Asukuvat kotona

muoti
22 kommenttia

päivän asu ida

outfit

ida

Hih, enpä ole monesti ottanut asukuvia kotosalla niin, että koti näkyisi. Tässäpä siis pikkuinen pala, joskin jotenkin melko epäloogisesti. Blogeissa esitellään aina aika ajoin ”bloggausnurkkauksia” ja muita, joten tässä olisi minun!

Nuo Ikean rumat halpisjakkarat toimittavat tuolien virkaa yhäkin, en ole saanut ostettua mitään fiksua tuolia tuohon. En halua rumaa tietokonetuolia (koska yksikään tietokonetuoli ei ole hieno ja ergonomiset työasennot sucks, paljon fiksumpaa olla esim kyykyssä jakkaran päällä…..) eikä nojatuolikaan taitaisi olla pidemmän päälle fiksu dataustuoli? Puiset pinnatuolit eivät kävele vastaan kirppiksillä ja ja…. niin, no niin. Siinä ne yhä nököttävät, nuo rumat muovijakkarat. Olen ostanut nuo kun muutin ekaan omaan kotiin, joten pikkuisen kauan olen noita katsellut… Ei ne arjessa niin paljoa häiritse, mutta on ne kyllä tosi muoviset kun nyt katsoo kuvasta.

Päällä ne Ginan korkeavyötäröiset Cornelia-farkut. Ihan parhaat! Supertiukat ja pysyät muodossa toisin kuin useimmat halpisfarkut.  Ja tulevat oikeasti tosi korkealle, vielä Nudien High Kaitakin korkeammalle. Näihin tosin tuntuu tarttuvat karvat ja kaikki ilmassa leijailevat huitulat hirveän helposti, mutta muuta valitettavaa ei ole. Neuletakki on ale-löytö Mangosta, näyttää sopivan sekavalta Monkin leoparditopin kanssa. Nahkalaukku on monta vuotta vanha ja sen alkaa huomata, vaalea nahka on värjäytynyt tosi tummaksi siltä puolelta, jota pidän itseäni vasten. Noh, onneksi mulle tuli just postissa uusi musta nahkalaukku, jossa on itseasiassa tosi samankaltaiset yksityiskohdat mitä tässä, vaikka se onkin ihan eri mallinen. Just sellainen mitä oon etsinyt ikuisuuden, siinä on kaikki oikein!!!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. haha, mä kyl kiinnitän aina huomion ihan oikeisiin juttuihin, nytki eka ajatus näist kuvist oli, et näyttääpä toi pöytä pieneltä jätti-imacin liiskaamana.. :D ei siinä, onhan tää huippu kone! random kommentti juu..

  1. Hahaha :-D no joo totta, aika isohan toi tohon on,mut just hyvä XD eipä kerry ainakaan _ihan megana_ tavaraa pöydälle kun ei mahu… hahah

   1. Haha, sama pöytä Macin kera. Mutta tuo pöytä on kyllä vaan niin näppärän kokoinen ja ei ihan hirveän rumakaan, joten miksipä ei. Löytyypi myös tuo huippulamppu, mutta yöpöydältä.

    Kiinnitänpä huomiota todella oleellisiin asioihin, mutta on asusikin soma. :)

    1. Hihii:-D On kyllä, ei vie liikaa tilaa ja se on ihan nätti. Toi mun alalaatikko vaan hajoaa käsiin:—–D

     Ja hih, onpa sulla hyvä maku siis! Tuo lamppu on minusta tosi sievä.

   2. kröhöm, niin.. mun pöydällä ei ainakaan oo megana tavaraa, köh.. pitäisköhän sijottaa pienempään pöytään, haha :D

 2. jälleen kerran ida söpönä!! noi ginan farkut on ainoot housut mitä käytän ja olin kyllä melkoisen onnellinen löydettyäni kerrankin OIKEASTI korkeavyötäröiset farkut, mutta joo noihin tarttuu iha hulluna karvaa. mun housuista niin huomaa että mulla on erittäin pörröinen ja valkoinen kani…..xD

  ps http://www.jysk.fi/120/783/3620032/a/catalog ei toi ainakaa oo NIIIN paha……:-)))

  1. Uiii tuitui, kiitos :—**

   No älä muuta virko! Noi on parhaat, voi käyttää kaikkia napapaitoja myös arkena näiden kaa, mie tykkään!!!

   Hahaa voi ei:D kani haluu sulle karvahousut!!

   No ei ookkaan, mut kaikki mis on pyörät (=kaikki työtuolit) ei vaan iske……….. mut totta, ei toi oo paha.

 3. Aivan ihana asu! :) Ja kämppäkin näyttää oikein mainiolta, ihanaihanaihana on ajatusketju, mitä tää postaus sai aikaan. Hihi.

  1. Se on Taavin, eli en tiiä!:-) Mut vinkkaan että Indiskassa ja Stockan Akateemisessä on ollut nättejä karttapalloja.

 4. voi että! oon ikuisuuden etsiny (halpoja) korkeavyötäröisiä farkkuja ja sit sä annat tällaisen kullanarvoisen vinkin :) pitääkin heti huomenna mennä ginaan vähän kokeilemaan. kiitos sinä!

  1. Hihii jeee, mee ihmeessä! Toivotaan että sopivat ;–) Tiiän että useempikin kaveri on löytänyt noista täydelliset farkut itselleen. En tajuu miten korkeevyötäröiset on niin harvassa!!

 5. Juuri kun olin pitkästä aikaa tyytyväinen sisustukseeni, teet tällaisen postauksen ja himpskatti :-(

  1. se on ikeasta, aika heppoinen:D tuo laatikko pitäisi jotenkin liimailla kasaan, se ei kestä pelkillä puutapeilla……

 6. Olin tulossa kommentoimaan että näytät mega söpöltä, mut tajusin että laitan saman kommentin about kaikkiin postauksiin hahah!! :3

 7. Heii, noita pinnatuoleja kantsii metsästää kierrätyskeskuksista. Me löydettii 2 pinnistä hervannan kierrätyskeskuksesta ja musta nekalankin kierrätyskeskuksessa oli jotain pinnatuoleja kun viime viikolla käytiin. Lielahdessa taitaa olla isoin, niistä luulis todennäkösemmin löytyvän! Ja hinnat on aika opiskelijaystävälliset, me maksettiin 10e kahesta tuolista :)