NOMO jeans: lopputulos

muoti
22 kommenttia

Muistatteko vielä, kun kerroin käyneeni ennen joulua tutustumassa Tampereelle rantautuneeseen Nomo jeansiin? Sain mittatilausfarkut jo jokin aika sitten ja tässä on lopputulos:

NOMO jeans tampere

nomo jeans tampere skinny

IDA 365 Nomo jeans skinny minny

Melkoisen hyvältä näyttää, eikö?

Ennen joulua kävin siis valitsemassa farkkuihin kaiken yksityiskohdista vyötärön korkeuteen ja farkkukankaan pesuun. Minut skannattiin Nomo Jeansin skannauslaitteella ja muutamien viikkojen kuluttua sain farkut ensimmäiseen sovitukseen. Joillakin käy tuuri ja farkut ovat heti täydelliset, mutta minun tapauksessani farkkuja täytyi kaventaa vielä aika rutkasti. Nomon tytöt kertoivat, että usein juuri pillifarkkuja tarvitsee käyttää ompelijalla ennen kuin farkut ovat täydelliset. Tämä kuuluu onneksi farkkujen hintaan, joten siitä ei tarvitse murehtia.

Täytyy tunnustaa, että olin vielä melko skeptinen siinä vaiheessa kun farkut lähtivät kavennettavaksi ompelijalle. Alle viikko ja sain farkut, jotka istuvat tosi hyvin! Ja kerrankin täydellisen pituiset lahkeet – näitä ei tarvitse rullata montaa kertaa, yksi käännös riittää, kuten halusin ;-) Nelliina sai tarpeeksi pitkät farkut, minä tarpeeksi lyhyet, heh. Suomesta ei meinaa ikinä löytää farkkuja, joiden lahkeet olisivat 30-pituutta, joten kerrankin löytyi sopiva mitta mun hurjalle 159cm pitkälle varrelleni!

Koko farkkuprosessiin meni omasta laiskuudesta johtuen pari kuukautta, asia olisi edennyt nopeammin jos olisi ehtinyt viedä farkut aiemmin kavennettavaksi. 169€ on ihan kilpailukykyinen hinta hyvin istuvista farkuista, joiden yksityiskohdat saa valita oman mielensä mukaan. Samoissa mitoissa pitää tietysti pysyä, jotta farkut istuvat siinä vaiheessa kun ne on toimitettu kaupalle. Huomaan tämän melko selvästi itse, sillä farkkuni tuntuvat olevan sopivimmat vyötäröstä niinä päivinä, kun olen herkutellut pizzalla tai muulla vehnätuotteilla… Noina päivinä mun kireimmät farkut onkin ihan liian piukat, hahaa! Mutta näinhän se tietysti menee kaikkien farkkujen suhteen.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Komiat on pöksyt, mutta tämä postaus on siitä hieman huono, että silmät harhailee kuvissa jatkuvasti tuohon sohvaan. Miten voikaan olla noin ihana sohva! Tuommonen pehmeä möhkäle, mihin tekee mieli heittäytyä naamalleen heti. Mulle.

  1. Hahaa, voi että, kiitos vaan!:–D Ja joo, toi sohva on munkin mielestä ihanin budjettisohva mitä löytyy, ai että <3 Siinä on ihana kölliä ja katsoa GIRLSiä!

 2. Ooh! Tosi makeet! Istuu kyllä ihan täydellisesti sulle. (Oisko aika noloo jos mittatilaustyönä tehdyt farkut eivät istuisi?? Haha!) Pakko kyllä kompata Jenniä, että vaikka sun ihana farkkupeppu onkin ihan_ykkönen_, niin tuo sohva!!! ♥

  1. Niin istuu!:-D mitä nyt tuntuvat vyötäröltä hippasen löysiltä kun on sellainen KIINTEÄ salaattipäivä -olo eikä mikään ”söin leipää”-päivä :-D hahaha.

   VOI BEIBE<3 pusuja!!!

 3. ihan törkeen hyvin istuu ! oon itse mietiskellyt Nomoja ihan sen vuoksi, että saisi prikulleen omaan vartaloon mätsäävät farkut :)

  1. No eikö!:–) olin järkyttynyt siitä miten isot nää olivat ennen ompelijalla käyntiä, mutta ai vitsi sen jälkeen sain täydelliset farkut! <3 Hih!

 4. Nonii, sopivaltahan ne näyttää! :-) vitsi, ku itteäniki houkuttelis! oon kuullu pelkkää positiivista. mulla kans lahkeet viiltää aina maata ja pitää rullata puntit kaksinkerroin :-D

  1. No eikö!:–) Suosittelen, palvelu Nomossa oli aivan erinomaista. Vaikka ymmärrän että on varmasti ärsyttävää yrittää löytää tarpeeksi pitkiä farkkuja, on myös liian pitkien farkkujen kanssa raivostuttavaa >:—(((

 5. hyvältä näyttää !! takataskuista superplus, ne tuntuu olevan usein vähän hölmöllä korkeudella korkeavyötäröisissä pökissä….sun pökissä ei ole !

  olin jo kääntymässä NOMOn puoleen, mutta itsellä kävi hyvä tuuri lompakon kannalta ! en oo löytänyt oikeasti hyvin istuvia farkkuja i k i n ä , mutta nyt vihdoin löysin JC:n aleista ihan superistuvat farkut, joissa oli tarpeeks korkea vyötärö+ sopivat just kerran(!!) taitettavat lahkeet :- )

  1. Hihii kiiiitos! Ja totta, eikä oo liian pienet kuten useissa korkeavyötäröisissä farkuissa myöskin tuntuu olevan. :-)

   No hei tosi hyvä! Mäkin oon löytänyt sieltä joskus tossa viime keväänä/kesänä kivat denim is dead -merkkiset farkut, mutta taisin olla silloin vielä vähän pyöreämpi koska nyt farkut on ihan liian isot, hitto:-D Ihanaa että sullekin löytyi sopivat!!

 6. Tuohon Nomojen tilaamiseen voisin antaa vinkin, jonka Helsingin Kampin liikkeessä sain yli vuosi sitten, kun ekoja NOMOjani tilasin. Kannattaa hieman vetää vatsaa sisään (vaikka hullulta kuulostaakin…) skannuksen aikana. Tietysti täytyy olla tarkkana, ettei vedä liikkaa eikä sitten taas pullistele muuten. Minullakin jouduttiin korjaamaan vyötärönympärystä aika reilusti. Johtuu osittani ehkä myös ”notkoisesta” selästäni ja pyöreästä pepusta.