SURFACE TO AIR // FALL 2013

muoti
8 kommenttia

On kiva selailla kuvia muotinäytöksistä, uusista mallistoista ja runway-malleista, mutta harvemmin mikään mallisto sykähdyttää kokonaisuudessaan. Useimmiten mallistoista löytää pari lempparia ja muutaman kivan yksityiskohdan, mutta hitto, Surface to Airin syksyn mallisto on kerrassaan upea ja todellakin ready to wear!

Surface To Air Fall 2013 Ready-To-Wear

Ihastuin noihin printtihousuihin, ne näyttävät toimivilta yhdistettynä sopivan yksinkertaiseen yläosaan. Bomber-takit ovat ikisuosikkeja, kreisiä miten freesiltä ja uudelta nekin saadaan aina toisinaan näyttämään. Bomber-takki ei näytä väärällä tavalla kovikselta kun sen yhdistää hameeseen ja paksupohjaisiin kenkiin.

Surface To Air Fall 2013

Farkku ja nahka toimivat yhdessä superhyvin, mutta niin toimii nahka ja villakin. Vitsit, mistä ihmeestä mä mahtaisin löytää sopivat nahkahousut?! Olen haaveillut sellaisista ikuisuuden, mutta ne ovat kyllä sen verran kallis ostos, että on pakko löytää täydelliset.

surface to air

 pics: X 

En kestä noita paksupohjaisia kenkiä, näyttävät täydellisiltä! Musta + kulta, ah. Tuntuu että tämä paksupohjaiset kengät come back on mun osaltani aika pitkäaikaista ihastusta. Tuommoisilla kengillä on niin helppo kävellä (jopa Tampereen mukulakivillä) ja ne tuovat sopivasti ryhtiä olemukseen. Harmaassa mekossa on ihana tekstuuri, eikä muuta tarvita – mekko on silti kiinnostava, vaikka sen leikkaus on hyvin yksinkertainen. Ja sitten hauska yksityiskohta: näyttää niin kuin noiden oikealla olevien farkkujen päälle oltais vetästy over the knee -sukat! :–D 

Mitäs tuumitte, iskeekö nämä teihin?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hahaa, en ees aatellut! Selailin tänään muitakin syysnäytöksiä ja HUH miten saint laurentin mallit on kuolleen näköisiä, hyih :-D Siihen nähden tää oli superfresh!

   1. Jooh katoin kyllä samaa niistä, tai oikeastaan niihin nähden meillä on tässä kuvissa oikein näpsäkkä tsirbula! Tuntuu että slimaine on sössinyt sen koko merkin.. :( aint laurent without yves!!

    1. mä tykkäsin kyl muutamista jutuista, niistä sydämenmallisilla päänteillä varustetuista yläosista ja mustan yhdistelemisestä, mut truu, ehkä se oli vähän varma ja yllätyksetön. ja ne narkkarin näköiset mallimuidut…….voih :—(

  1. no siis sä oot yks ainoista joille voin kuvitella noi!:—D oisit upee. mun lyhyissä jaloissa ei ehkä niin hyvä, hahahha :D