Boheemi kesäkampaus

kauneus
6 kommenttia

boheemi ja helppo kampaus

Blogiani pidempään seuranneet ovat varmasti lukeneet aiemminkin höpötyksiäni siitä, että hiustenlaittaminen on meitsille ihan mahdoton juttu. Lukioaikoina tajuttiin tyttöporukalla että meitä oli monta rähmäkäpälää samassa kaveriporukassa ja jaettiinkin toisillemme pisteitä onnistuneiden kampausten mukaan (hei juuli, sun levelit on noussu tasolle 9 ton lettikampauksen ansiosta!!!) – ja itsellekin tietty, jos sattui saamaan väsättyä jotain sotkunutturaa erikoisempaa. Hiustenlaittolevelit nousivat silmissä jos oli onnistunut tekemään suoristusrautakiharat (muistatteko mikä blogibuumi sekin oli, yhdessä vaiheessa kaikki tekivät suoristusrautakiharoita ghd:llä).

Mä veikkaan että mun pisteet ovat olleet laskussa sitten välivuoden – silloin tein sujuvasti ranskalaisia lettejä ja kalanruotoja töihin, kun hiusten piti olla aina kiinni. Nyt olen ehkä laiskistunut (ja helpottunut siitä että voin pitää hiuksia miten lystää) ja tuntuu etten osaa enää letin lettiä! Siispä tämä pari päivää sitten väsätty boheemi kesäkampaus tuntuu superhyvältä suoritukselta minun mittapuullani. Siinä on pieni letin alku etuhiuksissa ja taakse tein pinnien avulla sykerön. Hiustaiturit, älkää naureskelko mulle siellä!!!!!

sotkunuttura

hiukset ida

letti otsahiuksista

Tein tämmöisiä pinnikampauksia paljon silloin vajaa vuosi sitten kun mun hiukset olivat lyhyet. En ollut tehnyt vastaavia aikoihin ennen tätä, olin varmaan ajatellut etteivät pidemmät hiukset enää pysyisi pinneillä kasassa, mutta kun on tarpeeksi pinnejä, niin pysyväthän ne! Ja vinkkinä muille rähmäkäpälille: tämmöiset kampaukset onnistuu parhaiten hiuksiin, joita ei ole pesty saman päivän aikana. Kun hiukset ovat pikkuisen ”likaiset”, niitä on helpompi käsitellä. Varmaan jostain muotoiluaineista vois niistäkin olla apua, mutta enhän minä semmoisia osaa käyttää, vaikka kylppäri on semmoisia täynnä tämän blogin ansiosta. Hahaa, hiuslakka riittää.

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Haha ihana Ida! :–D <3 mut hitto kun mun on kohta kolme vuotta pitänyt opetella sekä otsisranskis mut en vieläkään osssaaa!! Tai siis jaksanu opetella… o_o voidaaks pitää parturikampaaja-bileet!?? :D

  1. No siis voidaan?!??! Haha mäkään en osaa sitä ja lisäks multa ei tod luonnistu ne suoritusrautakiharat vieläkään……… Eli siis hullut kampausbileet käyntiin?! :–D

 2. looking good! pitäisi opetella jotain samantyyppistä iänikuisten hätäponnareiden rinnalle. mulla on kuitenkin niin paksut hiukset että hiusten laittaminen on..no, tosi vaativaa ja pitkäkestoista puuhaa. kihartaminenkin saattaa viedä tunnin.
  sitä mun vielä piti sanoo että nutturakampaukset korostaa sun kasvonpiirteitä tosi kauniisti :-)

  1. No totta, voin vain kuvitella! Mulla sentään vois olla aika helpot hiukset, mutten silti osa :-D

   Mulla on usein vaan hätänutturat käytössä….

   Ja voi Viiru, kiitos<3! Sä olet ihana :'-)