Lover, please do not fall to your knees

muoti
21 kommenttia

skinny jeans

details

vagabond flatform shoes

 coat – 2nd hand, sheer top – Forever 21, skinny jeans – gift from Gina Tricot 

 cardigan – Mango, suede flatform shoes – Vagabond, leather bag – Asos 

ida365 refashion muotiblogiportaali

sheer blouse

vagabond lace up suede shoes with flatform

Ankea arkeen paluu ja maanantai muuttuu kertaheitolla kivaksi, kun illalla suuntaa ulos syömään. Käytiin testaamassa Gastropub Tuulensuu viime maanantaina ja mulle maistui herkullinen vuohenjuustosalaatti. Vuohenjuusto on yks iso mysteeri mulle; joskus se maistuu tosi hyvältä ja joskus se on kamalan pistävänmakuista! En yhtään tiedä mikä juusto tulisi valita kaupassa jotta se miellyttäsi mun makuaistejani, heh. Kai se pötkössä oleva leikattava on ihan hyvää, mutta hitsi tuo Tuulensuun salaatissa ollut oli suussa sulavaa.

Ja vitsit tuntui hassulta hengailla ”väärällä puolella” keskustaa! Minähän asuin noin vuosi sitten Hämeenpuistossa, mutta nyt tuolla käydessä tuntui että siitä on jo ikuisuus. Mun suloinen pieni yksiö tuntuu tosi kaukaiselta ajatukselta, vaikka siitä ei ole vielä vuottakaan kun siellä ollaan nukuttu kapeella patjalla. Se oli suloinen kämppä se, vaikka samaa ei voi sanoa mun entisistä naapureista jotka mm. hajottivat mun pyörän pyörävarastossa, vissiin vaan kiusaksi. Eipä oo ikävä.

Vaatteista ei ole hirveästi höpötettävää, paitsi että tuota ajat sitten ostamaani toppia en ole varmaan koskaan aiemmin kuvannut blogiin. Se on selästäkin kiva, siinä on semmoinen aukko yläselässä ja nätti leikkaus. Nuo kengäthän omistan kaksi kappalein ja täytyy sanoa, että mokkaiset tuntuvat taas pitkästä aikaa tosi kivoilta kun oon käyttänyt vain niitä kiiltonahkaisia viime viikkoina (ja oikeastaan koko viime kevään myös). Nuo mokkaiset ovat vaan venyneet ainakin puoli kokoa isommiksi, heh, lonksuvat tosi käytännöllisesti. Pitää varmaan ostaa pohjalliset…

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kantsii kokeilla ens kerralla juustopiirasta! Ooooo se on niin hyvvää… Tuulensuussa on ihanan hämyinen tunnelma. :)

  1. no hitsit, just sen ja salaatin välillä pohdiskelin :—D Ens kerralla siis ehdottomasti se! Ja siiderisuosituksiakin saa antaa, menin ihan lukkoon kaikkien vaihtoehtojen keskellä ja tilasin sitten vaan hanasta crowmoorin………. hyi minua :D

   1. Siiderisuosituksia mulla ei oo, kun juon yleensä jotain omituista luomuerikoisolutta tai luomuvalkkaria siellä. Mutta tarjoilijoiden tietämystä kannattaa testata! Niillä on aina jotain jänniä ehotuksia.

    1. hahaa, ihanaa! :-D luomuvalkkari kelpais mullekin. Olinkin vähän pettynyt kun juomia kysyttäessä sanoin että ”joku kuiva omenasiideri, mikä ois hyvä?” niin tarjoilija sanoi ”crowmoor hanasta vai jotain muuta?” niin tuli sellanen olo että ÄH APUA EN MÄ TIIÄ NIITÄ MUITA NO LAITA CROWMOOR äääääääääääh!

 2. Vitsit tykkään sun tyylistä! Oon vasta viime aikoina alkanut lukemaan enemmän sun blogia, ja kyllä natsaa! Sun asut on just eikä melkein mun tyylisiä, ja saan inspiraatiota! Kumpa mun kroppa olisi vaan sellainen että tollainen läpikuultava ihanuus näyttäisi ihanalta :D…

  1. Voi beibi, IHANA kuulla! :-D ilahduttaa ihan superisti kun joku samantyylinen eksyy tänne, JEE! Ja hei kuule, tuommoiset näyttää mainioilta ihan millaisella kropalla vaan esim. korkeavyötäröisten alaosien kanssa, jos sellaisia harrastat. Esim. korkeavyötäröinen hame on ihan nappi, ei tarvi vedellä masua sisään tai mitään (niin kuin noiden farkkujen kanssa joutuu:D:D:D)

 3. löytyisköhän tuota neuletakkia enää mistään verkkokaupasta (tsekkasin mangon sivut eikä siellä enää ollut)? :( vaikuttaa niin ihanalta..

  1. voihan nenä, ei varmaan? Ostin tämän joskus kesällä muistaakseni! Mutta voin onneksi vinkata että saman näköistä neuletta myy selected femme sekä neulepuserona että semmoisena löysänä neuleena, jossa on lepakkohihat eikä ehkä nappeja ollenkaan? Käy kurkkaas ne!:– )

 4. Moi Iiduli, tykkään sun asusta! Mut hei eiks noi kengät ookin nimeltään platformit, eikä flatformit? Flat:hän tarkottaa meinaan matalaa! Oon vaan täs miettiny…

  Tuulensuussa kannattaa muuten koittaa niit sellasii perunalohkoja, ne on ihan mielettömän hyviä. Ne sopii tietty vähän pienempään nälkään kun joku oikee annos.

  Tsenppii Re:fashioniin! :)

  1. Hollaaa, kiitos!!!

   Eiii, kyllä paksupohjaisia eli siis ”läskipohjia”, ”spaissarikenkiä” nimitetään flatformeiksi. Platform taasen on kengässä sellainen paksu ”etuosa”, eli siis päkiän alle tuleva kohta, joka helpottaa esim. korkeissa koroissa jalan kaaren asentoa, kun päkiänkin alle tulee korkoa. Se on siis koroke tavallaan. Flatform on varmaan siitä mukaeltu – nää kengäthän on pohjasta tavallaan tasasen korkeat, kun taas platformeissa korko on selvästi korkeampi kuin etuosa! :-D

   Ja katoinkin että siellä oli hyvän hintainen lohkopottuannos! Hyvä tietää et se on herkkua!

   JA JEEE KIITZA!!!!!!!!!!!

 5. Todella ihana kokomusta asu. Materiaalit ja pinnat tekevät tästä asusta todella elävän! Tykkään :DD

 6. Mäkin haluisin osata pukeutua pelkkään mustaan, mutta aina kun yritän niin päädyn kuitenkin johonkin värikkääseen/kuviolliseen! Tän syksyn tavoite on: opettele pukeutumaan yksinkertaisen kauniisti, just niinkuin tää sun asu! :D

  1. Hahaa, eihän toi oo paha juttu :-D mä taasen en välillä osaa käyttää värejä ja kuoseja yhtään ja kuljen kokomustissa….. en tiedä oisko se sit kuiteskin tylsempää, mut kukin tavallaan! :–)

 7. oletpas taas soma ! en ikinä osaisi elää kokomustissa vaatteissa, mutta sulle se sopii :- )

  tässä mietin noita siiderisuosituksia ja hmm Thatchers on ainakin hyvää! se on sitten aika vahvaa, 8% muistaakseni hehhh.
  ja Bulmers on hyvää hih

  1. Hiih voi kiitos söpöliini! En kyllä ihan koko mustissa tosiaan sua näkiskään, mutta sulle sopiikin värit ja osaat vieläpä käyttää niitä! Se on hyvä homma ;–)

   HA kiitos, tuttuja nimiä mutten oo tainnu maistaa! :–*

 8. On kyllä kovin soma Ida taas ! :>

  Kiva, että kävit testaamassa Tuulensuun, mutta harmi että oli noin tönkkö tarjoilija, yleensä siellä kyllä ne oikein innostuu kun kysyy jtn suosituksia :s

  En oo juurikaan siidereitä tuolla juonut, mutta siellä Inezissä on kyl huikeita montaa eri, niillä on sellasia pumppu-juttuja että se ite siideri on suodattamatonta ja hapotonta, mutta kun se painetaan siitä isosta pullosta sen pumpun läpi lasiin niin siihen tulee hiukka hapokkuutta myös ! Siistiä ja herkkua, eikä oo liian makeita :> Sit siellä Inezissä, tai missä vaan, kannattaa maistaa Mayadoria, niitä on montaa eri laatua ainakin tuolla.