ALL BLACK

muoti
21 kommenttia

Kun on tyhmä hius- tai naamapäivä, huomaan pukeutuvani kokomustaan, sillä mustassa ei voi mennä pieleen ja olo on jotenkin kovin turvallinen. Kokomusta asu näyttää aina skarpilta – tästäkin asusta sai illaksi juhlakelpoisen vaihtamalla maihareiden tilalle korkonilkkurit ja heittämällä jakun niskaan. Ja tietysti sipaus punaa huuliin ;-)

Alan kokea pieneksi ongelmaksi sen, että olen mieltynyt kaikkiin läpikuultaviin yläosiin. Ei ole kohta mitään, mitä kehtaisi pukea päälle akatemialle lähtiessä! Mutta onneksi tämä paita on melkoisen ovela, siinä on nimittäin iso rusetti peittämässä ne kriittisimmät alueet, heh. Tässä muuten näette mun lempparifarkut, ettekä muuten arvaa mistä ne on! Superkorkea vyötärö, täydellisen kapeat lahkeet ja imarteleva malli. Miinuksena ehkä hieman ohuehko materiaali (mutta toisaalta mun Nudietkin kuluvat aina vuodessa puhki, heh) johon tuntuu tarttuvan kaikki koirankarvoista pölyyn. Mutta mikä parasta, hinta oli varsin kohtuullinen, 35€. Myös mun pisimpään kestäneet mustat pillifarkut ovat samasta liikkeestä. Muistaako kukaan mitä farkkuja käytin Puukkohupparityttö-aikoina…?

blackkie

blackk

back to black

Hih, ootteko muuten huomanneet että Koskikeskuksen facebook-sivuilla pääsee arvuuttelemaan mun ja Marin vaatekaappien sisältöä? Kilpailu liittyy erääseen kivaan yhteistyöprojektiin, josta saanen kertoa teille pian lisää. Sillä välin kantsii käydä arvuuttelemassa mitä me ollaan valkkailtu, sillä jotkut onnekkaat voittaa nuo meidän valinnat itselleen! Voisin antaa pari vinkkiä noihin valintoihin: sieltä löytyy jotain mikä on aina kesäisin osa vaatetustani, jotain pirtsakkaa ja jotain luotettavaa sekä laadukasta. Täältä pääsette arvuuttelemaan ja osallistumaan kilpailuun.

Ps. Otsikosta tuli mieleen uusin lempparibiisini, kuunnelkaahan täältä!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Itselläni on uudet mustat korkeavyötäröiset farkut haussa, niin olisi kiva tietää että mistä nuo sinun on hankittu. :) Läpinäkyvät paidat muuttuvat mielestäni kätevästi salonkikelpoisiksi, kun laittaa alle saman värisen topin.

  1. UU, hyvä! Nämä on kuule GINA TRICOTISTA:-D sieltä löysin aikanaan kympillä (tosin ruotsista) tosi kestävät pillit. Ja nyt käytössä nämä ;-)

   Oot kyllä oikessa, mun pitäis ostaa vaalea ja musta toppi….

 2. näyttää hyvältä!

  oon itekin huomannut, että mustaan on turvallista pukeutua, näyttää väistämättäkin tyylikkäältä.

  kerro mistä ne farkut on?
  itse metsästän täydellisiä pillejä enkä ole vielä löytänyt.

  1. Jep, niinpä:-) Farkut on GINASTA! Materiaalin puolesta aika lähellä farkkulegginsiä, siis tosi ohutta puuvillaa, mutta siksi nää kai istuu niin hyvin ;–) Kaikki taskut ja lenksut sun muut kuitenkin kuin farkuissa!

 3. en tiiä meneeks ihan metsään, mut veikkaisin farkkujen ostopaikaks micmacia…. meneeks jo liian pitkälle..? :Denivei, puukkohupparitytöt oli kyl jotain suht legendaarista! :D en ikinä saanu hankittuu sellast hupparii, tai ylipäätään en omista mitään melodicaa, mikä on ehk vähän hassuu nyt ku mietin.. pitäis kai kävästä carlingsissa taas!

  1. HAhahah METTÄÄN MENI xD mulla oli kuules micmacii viimeks kasiluokalla, ei ehkä enää puukkohuppari-aikoina…. hahaha.

   Mutta joo, voiei:-D!! oot ollu ihan out, vaikka toisaalta siis tosi in koska oishan se nyt ollu noloo ostaa puukkokassi esim niinku kolme vuotta sen jälkee ku ne oli TOSI cool u know???? hahaha oi että kiva kun kommentoit!

   1. daamn.. no mut, ehk ihan hyvä vaa et mettään meni… :D mua kyl kiinnostelis semmonen melodican kangaskassi mis on nakkimakkara-mäyräkoira, mut mä en osaa käyttää semmosii lyhythihnasii, ku kädessä kantaminen on mjäää, kainalossa sen olla pitää!

    ja joo, oon ollu tosi laiskana kommenttirintamalla, vaik oon tiätty kaikki postaukset lukenu. pitää skarpata taas, jubailu on kivaa! :D

 4. Minäkin kuulisin mielelläni mistä nuo farkut ovat peräisin. Kivan yksinkertaisen näköiset, ei mitään turhia lenkkejä ja leikkauksia tuossa vyötäröllä, kuten monissa korkeavyötäröisissä tuppaa olemaan.

  Ja ihana tuo paitakin muutes! :D

  1. GINA TRICOT ;—D Kantsii mennä koklaileen! Noi on tosi imartelevat ja totta, ei mitään ihmeellisiä näkyviä nappirivejä edessä kuten kaikissa korkeavyötäröisissä yleensä….Hih ja kiitos!

 5. Näyttää kyllä tosi hyvältä ! :–) Minkänimiset noi housut on ? Yritin kattella ginan sivuilta mutta tuntuu et nillä on megamonet samanlaiset housut mutta vaan erinimisinä…

  1. Kiitos1:–) Cornelia on mallin nimi muistaakseni! Ei taida kuulua basic-valikoimaan mutta ostin nää pari kk sitten!

 6. Upee asu!:) Haaleneeko noi farkut nopeesti? Mä ostin jotkut ginan farkut syksyllä (ei ollu noi samat) ja mua ärsyttää suunnattomasti kun niistä on lähtenyt se _musta_ väri niin tehokkaasti pesussa että ne on nykyään lähinnä harmaat. Oon pohtinut että ostaisin dr. denimit seuraavaksi jospa ne säilyttäisivät värinsä pidempään.. mutta jos noi on hyvät niin voisihan niitäki käydä vilkaisemassa:)

 7. Luet liikaa Oho,nyt vilahti melkein näkyi julkkislööppeja ; )
  Kohta se on sinullakin tuolla menolla mustaa teippiä jolla teippaat vain nännit piiloon : )
  Ei sillä etteikö sinulla olisi kaunis vartalo ja varmasti kauniit rinnat, niin en niitä silti haluaisi nähdä vaikka mies olen.
  Tulee vaan sellainen halpa muovinaamainen ja silikooneilla ehostettu julkkis mieleen tai teini pissis.