HYVÄ PIIRTOPÖYTÄ?

lifestyle
24 kommenttia

bamboo piirtopöytä

Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Small -piirtopöytä n. 110€ / Verkkokauppa.com 

 

Nyt meitsi tarvis vähän apua! Oon suunnitellut ostavani itselleni piirtopöydän. Jonkun suht. edullisen, jolla voisi piirrellä kollaaseihin ja kuviin ja jota voisi käyttää kuvien muokkauksessa. Lähinnä tätä blogiani ajatellen, eli mitään hirvittävän pro:ta en tarvitse. En kuitenkaan halua ostaa lelua, jos kunnollisen saa parikymppiä kalliimmalla. TTVO:lla oon leikkinyt vissiin juurikin Wacomin piirtopöytien kanssa, ja niistä ainakin oon tykännyt. Onko jollain teistä piirtopöytä? Osaatteko kertoa hyviä tai huonoja puolia? Mä olen nimittäin ihan pihalla! En tiedä yhtään millaisia ominaisuuksia pitäisi pitää tärkeänä ja millaisia ei… Olen ymmärtänyt että mun tarpeisiin sopivan piirtopöydän saa reilulla satasella ja sellaisia näytti olevan ainakin Verkkokauppa.com:n valikoimissa.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mulla on juurikin tuo kuvassa näkyvä piirtis, ja se ainakin on aika loistava, suosittelen ihan täysillä!!

 2. suosittelen wacomia! mulla on sellanen yksi kaapissa pyörimässä kun en sitä enää käytä, mutta ihan superhyvä oman käyttökokemuksen kannalta :-)

 3. ainakin silloin joskus monta vuotta sitten kun olin kova tyttö pyörimään deviantartissa/muissa netin ”taidepiireissä” niin wacom oli kova sana :) mullakin oli sellainen, ja suosittelen! halvemmissa piirtopöydissä ei taida olla sitä paineentunnistusjuttua (tai mikälie :-D siis sitä että viiva on paksumpi mitä kovemmin painaa) ja ne menee heti rikki. Kokemusta on näistäkin…

 4. Oma Wacomini on lähes seitsemän vuotta vanha, ja toimii mainiosti edelleen vaikka käytän sitä ammattini puolesta ahkerasti. Wacomit on hyviä!

 5. Haluaisin kysyä kans tosta kalenterijutusta, oot siis tilannu ebaysta? mitä lähetyskulut tuli kustantamaan? Sujuiko tilaus, toimitus yms moitteettomasti???:))

 6. Citymarket myy wacom bamboo touch and pen:iä 80eurolla. Verkkokauppa on kauhean kallis paikka ostaa yhtään mitään. Mulla on itselläni siis tuo ja tykkään tosi paljon. En vaihtais! :)

 7. eiköhän sen joku sinulle ilmaiseksi anna blogiyhteistyönä, kun tarpeeksi täällä huutelet siitä.. :P

   1. mä kysyn suoraan jos haluan tehdä jonkun tahon kanssa yhteistyötä, enkä vihjaile blogissa ”huomaamattomasti”. :-D

 8. Wacomin Bamboo on perusjuttuihin tosi hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Oikeastaan kaikki Wacomin pöydät on hyviä. Ne TTVO:n pöydät on muistaakseni 600-700e versioita ja tietty sopivampia tarkempaan näpräämiseen ja maalailuun… :-) Mutta tosiaan, vaikka Bamboo onkin superedullinen, se on oikeasti kelpo pöytä!

 9. Wacomin Bamboo kannattaa ehdottomasti hankkia, halvemman pään piirtopöydistä ehdottomasti laadukkain! Tätä meille myös tamkissa suositeltiin (tikon puolella kun opiskelen), noissa kalliimmissa kun nimenomaan tulee niitä peruskäyttäjälle turhempia tarkkuusominaisuuksia mukana.

 10. Wacomiin voi luottaa! Itselläni on Wacom Special Edition käytössä, eli samantyyppinen pöytä kuin harkitsemasi mutta hieman erinäköinen. Toimii loistavasti ja kestää kovaakin käyttöä.
  Internetin selaamiseen kosketustunnistin (eli Touch pöydät) on mielestäni mahtis. Helpottaa netissä pyörimistä eikä käsi kipeydy!
  Piirtämiseen tuo Pen osa on mielestäni parempi kuin pelkkä Touch, kun harvat meistä osaa ihan sormilla piirrellä loistavasti :’D ylipäätänsä, tuo pöytä on siis hyvä valinta! ^_^

 11. toi wacomin bamboo fun pen vai mikä onkaan on niin paska.. en suosittele ostamaan :D tai siis ite en kyllä tykännyt yhtään, se kynän piirtojälki on vaan jotenkin niin alkeellinen, olisin vaan odottanut ihan erilaista lopputulosta, mut jos sä haluut vaan haluat tuhertaa jotain niin kannattaa ostaa se kaikkien pienin wacom bamboo fun pen tai mikä onkaan, se sopis sun tarpeisiis ihan riittävän hyvin :)

 12. toi wacomin bamboo fun pen vai mikä onkaan on niin paska.. en suosittele ostamaan :D tai siis ite en kyllä tykännyt yhtään, se kynän piirtojälki on vaan jotenkin niin alkeellinen, olisin vaan odottanut ihan erilaista lopputulosta, mut jos sä haluut vaan haluat tuhertaa jotain niin kannattaa ostaa se kaikkien pienin wacom bamboo fun pen tai mikä onkaan, se sopis sun tarpeisiis ihan riittävän hyvin :)

 13. Mulla on kans tuollainen piirtopöytä, se on kätevän kokoinen mukaan ja pikkuisten/nopeiden juttujen tekemiseen.
  Mutta isojen kuvien ym. käsittelyyn ja muuhun toi on älyttömän pieni ja raivostuttava, kun ”reuna” tulee nopeasti vastaan. On siis täysin kiinni millaista aikoo tietty tehdä!
  Mutta merkkiin voi kyllä luottaa!
  Sekä tosiaan luulen, että jos tarkoitus on tosiaan tuo niin pieni kokoinen on sitten kätevä! Aina tietenkin on suuri riski, että innostuu enemmänkin ;)

 14. meitsil on tää http://www.pixmania.fi/fifi/piirtopoyta/trust-piirtopoyta-slimline-widescreen-tablet/3868038–art.html

  tosi kätsy, iso ja kevyt, ja kynä pysyy hyvi kädessä. oon aiemmin tehny sil kaikki kuvitukset & valokuvien retusoinnit, mutta sitte hankin mäkin ja toi kyseinen pöytä ei siihe sovikaan….argghghghg. joten piirtistä ostaessa muista kattoo ajurit, että sopii kaikkiin käyttöjärjestelmiin.

  ja tossa miun trustin pöydässä se alusta on mattamainen, mikä ainaki miusta on parempi ku sellanen kova muovinen ja sileä, ku kynä jotenki luistaa siinä iha eri tavalla…

  PS. jos joku peesee-tyyppi haluis hyvän käytetyn piirtksen nii toi kyseinen Trustin pöytä lähtis vaikka 20eurolla :–)

  ALL TALK NO SENSE

 15. hei mulla on kuule just toi mikä tossa kuvassa on ja se on kyl ihan sikahyvä ja oon käyttänyt sitä joku 2v putkeen nyt :D

 16. SUURKIITOS kaikille kommentteja jättäneille, näistä on paljon apua! Kommenttien perusteellakin Wacom it is, mutta pitää pohtia tuota mallia vielä, hih!

 17. Älä vitussa osta Turst Slimline widescreen tablettia! Jos kynä hajoo/katoo nii uutta ei voi ostaa ellei halua toista tablettiakin!!

 18. Tulee vähä myöhää tää kysymys :DD mut pitääks koneel hommaa erikseen joku piirto-ohjelma tajuut varmaa mitä tarkotan :D?

  1. no siis mulla on illustrator niin en joutunu miettiin moista :-D kai tossa valmiinaki tulee joitain joilla piirrellä!