gettin’ ready

muoti
8 kommenttia

Tänään juhlitaan sitä, kun kaksi rakasta ihmistä sanoo toisilleen tahdon. Ihanaa! Oon ihan fiiliksissä ja odotan innolla hääjuhlia; en ole koskaan aiemmin ollut kenenkään ystävän häissä. Tekin saatatte jotkut tietää, kenestä on kyse, hih.

paketti

Paketointia

essie kynsilakka oranssi neon

Kynsien lakkailua (Essien lakka saatu blogin kautta)

kiilakorot

leopard dress

Vaatteiden valitsemista

Mietin pitkään, että olisiko tämä bustier-mekko sopiva hääjuhliin vai ei. Se on aika vaalea, mutta koska se ei ole valkoinen, voisi sen periaatteessa pistää. Luulen kuitenkin, että mun olisi koko päivän sellainen olo, että kaikki katsoo ja pohtii miksi mulla on niin vaalea mekko häissä :–D Päädyin siis toiseen mekkoon! Kaunis leopardikuosinen kotelomekko on klassinen ja varma valinta. Kaverikseen se saa Italiasta ostetut kiiltonahkaiset korkokengät. Iiks, en malta odottaa, tästä tulee niin ihana juhlapäivä.

 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. toivotaan! maj:n blogin puolelta saattaa ainakin voida kurkkia jossain vaiheessa, jospa mäkin saisin sieltä jonkun kuvan lainaan sitten:-) otettiin ihanien blogityttöjen, eli maj:n ja coco sweet dreams – cocon kanssa ihania kaverikuvia!

    1. no on, näköjään!:—D tätä ennen oon käynyt vaan sukulaisten juhlissa ja mm. yhdissä megauskonnollisissa, joissa oli tylsää ja vaivaantunutta, hah! :-D

      JUUH tulloo!!! >:-)