Tänään: Ravintolapäivä!!

ruoka
7 kommenttia

Restaurant Day from Cocoa on Vimeo.

 

Tänään se taas on, Ravintolapäivä! Meinasi mennä ihan ohi, mutta onneksi huomasin eräästä Facebook-keskustelusta että käääk, tänäänhän se on!! Suosittelen lataamaan fiksun ravintolapäivä-sovelluksen vaikka vain täksi päiväksi. Siitä näkee kätevästi lähialueen ravintolat vaikka etäisyyden tai aukioloaikojen perusteella. Sovellus löytyy täältä, sivun lopusta.

Mites on, syöttekö tänään kotona vai jossain pop up -ravintolassa? Entä onko erityisiä suosituksia Tampereen ravintoloiden suhteen? Musta tuntuu että me mennään naapuriin herkuttelemaan tapaksilla…

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Suunnittelin kovasti meneväni ravintolapäivään Jyväskylässä, mutta todellisuus iski eilen ja vietän tällä kertaa ravintolapäivän nenä kiinni neuropsykologian tenttikirjassa, pöh pöh ja pöh. Onneksi on oma tekemiä sämpylöitä ja kasvissosekeittoa, niin ei harmita ihan niin paljon. Ehkä sitten keväämmällä seuraavaan ravintolapäivään.

  2. mitää EIKÄÄ! taas kerran missasin ravintolapäivän! tällä kertaa kyllä ihan totaalisesti, en ollu kuullukkaan mistään et se ois tänään :(( toisaalta, en ois tänään ehtinytkään saati jaksanut protukoulutuksen jälkeen mennä minnekään… ens kerralla koitan vihdoin päästä apajille : )

    1. No joo, taisitte just lähtee samasta huoneesta kun me tultiin siihen!! :-D en ollut varma olitko se sinä, mutta jos söitte semmoisen kampauspöydän ääressä niin olitte:-)