TUMBLR FAVES / JULY

kauneus, muoti
6 kommenttia

> > > > > > > > > > > > > > 

Huh, meitsi on miltei jo päättänyt mitä aion pukea tänään päälleni eräisiin kuvauksiin. Reissu Helsinkiin siis tiedossa! Pikkuisen ärsyttää etten ole käyttänyt suutarilla mun ihanaa lääkärilaukkua, se olis täydellinen reissulaukku silloin, kun mukaan tarvitaan vaihtovaatteet ja -kengät. Nooooh, onneksi noita reppuja sentään löytyy.

Heinäkuun inspiskuvista sen verran, että vitsit mun tatuointikuume vaan kasvaa ja kasvaa (ei kukaan tiedä Tampereelta tai Helsingistä ketään joka tekisi tuon ylemmän kuvan tyylistä jälkeä? Yksinkertaista ja selkeää, en tahdo varjostuksia tai värejä) ja aiii vitsit mä haluisin että joku letittäis mun pään täyteen lettejä niin kuin tuossa ekassa kuvassa! Viimeks mulla oli vastaavat seiskaluokalla, haha.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kesäkuulumisia

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mitä alaa opiskelet? Itse pohdin minne ensi vuonna oikein hakisin… vaikutat saman tapaselle ihmisille kun itse olen niin voisin saada vinkin uudesta alasta. :)

    1. liiketaloutta, mutta ainakaan sitä en kyllä voi peruslinjan suhteen suositella, he:D jos en olisi päässyt proakatemiaan erikoistumaan yrittäjyyteen, olisivat mun opinnot saattaneet olla siinä – kirjanpito tai taloushallinto eivät ihan hirveesti nappaa. Jotain luovempaa mulle, kiitos! Mutta siis niin. Tosi hyvä vinkki tämä :-D sori!

      1. Oho hassua, itse valmistuin tänä keväänä merkonomiksi (en minäkään kyllä kyseisestä alasta yhtään välitä ja syytkin on aikaslailla samat kun sulla)!! :D Mutta kiitos joka tapauksessa tiedosta, pitää minun sitten vaan jatkaa pohdintoja. :)

  2. Veikkaan, että lähes kuka vain tatuoija tekee pyydettäessä myös yksinkertaista jälkeä. Omasta kokemuksesta voin lämpimästi suositella Tampereen Hervannassa sijaitsevaa Inkpistolsia ja sieltä Mikkoa :) Sain ihan mahtavan mustavalkokuvan, jonka hinta-laatu-suhde oli enemmän kuin kohdallaan!

    1. uu, kiitos vinkistä!:-) ja totta, tiedän pari mieleistä tekijää noin niinkus yleisesti, että pitäis varmaan käydä heiltä kyselemässä. :- ) oo, tuo paikka ei oo tuttu, pitääpä googlailla!