removernailpolish glitter, matte pink

Esittelyssä lempparikynsilakka, H&M:n sävy Pink Macaron. Se on täydellinen mattalakka, jolla saa jo ekalla kerroksella peittävää jälkeä. Lakka kuitenkin pysyy siistinä pidempään, jos malttaa lakata kaksi kerrosta. Olen varmaan ennenkin sanonut, mutta minusta H&M:n kynsilakoissa on hyvä hinta-laatu -suhde. Eroavat markettilakoista vain trendikkäiden sävyjensä vuoksi, heh.

Ja tuo Konadin kynsilakanpoistoaine, eikö olekin söpö puteli!? Teen välillä ostopäätöksen pelkän pakkausmuotoilun perusteella ja tällä kertaa tuo peruste osoittautui oikein oivaksi. Sen lisäksi että lakat lähtee, tuoksuu tuo myrkky mansikalta :-D joskin siis tietty tosi esanssiselta, mutta jostain syystä tästä tulee lapsuus mieleen! Tätä saa stockalta ja oli muuten siinä mielessä budjettiostos, että taisi olla toisiksi halvin kynsilakanpoistoaine mitä talosta löytyi.

Kevät on tullut kun punaiset ja tummansiniset lakat ovat vaihtuneet hempeään barbipinkkiin, jeee!

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. HM:n kynsilakat on kyllä niin hyviä hintaansa nähden ! Värejäkin löytyy jokaselle. Suosittelen käyttämään myös alus ja päällyslakkaa :) Päällyslakalla sen saa pysymään paremmin ja saa kirkkaaman ulkonäön.

    1. No niin on!:-) Ja heh, en ikinä muista käyttää (tai jaksa:D) alus- ja päällyslakkoja, vaikka kyllä vissiin kannattais Kestäis vieläkin paremmin!:-)

  2. Ihanaa, sain hyvän (teko?)syyn täydentää jälleen kuudenkymmenen lakan valikoimaani ! :) H&M:n lakkoja taidankin omistaa ihme kyllä vain yhden. Tuo mansikantuoksuinen Konad on ihan uusi juttu, mitä maksoit pullosta?

    1. hahaa hyvä, vinkistä oli siis jotain iloa!;-) taisi maksaa jotain 4-5€, oisko ollut 4,5€ itseasiassa? en menis vannoon, mutta jotain sen suuntaista!

    1. No just mietin että näihin lilalla mattalakalla ranskalainen manikyyri taikka palloja tai sit just hilelakkaöverit päälle ;–) toimii!!