ORANGE

muoti
6 kommenttia

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Palasia viime perjantain lookista, oranssia ja todella yllättäen mustaa. Selailin tuossa joku päivä outfit-tägin postauksia ja huomasin, että mähän olen niiden perusteella lopettanut värien käytön kokonaan, hah! Noh, asusteista ja meikistä löytyy kuitenkin pikkuisen väriä; oranssit huulet ja kynnet on mun juttu. Ja hienosti mätsäsivät sisäpihan kukkiin ja rakennustyömaan pömpeleihin nuo kynnet. ;;—))

Hui kauhistus, meitsillä alkoi tänään taas koulu! Tai tavallaanhan ”jatkui” vaan, koko kesähän on kulunut kouluhommien parissa. Se on tarkoittanut rahatonta, mutta rentoa kesää. Pitkästä aikaa on tuntunut siltä, että pääsin nauttimaan kesästä kunnolla, kun ei tarvinnut mennä aikataulujen mukaan duuniin, vaan saattoi itse päättää koska opintopisteidensä eteen puurtaa. Minun kohdallani se tarkoittaa tietysti sitä, että tein eilen vikat kirjapisteet kasaan, hehhhehh. Aina viime tingassa, mutta varmasti ajoissa.

Ja hei, saan kertoa teille illalla yhdestä mielettömän siististä jutusta, pysykäähän kuulolla siis! Etenkin kaikki suomalaisesta muodista kiinnostuneet ;—)

 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.