Voittajat arvottu!!

lifestyle
Jätä kommentti

voittajat TANGLE TEEZER

Tangle Teezer -kilpailu oli taas menestys, kiitos kaikille osallistujille! Taitaa olla aika kiinnostava harja kyseessä ;–) Voittajille on lähetetty mailia, enkä ole vielä tavoittanut kaikkia voittajia, joten tsiigailkaas postilaatikkonne.

Jatkossa infoan kaikkien blogikilpailuiden voittajat / tai että arvonta on suoritettu  blogin facebook-sivuilla. Eipähän täyty blogi turhista voittaja-postauksista ja facebookista on helppo selata onko voittajia kuuluteltu. Onko ok? :–)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.