TAMPERELAISET BLOGGAAJAT

lifestyle, muoti
82 kommenttia

tamperelainen bloggaaja, bloggaaja tampere, blogi tampere

Heipsun tamperelaiset bloggaajasiskot ja -veljet! Keväällä ja kesällä Tampereella tulee tapahtumaan pari ihan mieletöntä juttua, joista haluaisin kovin mielelläni infota kaikkia teitä tamperelaisia & lähialueelta olevia. Tulen vinkkailemaan näistä supersiisteistä jutuista tietysti myös täällä blogin puolella, mutta olisi siisteintä tavoittaa henkilökohtaisesti teitä, joilta oma blogi löytyy – olette niin oikeaa kohderyhmää ;-) Tuntuu tylsältä että monelta tamperelaiselta menee monta kivaa tapahtumaa ohi, kun niistä ei markkinoida ja viestitä tarpeeksi selkeästi tai oikeissa kanavissa. Yritänkin siis omalta osaltani vinkata parit loistojutut teille tätä kautta, koska minusta on kaikkien meidän etu, että Tampereella tapahtuu!

Lisäksi aina välillä tuntuu tylsältä etten tiedä ketkä muut tamperelaiset bloggaavat! Blogin koolla tai pitäjän tyylillä ei ole väliä, mutta eniten kiinnostaa luonnollisesti muoti-, tyyli-, lifestyle-, valokuvaus-, musiikki-, ruoka- & höpöhöpöinspiraatioblogit (joihin lasken tämä oman bloginikin kuuluvan, ehkä jopa kaikkiin noista kategorioista:-D).

 Ilmiantakaa oma tai kaverin blogi kommenttiboksiin! 

Uteliaana odotan millaisia blogeja Tampereen alueelta löytyy, iiks!! Voisipa katsoa jos vaikka nostaisin suosikkejani esiin vinkkinä muille. Olisi muutenkin vissiin aika tehdä lemppari blogit -listaa pitkästä aikaa, vai mitäs sanotte? Mutta nyt niitä tamperelaisia (tai pirkanmaalaisia) blogeja linkittelemään, jeeee!! 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Turkulaiset ei taida kelvata, sniif :(
  Mut eipä nyt äkkiseltää tuu mieleen kenenkään tamperelaisen blogia.

 2. jes, jo puolen vuoden ajan oleen voinut tituleerata itseäni tamperelaiseksi :)) Joten meikällä on myös tamperelainen blogi

 3. Hei jes! Ihan huippua, että teit tällaisen :) Mua harmittaa bloggaajana suuresti, kun tiedän niin vähän Tamperelaisia kanssabloggaajia, olis kivempi tuntea paljon enemmän. Siks alankin nyt selailla linkitettyjä blogeja! Tapahtumien kauttahan heihin pääsis tutustuun, mutta hitto kun täällä ei koskaan tapahdu mitään! :D Kevättä siis odotellessa ;)

 4. Hyvä idea tämä paikallisten bloggaajien ilmianto sillä on hauska muun muassa bongailla tuttuja paikkoja toisten blogeista.
  Oma blogini on sarjaa sillisalaatti, eli vähän yleisiä kuulumisia, harrastuksia, matkustushaaveilua ja haahuilua sekä sitten jonkin verran enemmän ruokajuttuja. Saattaapi tuota kotiosaston arkistoista löytyä jotain tuttuakin ;-)

 5. Kiitos, että järjestit tämmöisen, löydän itelle uusia blogeja luettaviksi ja voihan sitä omaakin vinkata. Se on enemmän kuva-painotteinen :)

 6. http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  Oma blogini :–) 19 vuotias kauneustuotteiden parissa graafisena suunnittelijana toimiva tyttö kirjoittelee toisinaan kiinnostaviakin asioita (kai:D:DD) ja toisinaan ihan vaan oman fiiliksen purkamiseen. Oleellisena tänä vuonna tulee myös inttileskeys buu ei voi mitä :DD Asukuvia, fiilistelykuvia, treenausta ja pupuja ymsymsyms :)

 7. http://www.lily.fi/palsta/let-us-go tää on hauska blogi, kenties juuri höpöhöpö-kategoriaan. Blogissa heilutaan akselilla Tampere-Barcelona, ja välillä vieraillaan myös muualla, useiten Porissa tai Helsingissä. Kivan olosii naissii, ja tämä on ihan puhdas muiden ilmianto!

 8. Pöh. aiempi linkki ei näkynytkään.

  Tamperelainen bloggaaja ilmiantaa itsensä, hoi!
  20v. ammattitanssija täällä hoi! Valokuvaus, kirjoittaminen, jooga ja maalaaminen tulee hyvänä kakkosena tanssin jälkeen. Tykkään myös runoilla. Ajattelen liikaa. Blogini on paikka, jonne kaikki inspiraationi purkautuu, rakas paikka ajatuksilleni.
  :’)

  http://muutakinkuintanssia.blogspot.fi/

 9. Ilminannan itteni, kun blogi on niin pieni ettei sitä taida kovin moni lukea. En tiiä mihin kategoriaan sen voisi luokitella, mutta koruja siellä lähinnä on.
  tuituis.blogspot.com

 10. No kukkuu! Saaks ny mainostaa? For real? :D

  Tamperehan on tunnetusti myös body-kaupunki! En nyt tiiä sopiiko potihommat tohon ”höpöhöpöinspiraatioblogit”-kategoriaan, mut hei – yrittänyttä ei laiteta! Oon itse muuttanut Helsingistä Tampereelle neljä vuotta sitten ja musta Tampere ANSAITSEE enemmän häppeninkiä. Sen takia mukana tempauksessa. NIH! :)

  http://rautarusetille.blogspot.fi

 11. Ilmiannan oman blogini =).
  Tällä hetkellä on elo siellä hieman rauhallisempaa, pienestä vauveliinista johtuen, mutta eiköhän sitä taas piakkoin ryhdistäydytä.
  Blogi löytyy osoitteesta 5thlounge.blogspot.com

 12. No mää ilmiannan itteni ny ku reilun vuoden oon tamperelaisena ollut :-) Eli valokuvausblogi olis tyrkyllä, laittelen aina sillon tällön tuotoksiani tuonne esille ja höpöttelen jotain myös :D

  http://anniminkkinenphotography.blogspot.com

  Tosi kiva ku teet tällaisen listauksen, pitää tutkiskella näitä linkkejä, jos löytyis uutta seurattavaa :)

 13. Hmm, mitähän ihmettä on luvassa! :)

  Mulla on myös vasta perustettu ns. lifestyle/-valokuvablogikin,
  mutta kun en vielä millään uskaltaisi julkistaa sitä näin isolle yleisölle, vaikka en sitä häpeilekään!
  Ehkäpä hihkaisen myöhemmin… jos tulevat uutiset liittyvät enemmän siihen varsinkin!

  Meanwhile popkulttuuriblogi, joka on musapainotteinen:
  http://www.skipped-heartbeats.blogspot.fi

  (olet joskus vieraillutkin!)

  Mahdolliset henkilökohtaiset yhteydenotot mieluiten yhteysottolomakkeen kautta,
  kun tuo sähköpostiosoite on vähän susi.

  Ja no, sitten on toki visuaalista silmäniloa tarjoava kuvapainotteinen blogi Tumblrissa:
  http://www.a-hollywood-summer.tumblr.com

 14. Tampereelta bloggailen miekin, aiheena vain ja ainoastaan musiikki :) titletrackblog.blogspot.com

 15. no siis mun blogia et varmana tiiä et tää tulee varmaan aika yllätyksenä….. :::: )) eh eh

  ps. ootpas salamyhkäinen!!!

 16. Mielenkiinnolla jään odotteleen :) Tampereella on ihan liian vähän blogijuttuja! Ainakin blogikirppis olis ihan mahtava. Ja muutenkin miitit muiden bloggaajien kanssa. Aika tehä tästä Tampereestakin blogikaupunki!!!!

  Joku olikin mun blogin jo tonne linkannut. Kiitokset siitä :)

 17. http://www.truthfromthehood.com/

  Teknisesti blogimme liikkuu ympäri maailmaa (joten meitä ei kai oikein voida laskea), mutta nyt olemme kuvanneet paljon Tampereella ja täällä meillä on myös eräänlainen kiintopiste. Olisimme tosi otettuja jos jaksat käydä kurkkaamassa :)

 18. Jeee’ee vaikka tampereella en asukaan, niin elämäni on oikeastaan siellä pelkästään :-D Oon aloittanut blogin ihan vähä aika sitten vasta…:) kaikkee höpinää löytyy

 19. Lukiolainen tyttö kirjottelee kaikkea elämästä ja elämään liittyvästä. Suurimmilta osin lifestyle löpinää muutamien asukuvien säestämänä. :)

 20. http://mystateofmindsallpurple.blogspot.fi

  Mää oon asunut Mansessa lähes koko ikäni, ja oon 20 vee lukiolainen. Fiilistelen blogissani kaikkea kivaa ja turisen kaikista kivoista. Kirjoittelen mm. musiikista, elokuvista, tanssiharrastuksestani, joskus vaatteistakin ja vaikka mistä vaan kulloinkin keksin. Kuvat eivät ole parasta laatua, mut niitä on silti aika paljon!

  1. Hupsansaa, lähti vähän etukäteen piti sanomani. Että tuollaista kirjoittelen nyt. Pitäydyn aika pitkälti kulttuuri/tapahtuma/valokuvaus/lifestyle/kuvataide linjalla.
   Sitten tupsahtelee kaikkea mitä milloinkin mukaan. Vähä sanaista, kuva pitoista!

 21. Olen asunut Tampereella about vuoden enemmän ja vähemmän. Viimein olen päässyt asettumaan Tampereelle ihan vakituisesti. Blogini on juurikin sellainen höpöhöpö-kauneus-muoti-lifestyle-sillisalaatti -blogi, joka tällä hetkellä on keskittynyt kosmetiikkaan ”pienen” innostukseni vuoksi… :D

  http://udmo.blogspot.fi/

 22. Tässäpä olisi oma käsityö/kuvataide painoitteinen blogini. Olen vastikään Tampereelle muuttanut Pohjois-Pohjanmaalainen. :)

  Tervetuloa tutustumaan blogiini ja liittymään samalla vaikka lukijaksenikin!
  :)

  Minulla on myös verkkokauppa os. http://www.arthannila.com …. jos tässä saa nyt mainostaa ??? :-) Sinnekin saa käydä katsomassa. :)

  Kaunista kesää!

  -K-

 23. http://hhanniina.blogspot.fi
  Muutama kuukausi sitten alotin bloggaamisen uudestaan vuoden jälkeen. Mun blogi käsittelee vaatteita ja elämää Tampereella =) Lukijoita ei oo bloggerin kautta kertynyt viellä kasaan mutta eiköhän niitäkin kerry kun uskallan mainostaa tota enemmän ja kertomaan kavereille paremmin =)

 24. Olen ihan paljasjalkainen tamperelainen, mutta kesän alusta muutin työn perässä pk-seudulle. Vietän kuitenkin edelleen lähes kaikki viikonloput Tampereella ja olen enemmän perillä tapahtumista siellä, kun Helsingissä ;) Eli tamperelaiseksi itseni vielä lasken, hih!

  http://lostlovedtiia.blogspot.fi/