Lempparikengät

muoti
20 kommenttia

Te ootte pyydelleet lempparikenkäpostausta ja koska musta idea oli hauska, kuvailin teille kaikki lempikenkäni! Oikeastaan mulla ei ole näiden lisäksi kuin muutamat talvikengät joihin oon jo vähän kyllästynyt, lenkkarit ja jumppatossut sekä muutamat niin kuluneet kesäkengät etten kehdannut kuvata niitä. En siis todella omista mielettömiä määriä kenkiä, yksi syy siihen on varmasti tämä ongelmallinen kengänkokoni. Korkokengissä sopivin koko taitaisi olla 34,5 kun 35 tuntuu välillä olevan liian iso. Onneksi sen saa geelityynyillä sopivaksi ja nauhalliset ja varrelliset kengät menevät jopa koossa 36. Mulla on jollekulle ilmainen liikeidea: kauniiden pienten kokojen kenkäkauppa!!! Miltei kaikki netistä löytyvät erikoisliikkeet myyvät vain rumia kenkiä ja normiliikkeistä tuo koko loppuu aina alta aikayksikön.

lempikengät top5 ida365

 Suede boots with golden studs – Zara, Dr Martens, kitty wedge heels – Choies.com, suede wedge heels – Vagabond, flatforms – Vagabond 

Ekana tietty kaikista lemppareimmat, top5! Noita Vagabondin mokkaisia kiilakorkoja oon käyttänyt pari viime vuotta kaikissa juhlissa, sillä ne ovat maailman mukavimmat jalkaan ja näyttävät hyvältä miltei kaiken kanssa. Noista kisuista tuli noille haastajat, tosin kisuilla on aika paljon hitaampi kulkea tuon hurjan koron takia.

ida365 goes partygurllllie

 Suede wedge heels – Vagabond, patent leather wedge heels – from Italy, don’t know the boutique’s name, kitty wedge heels – Choies.com 

Koko juhlakenkävarastoni! Tai no lähes, on mulla vielä yhdet kirpparilta ostetut nahkaiset avokkaat, mutta niissä on hölmö viiden sentin korko joka tuntuu epämukavalta jalkaan :- D Kunnon korko kiitos, tai sitten ei korkoa ollenkaan! Nuo kiiltonahkaiset peeptoe-kiilakorot on ostettu Italian reissulta ja ovat ekat kalliit kenkäni. Ovat olleet sen arvoiset, olen käyttänyt noita mm. omissa ylioppilasjuhlissani. Sopivat sellaisiin asuihin, jotka vaativat noita Vagabondeja sirommat kengät.

ida365 goes tennarityttö

 Vans x 3 + yhdet Converset 

Hahaa, ida goes tennarigurl!!! Tennarit on käärittyjen lahkeiden ja hameiden kaverina super. Nuo vihreät Vansit sain halvalla pienen värieron vuoksi Carlingsilta, siniset on ostettu New Yorkin reissulta ja värikkäät tossukat Helsngistä, en muista edes liikkeen nimeä:D:D:D t. nolo tamperelainen. Converset on lasten puolelta ja kokoa 34! Jos teidän jalankoko on jotain välillä 34-36, niin sopivimmat Converset löytyy lasten puolelta. Ja ne on kaiken lisäksi  halvemmatkin, heh.

läskipohjat ja kiilakorot ida365

 Flatforms x2 – Vagabond, wedge shoes – Asos 

En ole sellainen ihminen, että ostaisin jotain lempituotettani viidessä eri värissä. Olen kai aina ajatellut niin, että maailmassa on niin paljon kauniita juttuja etten halua jymähtää yhteen. Nyt kuitenkin tein poikkeuksen! Nuo paksupohjaiset nauhakengät on samat, toiset kiiltonahkaa ja toiset mokkaa. Mokkanahkaiset on vuoden vanhat ja hitsi niillä onkin kävelty! Vedin ne jalassa viime viikonloppuna baarissakin kun ei huvittanut laittaa maihareita. Ihan hyvin noilla pysyy pystyssä talvellakin, mutta arkikäytössä nilkat paleltuisivat…. Asoksen kiilakorot ovat kangasta ja melko helpot jalassa, vaikka ovatkin yhdet korkeimmista kengistäni.

nauhakenkulit ida365

 Brown lace up shoes – 2nd hand, grey lace up shoes – Vagabond 

Nämä nauhakengät ovat niin söpöt, että! Esittelinkin nuo ruskeat eccot, true mummokengät, aiemmin mielettömänä kirppislöytönä. Maksoivat tosiaan euron! Nuo harmaat ovat olleet aika paljon kalliimmat, mutta kestäneet toissa syksyistä käyttöä superhyvin. Tänä syksynä ei ollut nauhakenkäolo, mutta eiköhän se taas tämän pelkistetyn talven jälkeen iske kun tekee mieli pukeutua tyttömäisemmin.

tossukat ida

 Bow flats – Topshop, leopard flats – Mango 

Ja vikana lemppariballerinat! Onpas mun ballerinavalikoima pieni. Etsin koko viime kesän nättejä mustia nahkaballerinoja, mutten löytänyt mistään! Avokkaat ovat siitä hankalia, että niiden pitäisi olla aika sopivat jotta ne pysyvät jalassa. Siksi nuo Mangon kuminauhareunaiset ovatkin melkoisen kätevät! Topshopin kolmekutoset on ehkä pikkuisen normikolmekutosta snadimpia, joten ne pysyvät suht hyvin jalassa.

 

Tulis jo kesä!!! Haluun niiiin palavasti päästä vilauttelemaan paljaita nilkkoja avokkaiden kanssa. Mutta hei, mitkä on teidän lempparit mun lemppareista?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nuo Vagabondin läskipohjat on kyllä ihanat!! Ja mäkään en koskaan hamstraa jotain lempparia useassa eri värissä (paitsi Vansit ja Converset mut se nyt on melkein must??) mutta noissa läskipohjissa mullakin tuottaisi vaikeus! Nuo mokkaiset ja kiiltonahkaiset ovat niiin nätit kengät molemmat, että itsekin olisin sinuna hankkinut molemmat! Ja multakin löytyy nuo Vagabondin mokkaiset kiilakorot, tosin viinipunaisena. Ja ne on kyllä mukavat jalkaan ja näyttävät nätiltä! Tää oli kiva, ihania kenkiä ::)

  1. No eikö! Kiitos ymmärryksestä, hihii! Uuh ja joo, ne viininpunaisetkin on tosi sievät. Ja joo, siis en edes tajunnu muuten vansien suhteen tota saman mallin mutta eri värin ostelua, hahaha! Onhan mulla tosiaan kahdet samisvansitkin ja Converse-menneisyydestäni ei ehkä kannata edes aloittaa….

 2. Miksei täs oo niitä kirppikseltä löytyneitä valkoisia flatformeja? o__O

  1. Noku unohdin kuvaa ne!!!!! Ne on mulla makkarissa eri paikassa mitä muut kengät, niin en tajunnu napata niitä mukaan kuvaan xD

 3. Euron kirppislöydöt on absoluuttisesti vaan parhautta :) Mua alkoi kyllä suuresti hämmentää toi hammasvalosmuotti (mikä ihme onkaan) tossa viimeisessä kuvassa, mitä missä miksi hä :D?

  1. No on!

   Hahaha se on poikaystävän hammasmuotti, mutta multakin löytyy vaikka kuinka monta tuollaista. Noita otetaan hampaista oikomishoitojen yhteydessä:-D minusta se on hauska tuossa pöydällä!

 4. no voi apua, noihan on kaikki ihan rakkautta! iski kauhee kenkäostohimo tän postauksen jälkee, kiitos vaan :-D niin upeita kenkiä kaikki, ihanimpia ehkä zaran niittinilkkurit tai sitten kaikki läskipohjaset tai kisut… apua kun noi kaikki on vaan niin ihania!

 5. Kivoja kenkiä! Varsinkin noi kissakengät on syötävän suloiset…!

  En tiedä ootko käynyt, mutta http://www.bellissima.fi/ löytyy pieniä kokoja. Ei ehkä kovin muodikas liike, mutta kuulemma siellä on ainakin pohjoismaiden paras valikoima pienistä (ja isoista) kengistä :)

  1. Heippa Kaisa! HIihii ja kiitos, minustakin ne on ihanat.

   Bellissiman tiedän, mutten ole käynyt. Uskon että tuolta löytyisi juuri niitä peruskorkkareita, mutta sit se trendikkäämpi ja ajankohtaisempi valikoima uupuu… Mutta hyvä muistutus tuon olemassaolosta! :- )

 6. Superkivoja kenkiä kyllä sinulla! :) Pakko oli kommentoida, että unohdit myös ne aivan ihanat ruskeat loaferit, jotka näkyivät usein viime kesänä asukuvissa! :o

  1. Hih, kiitos kaunis!

   Ja arvaas mitä:—(( Ne kuuluvat tänä vuonna tuohon ”kesäkengät jotka ovat niin huonossa kunnossa etten viitsi kuvata” -kategoriaan. Niiden pohja on lähtenyt repsottaan pahasti ja ne on oikeasti aika kärsineen näköiset:-( sen sitä saa kun käyttää yhtiä avokkaita koko kesän…. puuh!! harmittaa. haluisin korjata niitä jotenkin.

 7. Ah ja voi voi, ei helpota kenkärakkautta tällaiset postaukset, missä tuollaisia rakkauksia pääosassa!

 8. Heips! Ihana postaus kengistä. Se on ihme juttu ku kengät on niin tärkeitä monille naisille. Ootteko muuten huomanneet tällasta kilpailua. Vitsit ku voittais ees jotkut noista niin olis uudet lempparikengät heittämällä =D

 9. No jep!:-) hei muokkasin vähän kommenttiasi, en tykkää että kommenttiboksiani käytetään mainostilana ;-)