I want an all black caddy and some very dark shades

muoti
14 kommenttia

outfit ida

kiiltonahkaiset paksupohjaiset kengät vagabond

ida_ horizontti vinos, ei haittaa

 Coat – Lindex :: Flatform shoes – Vagabond :: Bag – Mom’s old :: Scarf – no idea??? 

Olen viime aikoina joutunut pohtimaan tyyliäni, vaikka yleisesti ottaen en jaksa juuri analysoida että minkälainen se on. Kun on pitänyt kuvailla itseään ja pukeutumistaan parilla sanalla, olen usein päätynyt seuraaviin: kokeilunhaluinen, luottovaatteiden metsästäjä, liikaa mätsäilyä (HYI MIKÄ SANA, onkohan tuo edes suomea? En kuitenkaan halua kirjoittaa matchailua, se kuulostaa mahtailemiselta:D) karttava, kaikesta kimaltavasta pitävä, second hand -löytöjen metsästäjä….. On hankala kuvailla tyyliä jos se ei ole kovin selkeä kokonaisuus, vaan sekoitus erilaisia elementtejä. Joskus mut ois voinut helposti vetää ”tyttömäinen” -kategoriaan, mutta ei enää. Miksi muiden tyylejä on niin paljon helpompi analysoida ja laittaa erilaisiin kategorioihin? Hmmhhh!

Mihinhän me oltiin tässä lähdössä? Kuvat on otettu iltahämärissä, mutta onneksi kamera toimii eikä iltaisinkaan ole enää ihan pilkkopimeää! Kerroinko jo että käytiin katsomassa lomalla se uusin Gosling-leffa, the Place Beyond the Pines? Höh, ei ollut musta yhtään sen hypen arvoinen, mikä siitä on liikkeellä! Ennalta-arvattava juoni ja Goslingin vaihtui leffan puolessa välissä veke. Muutenkin päärooli vaihteli ja juoni…….niin. Leffamusiikki oli jees, mutta tuntui osittain kliseisiltä – moni biisi oli vanha tuttu. 

Nojoooo, nyt meen kyl kokkaileen tofuburgerit, karsee nälkä!!!! Ja illalla pitäis vielä pikkuisen uurastaa erään supersiistin kouluprojektin eteen, saatte kuulla siitä viimeistään viikonloppuna. Pirkanmaalaisille bloggaajille taidan kertoa jo huomenna, hihii. 

Ps. Otsikon biisinä tämä.  Diamond on my ring and a very deep grave……..
PPS. NIIIN hauskaa huomata miten noi mun lenkkarit jakaa mielipiteitä >::–) 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. hihii kiitos!!<3 tässä yksinkertaisuudessa jujuina toimii kiiltonahka ja erilaiset matskut.

 1. Oot supersöpö ja laukkusi on ihana!<3 Ainut piristävä asia tässä päivässä oli tää postaus, joten KIITOS ETTÄ TEET NÄIN IHANAA BLOGIA <3

  1. ihii kiitos! Tuo äidin vanha laukku on kyllä semmoinen aarre että!!

   Hih, voi miten ihanasti sanottu :’—))) hyvä että piristin<3!

 2. ootpa muikee söpöliini!! ja JEEEEEEEEE mahtavaa että täällä tampereellakin järjestetää nyt tuollainen kunnon kirppis eikä ne kaikki tapahtumat rajoitu vaan pk-seudulle:-)))))))

  1. HIHIIII >:———)))))) Niin siistiä, en tajuu miten tääl ei järjestetä moisia! mut toisaalta helsingin muotikirppiksetkin on usein ollu bloggaajien itsensä järkkäämiä. SIE oot söpö kiitti vaa1!!

 3. Heei tiedätkö myykö Vagabond vielä tuon mallin kenkiä? Ja voisitko linkittää, mistä ostit, jos ostit ne netistä?
  Ihana asukokonaisuus! :)

  1. vagabondin nettikaupasta oon noi ostanut, mallia en muista mutta käy selailemassa sieltä! olivat silloin alessa, joten taitaa olla poistuva malli…

   kiitos:-)