Muotikirppis-tiimi esittäytyy

muoti
6 kommenttia

01011358

01011342

01011346

Meidän Muotikirppiksen takaa löytyy yhdeksän muodista ja tyylistä kiinnostunutta tiimiyrittäjää: Maiju, Petra, Sofia S, Mandi, Arlene ja Sofia K Projektitoimisto Poltteesta sekä minä, Laura ja Minni Tuuma Creativesta. Me opiskellaan tiimiyrityksissä Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikössä Proakatemialla. Meidän opinnot etenee mm. projekteja tehden ja Muotikirppis on yksi niistä. Olemme ideoineet ja suunnitelleet tapahtuman alusta loppuun asti itse, ja siksi olenkin meidän tytöistä aivan mielettömän ylpeä! Muotikirppis on lähtöisin meidän omasta intohimosta muotiin ja second handiin, sekä halusta luoda aivan uudenlainen tapahtuma tamperelaisille muodin harrastajille.

On ollut hauskaa huomata, miten samanlaisesta tapahtumasta me kaikki ollaan haaveiltu, vaikka olemme keskenään aika eri tyylisiä. Tai no en kyllä tiedä, noista kuvista voi bongata useamman yltä viininpunaista, nauhakenkiä, jakkuja, nutturoita, denimiä, pitsiä, tennareita ja mustia pillifarkkuja ;–) Ehkä juuri muoti ja second hand on ne mitkä yhdistää meidät vahvimmin – siksi me halutaankin että Muotikirppikselle voi tulla eri tyylisiä tyyppejä sekä myymään että shoppailemaan. Muoti ja second hand  toimivat yhdistävinä tekijöinä eri tyylien välillä.

Ja vaikka kyseessä on kirppistapahtuma, tehdään Muotikirppiksestä laadukas ja viihdyttävä. Sen mahdollistaa omalta osaltaan meidän upeat yhteistyökumppanit: Olympus, Livbox ja Trendi-lehti, jotka tuovat Muotikirppis-kävijöille shoppailun lomaan kivaa viihdykettä. Shoppailun ohessa voi kierrellä kurkkaamassa mitä juttuja heidän ständeiltään löytyy – olen kuullut huhua kilpailuista ja arvonnoista, sekä ainutlaatuisista tarjouksista! Ehkäpä pääsette kurkkailemaan uutuustuotteita ensimmäisten joukossa. On mieletöntä että näin isot nimet lähtivät heti mukaan ja uskoivat tapahtumaan ja meihin. Se kertonee siitä, että tälle tapahtumalle todella on kysyntää!

Lisää Muotikirppiksestä voi lukea Muotikirppiksen Facebook-sivuilta. ❤

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. oi että, pakko varmaan päästä käymään siellä tampereella tsekkaamassa muotikirppis! vaikuttaa ihan superilta.

  ootteko kaikki ekan vuoden tiimiyrittäjiä? mä opiskelen itse täällä jyväskylän tiimiakatemialla, eka vuos kohta pulkassa. tämmöset muoti- ja pukeutumishommat kiinnostaa hirveesti, ja ois mahtavaa päästä järkkäilemään siihen liittyviä erilaisia tapahtumia. näin blogin puolella tää saattaa vaikuttaa vähän epäviralliselta, ja sitä se kieltämättä onkin, mutta jos teille tulee tulevaisuudessa vaikkapa intoa laajentaa tuota muotikirppis -toimintaa, niin kannattaa ehottomasti olla yhteyksissä tiimiakatemian suuntaan ;-) jyväskylästäkin vois löytyä paljon potentiaalia!

  mut paljon onnea muotikirppikselle, pitää tosiaan itekin tulla käväisemään!

  1. NO kannattaa, ihan ehdottomasti! Ihana kuulla, hihii ;–)

   Ja joo, ollaan, mutta me ollaan käyty kaikki siis ensimmäinen vuosi perusliiketalouden opintoja ja sitten haettu akatemialle :-) mutta aksulla ekaa vuotta viimeistellään! Ihanaa tajuta että tänne eksyy tiimiakatemialaisiakin, tiesinhän mä sun bloginkin jo kyllä.

   Tiiän nyt siis kehen oon yhteydessä jos laajenemiskuviot tulee ajankohtaiseksi, se ois kyllä tosi siistiä! Teistä löytyis varmasti hyviä tiimikavereita tuohon hommaan. Tuu ihmeessä käymään ja moikkaan, ois superia!!

 2. Varasin pöydän ennenkuin tiesin että tämä on varmaankin suunnattu nuorille. Eli kuinkahan voisin perua varaukseni kun itse olen jo lähes kuusikymppinen? En kyllä tiedä menikö varaukseni läpi.Jotain infoa olis kiva saada aiheesta.

  1. Moi Riitta! kirppis on suunnattu kaikille muodikkaista vaatteista ja asusteista kiinnostuneille, ei tämä ole ikään sidottu juttu! Tiedän että paikalle on ilmoittautunut myös 40-50+ ikäisiä naisia myyjiksi. :-)

   Uskon että erityisesti asusteita ja kenkiä on helppo myydä minkä tahansa ikäisille, mutta jos nyt tuli sellainen olo että et ollenkaan tahdo tulla myymään, laita mulle mailia osoitteeseen [email protected] niin selvitellään :-)