Budjettivalinta

kauneus
12 kommenttia

oliivi-shampoo lifehair

superkuohkeat hiukset

Tiedättekö sen fiiliksen, kun kaikki kosmetiikkatuotteet loppuu yhtä aikaa eikä raaskisi ostaa niitä omia suosikkeja tai mitään kallista, kun ostokset tulevat maksamaan kerralla niin paljon? Nuo hetket ovat kismittäviä, mutta toisaalta myös otollisia hetkiä löytää uusia suosikkituotteita (tai mennä metsään kokeilemalla jotain uutta ja sitten vannoa ettei koskaan enää vaihda suosikkituotteettaan toiseen:-D).

Sain erään työjutun kautta itselleni suomalaisen  Lifehairin  Oliivi-tuotteita testiin. Oliivi-tuoteperheeseen kuuluu shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Nämä tuotteet ovat juuri sellainen budjettivalinta, jota kantsii testata jos omat luottotuotteet tuntuu liian kalliilta. Näiden kappalehinta näyttää pyörivän alle vitosessa – ei siis todellakaan paha! Tuotetta saa mm. Sokokselta.

Ja mikä parasta, joskus halvallakin saa hyvää. Nämä Oliivi-tuoteperheen tuotteet ovat nimittäin kasvipohjaisia ja sulfaatittomia eikä niitä ole testattu eläimillä. Lifehair on ainoa kotimainen kosmetiikka-alan yritys, jolla on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny -merkkiä. Tämä takaa kuluttajille, että Lifehair ei käytä valmistuksessa eläinperäisiä eikä eläimillä testattuja raaka-aineita. Tuotteissa ei myöskään ole parabeenejä eikä väriaineita.

Listasin alle pikkuisen omia fiiliksiäni näistä tuotteista.

SHAMPOO

Puhdistaa hiukset kunnolla, mutta jotta tuote levittyisi tasaisesti, pitää hiusten olla hyvin kastellut. Tämä tosin ei tunnu enää mitenkään kummalliselta, kun olen viime aikoina testaillut muitakin luonnollisempia shampoita. Tuotetta ei tarvitse läträtä suuria määriä, jos hiuksiin lisää pikkuisen vettä vaahdottamisen yhteydessä. Hiuksista tulee kuohkeammat ja puhtaamman oloiset mitä ”normishampoilla” pestynä.

HOITOAINE

Tuoksuu hyvältä, mutta ei minun kohdallani kosteuta hiuksia tarpeeksi. Hiukset on helppo harjata auki, mutta latvat jäävät kuiviksi. Tarvitsin hiuksiin jätettävän hoitoaineen tämän kaveriksi. Voi toimia kesällä paremmin, mutta talvella kaipaan tuhdimpaa koostumusta.

HOITOSUIHKE

Selvittää hiukset helposti takuista, tuoksuu hyvältä ja vähentää sähköisyyttä. Toimii kuten lupaa.

Koko tuoteperhe tuoksuu miellyttävältä, ei yhtään oliivilta tosin. Mielestäni näissä tuotteissa on hinta-laatu-suhde kohdillaan. :-) Onko kukaan teistä testannut tätä tuotesarjaa? Ja kääks, huomaatteko miten paljon mun hiukset on kasvaneet? Justhan mä syksyllä leikkasin ne lyhkäsiksi!

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kiitos vinkistä! Lähtee ehdottomasti mukaan, kun käyn seuraavan kerran Sokoksella :)

 2. Onko sulla hiuksissa ihan oma väri? Se on hieno!

  (P.S. Mun rakas pallopaita, punainen versio, on kulunut hiuti monen vuoden ahkerasta käytöstä. Oon miettinyt, minkä värisen ostaisin sen reikäisen tilalle, ja nyt huomaan, että tuo sininenhän näyttää aika hyvältä!)

  1. Hih, kiiitos, on!:-) Välillä pidän sitä tylsänä, mutta kun aurinko paistaa, se näyttää oikeastaan aika kivalta.

   Hih joo, sininen on hyvä vaihtoehto! Tää on mun toka sininen pallopaita, kulutin kans ekan rikki, mutta se tapahtui sentään yläaste-lukio -aikana. Punainen on ihanan pirtsakka kanssa, mutta testaa ihmeessä sinistä, hih!

 3. Kiiitos paljon vinkistä, pitää ens kerralla etsiä käsiin tällaiset :)

 4. Vielä ärsyttävämpää on jos oma luottotuote loppuu ja menet kauppaan ostaaksesi sitä lisää, mutta huomaat, että sen valmistus on lopetettu. Sitten yrittää etsiä jotain yhtä hyvää korviketta, jota ei ikinä kuitenkaan löydy ja päätyy kokeilemaan miljoonaa eri tuotetta todetakseen ne huonoiksi :D been there…

  xx

  MI MI MENDINE

  1. NO höh, mä uskon että toi on aivan kamalaa!! Mun täytyy olla rehellinen – en muista että mulle ois koskaan käynyt vastaavasti! Oon kai ollut tosi onnekas tai sit vaan kaipaan tosi paljon vaihtelua ja valkkaan aina uusia tuotteita… Oon nimittäin kuullut parilta muultakin just noita suosikki tuote lopetettu -juttuja. Buu:-(

 5. Hei näitä oon itekin testaillut jo jonkin aikaa! Ensin oli vähän vaikeuksia ton shampoon levittymisen suhteen, mutta sitten kun tajusin että hiusten on oltava oikeesti ihan litti märät sitä levitettäessä, on tuotesarja löytänyt tiensä mun sydämeen ;) Tykkään kans tuotteiden tuoksusta, ei mikään överi mutta kuitenkin jättää miellyttävää tuoksua jälkeensä. Näitä tulee varmasti jatkossakin käytettyä :)

  1. Ovat kyllä ihan loistavia kun muistaa kastella hiukset kunnolla. Tuntuu että ”normishampoot” vaahtoaa jotenkin ihan liikaa nyt kun on tottunut näihin :’-D

   Tuoksu on hyvä, ei yhtään Oliivi vaan tosi hyvä!:-)

 6. Kiitos vinkistä Ida! :-) Oon kuullut tästä Oliivi-sarjasta aikaisemminkin ja varsinkin hoitosuihketta on kehuttu. Taidan itsekin ottaa tuotesarjan testaukseen :)