Uusi suosikkihuulipuna

kauneus
6 kommenttia

diegodallapalma

diego dalla palma

the lipstick 55 ddp

Ekalta Hymy-käynniltä sain lahjaksi mukaani rentoutuneen olon lisäksi Diego Dalla Palman huulipunan, ”the lipstick”, sävyssä 55. Oon näköjään hurahatanut aivan täysin punaisen sävyihin, jotka taittavat oranssiin. Itseasiassa en juuri nyt ole ihan varma, taittaako tämä puna siniseen vai keltaiseen – Hymyssä tehtyyn meikkiin käytettiin tätä samaa sävyä ja tuolloin olin aivan varma, että tämä taittaa oranssiin. Nyt kotona tämän punan korkattuani olen melko varma siitä, että tämä sävy onkin marjaisampi ja taittuu aavistuksen pinkkiin. En nyt sitten tiedä! :- D Joka tapauksessa aivan mieletön puna, tämä pysyy! Ja pigmenttiä on niin paljon, että arkisemmin punatut huulet saa siten, että töpöttelee väriä sormella huulille. Näin huulista ei tule aivan superpunatut ja punaa on helppo käyttää arkenakin.

Musta oli ihan hassua kun Hymyssä mulle meikin tehnyt Eve oli sitä mieltä, etteivät huulipunat sovi hänelle. Höh, mun on vaikea kuvitella ettei punat sopisi jollekin! Vai olenko mä vaan niin tottunut punahuuliin että mun on nykyisin jo helppo sanoa noin? Joskus aiemmin saattoi kyllä vähän ujostuttaa jos oli punannut huulensa pitkästä aikaa jollain räikeällä sävyllä. Nykyään olo on joskus vähän alaston ilman huulipunaa….

 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Apua! Tällein ihan aiheeseen liittymättömänä tuli mieleen, että ootko jotain sukua Pauli Hanhiniemelle?? Jos oot niin voi että oon kyllä kateellinen!!!

  2. Itsekin tykkään juuri oranssiin päin olevista huulipunista. Ovat jotenkin ’keveämän’ oloisia. Hyvältä näyttää tuokin!!