SUNNIES

muoti
6 kommenttia

aurinko paistaa

Vaikka eilen olikin melko harmaa päivä niin kuulkaas, äsken pilkahti aurinko!!! Jos eilen vain kuskasin mukanani aurinkolaseja, saanen tänään laittaa ne nenälle. Joten se on kuulkaa kevät nyt. Ennen kevään varmin merkki oli pupuneidin rakeet, nyt karkkien jäätyä vähemmälle se taitaa olla toi aurinko, jota ei ole tänä talvena juuri näkynyt. Vitsi miten onnelliseksi tuo paiste minut tekee :-)

Kuvaan valkkasin lemppariaurinkolasini. Ylimmät ostin viime kesänä Puistokirppikseltä joka järkättiin Roosan kanssa superonnistuneesti. Keskimmäiset pyöreät arskat on Seppälän alekopasta eurolla! En yleensä löydä Seppälästä yhtään mitään, mutta asustepuolen käyn välillä tutkimassa. Seppälässä on usein tosi hyvät alet juurikin aurinkolasien ja kynsilakkojen suhteen, hah. Alimmat tilasin Etsystä viime kesänä, noissa on tuollaiset koolit peililinssit ja ihanat kultaiset yksityiskohdat. Hitsit, vaikka mulla on nuo yhdet pyöreät muoviarskat, mua pikkuisen harmittaa etten tilannut talvella Asokselta sellaisia kauniita nuden värisiä pyöreitä aurinkolaseja punakultaisin metalliyksityiskohdin…

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. noi alimmaiset on kyllä ihan megahienot! määkin haluan :D ps. mulla on sulle postausehdotus (tai voit ihan vastata tähän kommenttiinkin, mulla on tässä vähän oma lehmä ojassa), eli olis kiva kuulla/nähdä millanen on sun mielestä cool pyöräilykypärä, tai onko semmosen käyttäminen sun mielestä ollenkaan cool! tiiän, tää on vähän outo aihe mutta kun mua kiinnostais kauheesti tietää kun en ite keksi millasen kypärän hankkisin kun kohta noi pyöräilykelit alkaa oleen ajankohtaset :–D

    1. HIhii etsyyn seikkaileen siis >;–)

      Hei hauska!! Mulla on itseasissa itsellänikin yksi kiva kypärä jota ei tuu kyllä aina käytettyä…. tosi hyvä postausidea, tartun tähän kyllä!! tarvii tehdä vähän tutkimustyötä ;-)

      1. uu jee tosi kiva juttu! jään innolla odottelemaan! :–) kiitti!