KESÄ MINUN ON IKÄVÄ SINUA

lifestyle
18 kommenttia

Hitto miten tympeä ilma ulkona, mulla on jotenkin oudosti alakuloinen olo ilman syytä. Toi sää? Ehkä. Mä kaipaan kesää niin hullusti että huhuhh. Jos kesä jostain syystä alkaakin vasta kesäkuun lopussa, niin meillä alkaa onneksi kesäkuun puolessa välissä – reissu Barcelonaan varattu, jihuuu! Kesäikävää ei kyllä yhtään helpota kesäkuvien katselu, mutta tässä silti jutut joita ikävöin eniten:

yöpiirrustelu

lättykestit ida365

kaljal

jopo ida365

FLOW lomography fisheye

Mä niin haluisin piirtopöydän!!! Oon pari kertaa käynyt testailemassa noita TTVO:lla ja hitsit, mä haluuuuun! Noiden avulla kuvien mu0kkaamisestakin tulis nopsempaa. Onko niistä satasen piirtopöydistä mihinkään? Mulle riittäis sen tasoinen että voisin kirjoitella tekstejä kollaaseihin yms, ja tietysti opetella sen avulla muokkaileen kuvia. Mulla ei kuitenkaan oo halua eikä rahaa laittaa tuohon mitenkään ihan hirveästi, koska mun käytössä tuo olisi pelkkää ekstraa eikä niinkään mikään tuikitarpeellinen työkalu. Ainakaan näin alkuun! Onko teillä kokemuksia? Kuulisin mielelläni. Kurkkasin äsken hintaseurannasta että alle satasen mallejakin on useita….

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kesää täälläkin kaivataan ja ootellaan. Hyh, tosiaan tommonen sateinen ja harmaa ilma. No, parempaan päin sekin vie ja lumet on lähteny humisten.

  Mut haluu lämpöö ja valosia kesäiltoja. Ja tosiaan et voi käyttää aurinkolaseja vielä illalla näyttämättä dorkalta :D

  1. No jep, mut onneks tosiaan lumet sulaa, jotain hyvääkin siis!!

   Ja hahah jep, kyl ne illat tulee!:-D

 2. Mun kaveri tässä vieressä on jonkin sortin ekspertti ja sano, että kyllä ainakin tommoseen toimintaan ne satasenkin piirtopöydät on ihan passeleita:-D ite siihen piirtämiseen kannattais sit hankkia ehkä vähän järeämpi kalusto:-D ja noista kuvista tulee kyllä vielä enemmän kesäikävä!!!

  1. UUU kiitos, tämä oli hyvä tieto!:-D Piirrustelua en harrasta niin paljoa etteikö siihen joku halvempi vempele toimis.

   Ja älä, vaik aika harmaita päiviä piti viime kesä sisällään….

 3. Ainakin Wacomin piirtikset taitaa olla kaikki sangen hyviä, hinnasta viis! Ei taida tolta merkiltä huonoja piirtiksiä siis löytyäkään…. Ne n. satasen budjetissa pyörivät yksilöt vaan on lähinnä pinta-alaltaan kovin pieniä, eikä siis välttämättä muilta ominaisuuksiltaan juurikaan erilaisia kuin jotkut kalliimmat!

  1. Jooo Wacomeita ne taitaa tulla ttvo:llakin olla ja yks kaveri kans kehui niitä – hinnoista en kyl noiden suhteen tiiä mitää, pitää googlaa. Kiitti, nyt tiiän että noi taitaa olla oikeesti arvostettuja >:–)

 4. Satasen piirtopöydät on täysin riittäviä tohon tarkoitukseen. Oikeestaan niillä pärjää harrastelija paljon pidemmällekin. :)

  t. graafikko

  1. Uuu ihanaa, kiitos paljon tiedosta!:–) Sit mä uskallan ostaa jonkun satasen piirtiksen, jihuuuuu!!

 5. Satasen pöydällä pötkii jo pitkälle! Meillä on koululla wacomin bamboo -pöydät, ja ne riittää aika paljoon jo. :) Alle satasella saa ainakin pienempiä kokoja.

  1. Uu jee, kiitos tästä kannustuksesta, noita nimittäin on kehuttu. En tiiä yhtään minkä hintasia noi on, mut tarvii googlaa, koska _mä haluun_!!!!!

 6. Suosittelen Wacomin Bamboota! Hinta siinä satasen kieppeillä ja on noihin tarkoituksiin oikeen riittävä mutta kuitenkin hyvänlaatuinen. :)

  1. uuu, tää on selkeesti suosittu & toimiva malli! kiitti vinkistä, täytyy ottaa selvää tästä enemmän:-)

 7. Mun sisko opiskelee muotoilua ja käsittääkseni sillä on joku satasen Wacom käytössä enkä ainaskaan vielä oo mutinoita kuullu :)

  1. Uu, voi vitsit mä alan olla vakuutettu!:-D KIITOS! Tää Wacom kuulostaa munkin valinnalta, hih.

 8. Hei kääk miten söpö postaus!! Toi piirtopyötä kuulostaa ja näyttää älyttömän kivaltalta, mäkin haluun! Ihania kesäkuvia, noi tekstit kruunaa ne täysin :–)) Aijaijaii<3

  1. Hihhii no eiks! Tosin noistakin päivistä huomaa et moni kesäpäivä oli viime vuonna kolee ja tarvi takkia tai farkut! EN HALUU SELLASTA KESÄÄ vaan lämpöö nyt!!!