Nätit kukkavihot

lifestyle
21 kommenttia

Iiks, löysin ihan mielettömän nätit vihot itselleni Akateemisesta! Olin menossa metsästämään sopivaa vihkoa koulumuistiinpanoille, mutta eksyin vähän aiheesta ja ostin itselleni setin siihen tarkoitukseen liian ohuita, mutta sitäkin nätimpiä vihkoja. Olen nähnyt näitä aikoinaan jossain suloisessa blogissa, ehkä Miss Mossin? Kummasti ne olivat jääneet kummittelemaan mieleen, sillä spottasin tuon vikan paketin näitä vihkoja jostain oudosta välistä. En tiedä onko näitä tulossa lisää, mutta jos nämä kiinnostavat niin kantsii käydä kyselemässä. :-)

botanical notebooks collection

cute floral notebooks

Nättejä vihkoja on tosi vaikea löytää Tampereelta. Täällä ei ole Ordning & Redan yksinkertaisia vihkoja eikä Papershopia, mutta onneksi molemmat toimittavat tavaraa myös netistä kotiovelle. Kaipaisin myös MUJI:n tuotteita Suomeen, tietääkö kukaan voiko niitä ostaa/tilata mistään? Lähin ostopaikka taitaa löytyä Tukholmasta. Ostin Barcelonan MUJI:sta yksinkertaisia kirjepapereita ja kaipailen uutta settiä!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oii, onpa nättejä! Oon ihan kamala vihkofriikki, tykkään hirveesti erilaisista muistikirjoista ja ah. Niitä ei vaan voi olla liikaa :–)

  2. hei mikä olympuksen kamera sulla o :) on meinaa ittelläni todella kovassa harkissas ton painavan nikon tilalle :)

    1. olympus pen lite e pl-5! se on super :-) nyt mulla on testissä olympus pen mini e – pm2 ja tääkin on hyvä, en oikeastaan osaa sanoa noille kahdelle kauheesti eroja! mutta siis järkkärin rinnalla ihan supereita nämä mikrojärkkärit. suosittelen:-)

  3. Paljonko nuo maksoivat? Söpöjä ovat :) Mun opintotuki ei kyllä riitä vihkohifistelyyn, vaan täytyy tyytyä halvimpiin ja tylsimpiin :P

    1. 9,90 tai jotain tollasta oli toi kolmen setti! Eli vähän reilu 3€ kipale, ei paha:-) Opiskelijabudjettikin venyy.

    2. 9,90 tai jotain tollasta oli toi kolmen setti! Eli vähän reilu 3€ kipale, ei paha:-) Opiskelijabudjettikin venyy.

  4. Voi iik miten ihania! Niin söpöjä että mäkin haluan! Mutta täällä ei oo Akateemista kirjakauppaa missään lähimaillakaan.. :/