minimalistic

muoti
10 kommenttia

back

ida365 refash

sandaalit minimalistine

minimalistinen toppi

minimalistic

Kokomustissa jälleen, viihdyn näin tosi hyvin. Minimalistista, mustaa, eri matskuja. Toppi on kesän parhaita ja ainoita vaatelöytöjä, oon niin innoissani tästä! Koko kesän olen etsiskellyt jotain tällaista, ja sitten se vihdoin löytyi. En vain tiedä millaisia rintsikoita tuolla olisi paras pitää alla, kun tuntuu että tuo valuu helposti niin, että rintsikat pilkistävät joltain puolelta pikkuisen. Ilman mitään olisi paras vaihtoehto, mutta hippasen liian hc ehkä kuitenkin.

 

Hhu, väsyttää – eilen oli kauneimmat häät ikinä, on niin onnellinen olo. Hääfiiliksiä voi vaklaa instagrammista (ida365) tai kurkata ekat kuvat Maj:n blogista. <3

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Wow, tuo on täydellinen toppi!!! Ja toi kokomusta asu on niin ihana!!

 2. mulla on mekko, jossa myös tosi ohuet spagettiolkaimet ja vielä syvään uurrettu selästä ja oon ihan silman rintsikoita menny:-) aluksi tuntu mustakin pikkasen HC:ltä, mutta sitten totuin nopeesti. Kesällä tosi kuumina päivinä ei ainakaan ollu mitään ongelmaa, kun ei kylmä tullut missään vaiheessa:)

  Mutta tietysti jos sitä..kröh tavaraa löytyy enemmän niin tuskin ilman mitään voi ulos lähteä ihan mukavuudenkin takia:b

  1. uuu, noniiin hyvä! ilman rintsikoita on jees, etenkin kun kaiken malliset tuntuvat vilahtelevan näistä hölmösti. :-) Pitää vaan olla huolellinen jos esim. lähtis illalla juhlimaan tuo päällä ilman rintsikoita, haha!

 3. Siis ihan perus itsekiinnittyvät rintsikat aka kanafileet (:D) toimii tollasissa avonaisissa vaatteissa tosi hyvin! Suosittelen kokeilemaan, ellet oo jo sellasia testaillut.

  1. jep, tuo on totta, mutta kun mulla on nudet ja tää oikeasti liikkuu ja valahtelee, niin pelkään että ne näkyis tosi tyhmästi jostain välistä:-D En tosin oo kokeillut vielä, kunhan vaan itsekseni pelkäsin pahinta ja päätin että ne ei käy…. hehe e

 4. Mistä toppi on? Oon toosi kauan etsinyt jotain tuollaista (haaveilen myös mekosta, jossa olisi tuollainen kaunis pääntie ja naruolkaimet).

  1. minä myös!! tuommoisia ysärikaunokaisia näkyy joskus kirppareilla, mutta tähän mennessä oon törmännyt vain tosi nuhjuisiin mekkoihin, höh. :-( tuo on ginasta!

 5. Vai Ginasta toi siisti toppi! Pakko mennä tsekkaa! Ite oon havainnu hyväksi tommosten kaltaisten paitojen alle Lindexin alusvaateosastolta ostamani semmoset nännien päälle liimautuvat silikonilaput! Melkeen ku ois ilman mitään, muttei paista kuitenkaan nännit läpi :p Ei maksanu paljon, kannattaa kokeilla! :)

  1. uuuuu, KIITOS! ihana vaihtoehto, tosin voi olla että vilautan silti liikaa, mutta mitäpä sitten, sit näkyis vaan tarrat, HA!:D kiitos, tää oli mainio vinkki!