WITH A TWIST

muoti
18 kommenttia

ida h

Tuntuu että oon viime aikoina ja ehkä viimeisen vuoden aikana mieltynyt jotenkin yksinkertaisempiin juttuihin, mutta niiden kaverina pitää olla jotain jänskääkin. Harmaa t-paita on paras dress down -vaate isoille koruille (ja muulle kimaltavalle, kuten Veerakin totesi!) ja lenkkarit eivät näytä jakun kanssa liian viralliselta.

kultamusta laukku

Tämä nahkalaukku on tän kevään paras ostos! Oon käyttänyt tätä varmaan joka päivä sen jälkeen kun hain tämän postista. Nahka on laadukasta ja paksua ja nuo kultaiset palloniitit tekevät laukusta niin skarpin, että tuota voi käyttää hienommissakin tilaisuuksissa. Kuten ehkä huomaatte tästä kullan ja hopean miksailusta, minua ei vieläkään häiritse eri metallisävyjen yhdistely :-D En edes jaksa ajatella koko asiaa.

sotkunuttura

Tämä Glitteriltä lahjaksi saatu koru on varmasti kehutuimpia asusteitani. Se on kyllä kovin näyttävä ja kun aurinko sattuu osumaan siihen, se kimaltaa nätisti. Välillä huvittaa kun minun luullaan olevan menossa johonkin tärkeäänkin iltamenoon suoraan akatemialta jos olen laittanut kaulaan tämän korun tai vaikka pukenut päälleni hopeahameen :-D Minulla vain ei taida olla niin selkeää jakoa vaatekaapissa juhla- ja arkivaatteiden välillä.

iiiiida

ida onnellisena

nike air max

Mitäs te sanotte tämmöisestä huolettomasta yhdistelystä? Kuuluisiko kaapissa olla erikseen vaatteet juhlaan, arkeen ja urheiluun, vai onko miksailu ihan jees? ;—)

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Miksi kauneimpia vaatteita pitäisi käyttää vain muutaman kerran vuodessa? Itse ainakin tykkään välillä piristää arkivaatteita vähän fantsummilla jutuilla :D

  1. No siis sepä just! Toki mulla on jotain niinkin juhlavia ettei niitä millään vois arkena yhdistää (tai no kun alan nyt miettii, niin eihän se ois mahdotonta kyllä sekään >:-D) mutta noi semijuhlavat menee kaikki kyllä!

 2. Enpä mäkään oikein omista erikseen juhlavaatteita vaan käytän kaikkea iloisesti sekaisin niin arkena kuin juhlissakin. :D Mutta hei mistä löytyy noin kiva harmaa t-paita?

 3. Miksailu näyttää mielettömän hyvältä!!! Oot upeus<3 Ite oon huomannut, että aina kun pitää pukeutua juhliin ja näyttää hyvältä (esim. wanhojen tanssit, ylppärit), niin meen ihan metsään. En vaan osaa pukeutua silleen virallisen hienosti. Mutta sitten arkipukeutuminen voi olla juhlavampaakin, mut sen handlaan paljon paremmin. Joku alitajuinen juhlamekkokammo eräistä häistä, joissa olin lapsena morsiusneitona varmaan.. Mutta jeps, yhdistely on superjees ja oot mielettömän hyvännäköinen ! :–)

  1. Hihh, voi ei, kiitos!!!! :’-) Mmmh joo, usein tuollaisissa juhlissa voi tulla sellainen olo ettei vaatteet tunnu yhtään omalta,, jos on vähän pakolla pitänyt ostaa se vaate just siihen tilaisuuteen.

 4. no kuuleppa ida!!! mulla oli tänään lenkkarit jalassa (niket tiettyhh) ja yks vanha naisope tuli siihen: ”oon ihastellu sun lakeeri-loafereita koko talven ja nyt sulla on tommoset lenkkarit jalassa!” hän ei selvästikään ymmärrä muodin päälle x—D

  1. HAHAHAH paras tarina!!!! NO ei nyt kyllä sitten tainnut tippaakaan ymmärtää x–D JÄTÄ OMAAN ARVOON ÄLÄ SUOTTA LOUKKAANNU!!!!!!

 5. Mixing and matching niin paljon kuin huvittaa minusta! Silloinhan asu on parhaimmillaan ja sopivimmillaan, kun pukija kokee sen niin, ja kantaa sen varmana… Eli jos tykkää pukea lenkkarit cocktail-mekon kanssa, ja eikä häpeä sitä, niin kuka on sanomaan miten pukeutua oikeasti? Olipas nyt hieman tällainen hienosto kommentti… Mut siis tuo laukku; aivan huikea! 8))

  1. UU jeee niiin minustakin! ;—) Hahahah mutta siis oon samoilla linjoilla kanssasi, musta päälle voi pukea just mitä huvittaa!

   Hih ja kiitos, se on!!!

 6. Oletpa sä söpö! Ja tollane miksailu on just jees;-) Sun blogi on iha mun lemppari nykyää ku sä oot nii sympaattine ja kaunis neiti!

 7. Mielestäni ei ole niin olennaista, mitä on päällä ja miten mikäkin asuste on mätsätty sopiin yhteen, vaan se ASENNE millä ne omat vaatteensa kantaa!! :)

 8. Heiii mistä tuo laukku on peräisin?

  Eksyin blogiisi tänään ekaa kertaa, olet hurjan suloinen!

 9. Tuttu juttu tuo ”mihin juhliin olet menossa” -kysymys. Joskus olen saanut sen siksi kun mulla on ollut _kirkkaanpunaista huulipunaa_. Ei tsiisus, eikö ihmiset saa pukeutua nätisti! :D Ihanan simppeli tuo harmaa paita, kauniin värinen.