BLACK & GOLD

muoti
19 kommenttia

all blacida365 k caddy

asos black gold bag

delfiinikäsikoru

ida fashion

lacquered leather vagabond

idaa 365 outfit

 culottes – gift from Choies, blouse – Zara 

 flatform lace up shoes – Vagabond, leather bag – Asos 

Ah, voi vitsit mä tykkään kokomustista asukokonaisuuksista, ne vaan toimivat. Etenkin jos yhdistää eri materiaaleja – peittävää ja läpikuultavaa, kiiltävää ja mattaa. Kuten kerroinkin blogin facebookin puolella, kävin viime viikolla värianalyysissä! Se oli jänskää, sain mm. tietää että mustaa suositellaan vain talvi-värityypeille, sellaisille joilla on esim. luonnostaan vaalea iho ja todella tummat hiukset. Ei siis mustaa mulle……. :-D Palailen värianalyysin tuloksiin piakkoin, se oli sen verran jänskää! Onneksi vaatekaapista löytyy sellaisiakin sävyjä, jotka värianalyysinkin mukaan korostavat mun piirteitäni oikein, hehe.

Ajattelin aluksi etten innostu tästä graafisesta housuhame-trendistä, mutta kuinkas kävikään. Noilla saa aika skarpin asun aikaiseksi, vaikka ne ovatkin melko lyhkäiset. Hitsi kun tuolla on noin outo sää, en yhtään tiedä mitä pitäis pukea päälle! Oon menossa treffaamaan koulukamuja, molemmat lähtevät vaihtoon nyt syksyllä – yhyy, mitä mä sitten teen?!!? Tuntuu että tää vuosi on sellainen, että moni ystävä lähtee toiselle paikkakunnalle opiskelemaan taikka just vaihtoon. Onneks myös muutama ihana on saanut opiskelupaikan juuri täältä. Mulla on enää 1,5 vuotta koulua  jäljellä, mitähän mä sitten keksin?! Ulkomaille? Helsinkiin?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. SIIS huh missä hinnoissa!:——-D Apua!!!!!!!! Kiitos linkistä, hauska tietää millaisissa hinnoissa nämä aarteet pyörii, huhhuhui

 1. Siis what, sinulle muka ei suosittelisi mustaa?! ihan outoo :D
  Muutenkin toi stereotyyppinen ”kylmä-lämmin iho” ja ”talvi ja muu vuodenajan ihmiset” – luokittelu on joskus liikaa. Pitää käyttää vaatteita ja värejä joista tykkää ja tuntee olonsa mukavaksi. :)

  Itselläni on siis vaalea iho (koen aina olevansa keltainen (haha) vaikka kaikki sanovat että olen melko valkoinen kunnes tänä vuonna rannalla suoran auringon alla todistin olevani ihan a4 valkoinen, melkoinen shokki oli. Varjossa ihoni on kuitenkin semmoinen sinertävä (voi ei, toi kuulostaa pahalta :D ja joo, en näytä ihan avatarilta varjossa, onneks) :D

  anyways, monen ’värioppaan’ mukaan keltaisuus ihossani tarkoittaa että olisin ”lämmin” ja tietyt (jonkun mukaan mikään) kylmät värit eivät sopisi minulle, kuten musta – mutta koen että juuri noi lämpimämmät värit ovat ihan hirveitä mun päällä.)
  Luonnostaan hiusvärini on melko samaa mikä sinullakin, mutta olen vuosia värjäänyt ja ovat ollut keski-tummaruskean, no semmoset maito-tummasuklaan maastossa – ja käytän todellakin mustaa, juurikin kokomustaa melko usein. Mutta käyttäisin silti mustaa jos hiukseni olisivat omaa vaalearuskeaa väriä.

  Pakko sanoo, että kokomustalla asukokonaisuudella ei voi mennä pieleen! Se on vähän kuin joka-arjen-pelastaja, samalla tavalla kuin ”little black dress” on juhlien. ;)

  PS: toi hame on niin suloinen!
  PSS: kantsii mennä eri paikkakunnalle/ulkomaille, uudet kokemukset, ihmiset ja paikat jne.. itse olen menossa opiskelemaan Englantiin kolmeksi vuodeksi ja enkä viel oo ihan tajunnut koko juttua! :O

  1. Hahaa, jep! Kyllä sen huomasi kasvojen varjoja katsoessa, että kun laittaa mustan peittävän kankaan decolteelle, niin tummat silmänaluset korostuu jne. Mutta hahaa, ehkä joku tuommoinen läpikuultava musta ei oo niin paha?! Ja ihan sama, mulla on vaatekaappi täynnä mustaa, joten ei vaan sitten mahda mitään….

   Haa, jep, tiiän mitä meinaat! Mulla kävi niin, että vaikka olin väreiltäni tiettyä tyyppiä, ei mulle kuitenkaan käyneet ne kaikkista kirkkaimmat värit mitenkään kovin hyvin – haaleammat ja vaaleammat värit oli mun värejä. Että ei kaikki käy kaikille vaikka joihinkin piirteisiin mätsäiskin!

   Ja jep, oon samaa mieltä kokomustasta! Se vaan toimii. :-) Hih, houkuttelisi hirveästi mieli lähteä jonnekin pidemmälle reissuun tai vaikka opiskelemaan tai duuniin ulkomaille… aiii vitsit!

 2. Joka kerta kun oon törmännyt tuohon shortsihamejutskaan lookbookissa, olen inhonnut niitä, mutta sä olet ensimmäinen ihminen, jonka päällä ne näyttävät mun mielestä jopa hyvältä! ja tuo laukku on niin ihana, olisipa itsellänikin tuollainen aarre<3

  1. Noniiin, näin ne mielipiteet voi muuttua ;—) hihii, ihanaa! Ja siis tuo laukku on kyllä ihan mieletön löytö, uhh!

 3. Samaa mieltä; koko musta toimii aina! Ihan sama mitä, miten ja milloin, mutta kyllä se vaan aina näyttää jotenkin tyylikkäältä, tai ainakin miellyttää minun silmää… Ja voi vitsi, älysin just, että oon unohtanut ihan kokonaan tuollaiset ohuet mustat sukkikset! Aina pistänyt päälle legginssit tai sukkikset, mutta ovat olleet sen verran paksut, että ovat ehkä hiukan raskaan oloiset joihinkin asuihin!

  1. Hih, jep, nuo ohkaiset mustat sukkikset ovat parhaat kun kesällä on liian viileä keli paljaille säärille! :-D miten sitä joskus käykin niin, että unohtaa jonkun vaatekappaleen olemassaolon?!

 4. Ooh, oot niin kolee etten kestä!! vitsit miten kokomusta voikin toimii hyvin! Tuskin maltan oottaa et pääse pukemaan jotain muutaki ku flipflopit ja bikinit :–D

  1. eikääää aura ihana!! :’–* hhaahah ja uskon joo, loman jälkeen saattaa iskee kunnon pukeutumisinspis!

 5. Mikä gaselli! Ja näyttääpä kokomusta hämmästyttävän raikkaalta. Veikkaan tosin, ettei marraskuussa ei enää niinkään, kun niitä mustia syys- ja talvitakkeja (myös omaani) on tullut katseltua tarpeeksi. :D

  1. voi että, enpä ole _ikinä_ kuullut gaselli-kommenttia aiemmin!:—D täytyy näköjään alkaa käyttää mustia ohkaisia sukkiksia, korkoja ja lyhkäisempiä alaosia, hihihi!

   Ja jep, se saattaa olla tämä pieni hetki kun koko musta on raikas. Pitää nauttia siitä kesän viileinä iltoina, talvella se tuskin tulee olemaan yhtä fresh! ha

 6. hihi, välillä blogien selailu kannattaa! Istuttiin ystävien kanssa lauantaina baarissa, ja ystävätär bongasi tuommoiset samanlaiset sortsit jollain naisella, muttei uskaltanut mennä kysymään että mistä ne on ostettu. Muistin nähneeni täällä nuo sortsit, joten puhelimeen netti auki ja kohta olikin ystävällä jo nettikauppa auki mistä klikata shortsit kotiin!

  1. eikää, vähänkö hauska juttu!! :—D hahaha! noita samoja myy mm. zara myös. Jos kaverisi tilaa Choiesin shortsit niin vinkkaa että katsoo ne senttimitat tarkkaan. Mulla on s-kokoiset pöksyt ja väittäisin että ne ovat kyllä lähempänä jotain XS:ää. :-)