365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

22

elokuu 2013

14

COMMENTS

MUJI

Written by , Posted in Kauneus

Ulkomaille reissatessani mulla on aina tietyt liikkeet mielessäni. Googlauslistaan pääsee aina Muji, sillä jos se on matkakohteessa, on sinne päästävä! Muji on japanilainen myymäläketju, jonka ajatuksena on myydä brändittömiä ja logottomia, minimalistisia tuotteita. Myymälöissä on kaikkea pienistä säilytysrasioista astioihin, vaatteisiin ja joulukoristeisiin. Omat suosikkini liittyvät kauneudenhoitoon, toimistotarvikkeisiin ja säilytykseen. Tässä on omat suosikkini kauneudenhoitoon liittyen, niin tiedätte mitä kantsii hiplailla ja etsiä jos pääsette vierailemaan Mujin liikkeessä!

MUJI kasvojenhoito kasvopaperit ja naamio

Paperit, joilla poistetaan ylimääräinen rasva ja kiilto nassusta. Nämä ovat täydellisiä! Kasvovesinaamiot sain äidiltä tuliaisiksi Japanista, enkä muuten ole muistanut testata näitä kuin kerran.

face lotion mask

muji naamio kasvovesi

Ideana on kaataa tilkka kasvovettä esim. pieneen kuppiin (siis ihan pieni loraus riittää) ja tiputtaa tämmöinen ”face lotion sheet” -nappi nesteeseen. Se turpoaa ja aukeaa ja sen jälkeen se on tarkoitus asetella kasvoille rauhoittamaan (kantsii käyttää mietoja ja rauhoittavia kasvovesiä, ainakaan herkkä iho ei tykkää siitä että alkoholipohjainen kasvovesi vaikuttaa kauan iholla). MUTTA! Se oli ihan kamalan vaikeaa! Ei sillä, että naamion asettelu itsessään olisi mikään supervaativa suoritus, mutta hitto, näkisittepä miltä tuo naamio näyttää naamalla. Meinasin kuolla nauruun enkä saanut henkeä, kun katsoin itseäni peilistä tuo maski päällä. Ensi kerralla aion asetella naamion ilman peiliä…… En muuten ole ihan varma, kuuluuko naamion kuivahtaa iholle jolloin sen voi ”repäistä” iholta (jolloin siihen voisi hypoteettisesti tarttua jotain epäpuhtauksia, eh?) vai kuuluuko naamion ainoastaan rauhoittaa tai kosteuttaa ja sitten se vain otetaan pois?

mujin kasvopaperit poistaa rasvaa kasvoisa

Olen ostanut vastaavia Body Shopistakin, mutta siellä vastaavat ovat melkoisen tyyriitä. Joskus käytin myös niitä Stockalta saatavia puuteripapereita, mutta nämä Mujin ovat parhaita, koska näissä ei ole mitään ylimääräistä ja nämä ovat edullisia. Ovat mulla päivittäisessä käytössä, joten ostin noita viimeksi Barcelonasta parikin pakettia! Minusta on ällöä lisätä meikkiä nihkeälle nassulle, mutta freesaus onnistuu loistavasti kun ensin poistaa ylimääräistä kiiltoa näillä ja laittaa sitten pikkuisen puuteria tai mineraalimeikkipohjaa.

Onko muita Mujiin ihastuneita tai kasvopapereiden nimeen vannovia? :-*

Lisää luettavaa:

14 Comments

  1. Mari
  2. rappiolapsi
  3. tunnels
  4. elina
  5. idaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.