Polka dot denim dress

muoti
16 kommenttia

Vaikka olen ollut huomaavinani, että minimalistisemmat jutut menee nyt kovasti tyttömäisten edelle vaatevalintojen suhteen, niin en voinut vastustaa tätä farkkumekkoa! Siinä on kaikki kohdillaan koosta nappien väriin ja noihin vilautusaukkoihin, heh.

polka dot denim dress fashion

Untitled

kesä

 polka dot denim dress – gift from SheInside, 

 loafers – Stockmann (their own brand), leather bag – Mom’s old 

En kyllä usko, että tänä vuonna on enää sopivia kelejä pitää tätä mekkoa ilman sukkiksia. Onneksi ohuet mustat sukkikset pidentävät kesämekkojen käyttöaikaa, ne eivät näytä liian tunkkaisilta jos asu on muutenkin syksyisempi esim. neuletakki päällä. Aion kyllä käyttää sitä mustaakin vilauttelumekkoa vielä syksylläkin. Tarkenee, kun kaverina on sukkikset ja lämmin neuletakki! Eiks je?! Ja hei, uteliaana tiedustelen; ootteko te innostuneet tästä cut out -trendistä? Mä tykkään hulluna, kuten ehkä näkyy!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. no eikö!! napit mätsää laukkuun ja kenkiin mulle poikkeuksellisen hyvin :–D mä kun en yleensä mätsääää!!!

  1. Tykkään tykkään cut out-trendistä, vaikken yhtään sellaista vaatekappaletta (vielä) omistakkaan :-) Tällä hetkellä vilauttelen napaa cropped topilla!

  2. Mä näin tään mekon viime yönä netissä :D Se on niin söpö!

    1. No siis kuule, mä luulen että toi on lähes identtinen jos ei tyyliin sama :—D koska oon tallettanu ton kans asoksella mun suosikkeihin!!! mun mekko on S ja sanoisin et se on tosi pieni S tai vähän reilu XS.