IVANA HELSINKI // THE BRIDGES OF MADISON COUNTY

muoti
4 kommenttia

* Yhteistyöpostaus

Huh, arvaattekos mitä?!

Me päästään porukalla seuraamaan Ivana Helsingin New Yorkin muotinäytöstä ensi viikolla! The Bridges of Madison County -nimisen muotinäytöksen ympärille tuotetaan sisältöä New Yorkin muotiviikoilta koko syyskuun ajan ja esimerkiksi tuo näytös streamataan suorana www.liveevent.fi/ivanahelsinki -sivustolle. Sivusto aukeaa nyt keskiviikkona ja sieltä tulee löytymään mm. backstage -materiaalia näytöksestä. Oon innoissani, koska musta on kiva seurata muotinäytöksiä ja odotan Ivana Helsingin kevätmallistolta paljon. Kokosin alle parit lempparit menneistä kokoelmista – jos joku ei tiennyt, niin Ivana Helsinki on muutakin kuin printtiä ;—)

Ivana Helsinki aw 1213

Ivana Helsinki
kuvat: Ivana Helsinki // collections

oranssi_www2

 

Näytöstä pääsee kurkkimaan suorana 4.9.2013 Suomen aikaa klo 23 osoitteessa www.liveevent.fi/ivanahelsinki.

En malta odottaa! :-D Oon jotenkin tänä vuonna taas innostunut muotinäytöksistä, runway-kuvista ja backstage-fiilistelyistä, hih. Miltähän Ivana Helsingin kevät/kesä -mallisto näyttää?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. vaikuttaa kivalta :–o! ivanasta tulee yleensä mieleen tiimarin servetit ja lehtitilausten kylkiäiset… miksiköhän tämä tyylikkäämpi puoli on piilossa julkisuudelta?

    1. No älä muuta sano?! Ivana Helsinki on todellisuudessa niin paljon enemmän, etten tajua miksei muita juttuja nosteta koskaan esille mediassa?!??