MUJI

kauneus
14 kommenttia

Ulkomaille reissatessani mulla on aina tietyt liikkeet mielessäni. Googlauslistaan pääsee aina Muji, sillä jos se on matkakohteessa, on sinne päästävä! Muji on japanilainen myymäläketju, jonka ajatuksena on myydä brändittömiä ja logottomia, minimalistisia tuotteita. Myymälöissä on kaikkea pienistä säilytysrasioista astioihin, vaatteisiin ja joulukoristeisiin. Omat suosikkini liittyvät kauneudenhoitoon, toimistotarvikkeisiin ja säilytykseen. Tässä on omat suosikkini kauneudenhoitoon liittyen, niin tiedätte mitä kantsii hiplailla ja etsiä jos pääsette vierailemaan Mujin liikkeessä!

MUJI kasvojenhoito kasvopaperit ja naamio

Paperit, joilla poistetaan ylimääräinen rasva ja kiilto nassusta. Nämä ovat täydellisiä! Kasvovesinaamiot sain äidiltä tuliaisiksi Japanista, enkä muuten ole muistanut testata näitä kuin kerran.

face lotion mask

muji naamio kasvovesi

Ideana on kaataa tilkka kasvovettä esim. pieneen kuppiin (siis ihan pieni loraus riittää) ja tiputtaa tämmöinen ”face lotion sheet” -nappi nesteeseen. Se turpoaa ja aukeaa ja sen jälkeen se on tarkoitus asetella kasvoille rauhoittamaan (kantsii käyttää mietoja ja rauhoittavia kasvovesiä, ainakaan herkkä iho ei tykkää siitä että alkoholipohjainen kasvovesi vaikuttaa kauan iholla). MUTTA! Se oli ihan kamalan vaikeaa! Ei sillä, että naamion asettelu itsessään olisi mikään supervaativa suoritus, mutta hitto, näkisittepä miltä tuo naamio näyttää naamalla. Meinasin kuolla nauruun enkä saanut henkeä, kun katsoin itseäni peilistä tuo maski päällä. Ensi kerralla aion asetella naamion ilman peiliä…… En muuten ole ihan varma, kuuluuko naamion kuivahtaa iholle jolloin sen voi ”repäistä” iholta (jolloin siihen voisi hypoteettisesti tarttua jotain epäpuhtauksia, eh?) vai kuuluuko naamion ainoastaan rauhoittaa tai kosteuttaa ja sitten se vain otetaan pois?

mujin kasvopaperit poistaa rasvaa kasvoisa

Olen ostanut vastaavia Body Shopistakin, mutta siellä vastaavat ovat melkoisen tyyriitä. Joskus käytin myös niitä Stockalta saatavia puuteripapereita, mutta nämä Mujin ovat parhaita, koska näissä ei ole mitään ylimääräistä ja nämä ovat edullisia. Ovat mulla päivittäisessä käytössä, joten ostin noita viimeksi Barcelonasta parikin pakettia! Minusta on ällöä lisätä meikkiä nihkeälle nassulle, mutta freesaus onnistuu loistavasti kun ensin poistaa ylimääräistä kiiltoa näillä ja laittaa sitten pikkuisen puuteria tai mineraalimeikkipohjaa.

Onko muita Mujiin ihastuneita tai kasvopapereiden nimeen vannovia? :-*

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oo Muji on ihana, niiden kaupassa käyminen on aina kuin taide-elämys ;D niin ja tosi kiva neule ja tyyli sulla tosa edellisessä postauksessa!

  1. NO on! Tykkään hirveästi, ihania juttuja ja ah, minimalismi iskee noissa jutuissa kovasti. Ja hei kiitos :—)

 2. joo mullakin paivittaisesa kaytossa mujin kasvopaperit. jostain kuulin etta ne on riisipaperia.. ? anyway muji on kylla yks lemppareista, tykkaan nimenomaan niiden minimalistisista tuotteista. :)

 3. OOO noi paketit näyttää kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihanilta! Miks en oo koskaan aikasemmin kuullutkaan tästä merkistä?? Noh sulta oppii aina kaikkea uutta! :)

  1. NO eikö!? Hihii, Muji ei taida olla tutuimmasta päästä, mutta vitsit se on kiva ja käymisen arvoinen. :- )

 4. Hitsi, tämä postaus on pari kuukautta myöhässä! :D Olin Japanissa heinäkuussa ja kävin monessa Mujissa, mutta noita puuteri-/kasvopapereita en tajunnut ostaa. Olisivat varmasti hyödyllisiä. Mujissa on kyllä paljon myös Aasian halpatyömaissa tuotettua tavaraa (pakkauksissa lukee aina valmistusmaa, siitä plussaa), joten suhtaudun siihen vähän ristiriitaisesti. Kauniita juttuja toki, mutta Made in China/Bangladesh/Cambodia-tekstit ja matalat hinnat huolestutti. Japanissa Muji ei vaikuttanut olevan mikään erityisen siisti juttu, liike muiden joukossa vain.

  Onneksi Made in Japan -tuotteitakin oli. Ostettiin Mujista kyniä, tuliaisia ja jopa ruokaa, pussiin pakattua kasviscurrykastiketta. :D Se oli hyvää.

  1. Oho, en muuten yhtään tajunnut kyseenalaistaa tai katsoa missä nää on tehty! Hmmm, harmi!

   Ja ruokaa Mujissa??!! What :-D noissa Barcelonan ja Tukholman mujeissa ei oo ollu, hahaa! Kyniä multakin löytyy ja kirjepapereita yms.

 5. Muji on ihana! Japanin Muji-kaupoissa oli ihan eri elamys kayda, kun sielta sai karkkejakin ja muuta erilaista ostettua :) Pitaakin kayda hakeen tulevan kouluvuoden tarvikkeet Mujista!

 6. Pahimmassa hädässähän myös Rizlan papereita voi käyttää sätkien käärimisen lisäksi puuteripaperina :-D Muistan että kaveri joskus tätä tapaa sporttasi ja pari kertaa itekin tuli kokeiltua ja toimivat ihan kohtuullisesti. Ja halpojakin ovat, että ei kauheeta lovea tee kukkaroon, jos ei satu muutakaan olemaan tarjolla ja haluaisi tosiaan pahimmat lähmäsyydet saada naamasta pois.

  1. Oon kans kuullu tästä!:–D eiks ne vaan oo ihan auttamattoman pieniä….? Mut siis totta, pahimmassa hädässä varmasti ihan kelpoja!! Hauskaa jotenkin…….. hullunkurista haha