Nopea & terveellinen lounas

ruoka
10 kommenttia

Mitä te syötte silloin, kun kaapista ei meinaa löytyä mitään ja ruuan pitäisi valmistua kymmenessä minuutissa?

päivän ateria, munakas ja leipä

Minä teen munakkaan! Vatkaan kahden kananmunan rakenteen rikki kulhossa ja lisään sekaan pippuria ja ripauksen suolaa. Pannulle paistumaan ja päälle lätkin kaikkea mitä kaapista löytyy: pakastepapujen jämät, tomaattia, nuupahtaneet rucolat ja siemeniä. Kaveriksi ruisleipäpala avokadolla ja kurkulla, nams! Superhelppo ja melkoisen täyttävä. Jostain syystä meillä tuntuu aina olevan pari kananmunaa jemmassa, joten tämä on aika hyvä pikalounas. :-)

Ps. Ai että tuo Olympuksen PEN e-pl5 pääsee oikeuksiinsa kunnon valossa, katsokaa nyt miten laadukas kuva!! <3

 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tää tuli juuri sopivaan saumaan ! Just nälkäsenä kaappi tyhjänä mietin mitä ihmettä sitä söis :D aina pari kananmunaa löytyy ! haha

  2. Mulla on melkein aina fetajuustoa kaapissa, tekee salaatista heti paljon maukkaamman :-) munakkaita pitäis opetella syömään, en vaan lämpene sille rakenteelle!

  3. Uu näyttääpä herkulta! Itse ajattelin tehdä tänään ison kattilallisen porkkanasosekeittoa, se on niin hyvää, halpaa ja helppoa ja syön sitä tyytyväisenä vaikka kolme päivää peräkkäin. Sen ruokapäiväkirjapostauksesi ansiosta innostuin ostamaan siemeniä ja olenkin tunkenut niitä siitä asti niin salaatteihin kuin aamupalaluonnonjugurttimössöihinkin. Tuollainen 200 gramman pussi riittää tosi hyvin eikä ihme kyllä ollut kovin kalliskaan, jee. Ja avokado on muuten täälläkin ihan ykkössuosikki.

    P.S. Oot ihana pus.

    1. Uu jee, sosekeitot vasta hyviä onkin kun maistuvat niin hyvältä myös lämmitettyinä:-) tänään söin tomaattilinssisoppaa, nams!

      Hei ihanaa, superkiva kuulla! Ne ei tosiaan maksa paljoa ja erikoiskaupoista saa erikoisempiakin siemeniä. Noin on helppo monipuolistaa ravinteiden saantia. Hyvä sinä!!!! <3

      ite oot!! <3 tulipa hyvä mieli!:-*

  4. Joo, munakkaat on just hyvää pikaruokaa. Toimii aamupalana, lounaana, iltapalana. Salilla käymisen jälkeen sopivasti proteiiniakin. :) Pakastepinaatti on muuten hyvvää munakkaassa. Ens kerralla laitan sun innoittamana papuja sekaan!

    1. Niin ovat, ja totta, niin toimii! Hyvä ja maukas lisä :-) kiva kun muistutit, en oo hetkeen ostanut sitä pakkaseen!

  5. Nytpä tiedän mitä syön huomenna! :) Huomenna on nimittäin sellainen tiukka vaihto paikasta A paikkaan B, ja lounastaakin pitäisi keretä. Joskus ikävästi juuri tuo terveellisyys kärsii nopeuden vuoksi…

    1. Hih, ihan loistavaa! Tää on tosiaan hyvä pikalounas, ei oikeasti kestä kauaa väsätä ja on silti terveellinen!:-)