LAYERS

muoti
10 kommenttia

Syksy ja kerrospukeutuminen ovat toisistaan erottamattomat.

kerrospukeutuminen

ida365

Päällä mm. MUKA VA -merkin ihanin takki, Topshopin hattu joka on 100% villaa ja viime syksystä tutut Biancon nahkaiset kiilakorkonilkkurit. Muut vaatteet taitavatkin olla tuttuja?

 

Tänään on ollut vähän tyhmä päivä. Sain nukuttua ehkä kaksi tuntia viime yönä, heräilin vähän väliä ja näin levottomia unia. Kurkku on kipeä ja koko aamun kävin mielessäni taistelua sen suhteen, kantsiiko lähteä akatemialle puolikuntoisena kylmäkuuma-Idana. Lähdin kuitenkin, kun mietin että olisi harmittanut liikaa missata tän päivän ohjelma. 

Kestin sinnikkäästi, mutta kotona ei ollut itku kaukana temppuilevan tulostimen takia. Sitä on herkällä päällä kun on nukkunnut vähän liian vähän…………… Mulle 8h unta yössä, kiitos! Hehee, univaje saa mulle mielialavaihtelujen lisäksi hulluja mielitekoja, joten nyt kauppaan ostamaan möykkäriainekset – olenkohan koskaan jakanut teille näiden maailman parhaiden keksien reseptiä? Möykkärit eivät ehkä kuulosta maailman parhailta, mutta takuulla ovat sitä >:–) 


Ps. Jos ette vielä ole vinkkailleet hyviä biisejä tänne, niin nyt hopihopi vinkkailemaan! Viisi onnekasta saa Spotify Premiumin kolmeksi kuukaudeksi!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. montakohan kertaa meidän tulostin on itkettäny mua x—D huoh elämä on hankalaa. onneksi koululla voi tulostaa

  1. hahahahahzz no uskon, tulostimet on ärsyttäviä, ne ei ikinä toimi!!!!!!!!

 2. Oiii möykkärit! ♥♥ Muistan löytäneeni ne sun blogin kätköistä pari (?) vuotta sitten ja osoittautuivat kyllä heti parhaiksi itsetehdyiksi kekseiksi. Pakko tehdä niitä taas piakkoin! (Ja tosiaan, kiitos sinun, käytän samaa nimitystä niistä. :–D)

  1. Khihihiii, ihana!:—D googlaamallahan se postaus sitten löytyikin, ihanaa että oon jakanut sen koska se on huuiippu! nykyisin laitan kekseihin aina lisäksi 1/2 dl rouhittuja pähkinöitä, nams!

  1. no mitähän ihmettä?!?! :- D hahaa onneks viime yö oli normaali….

 3. Hei paljonko yleensä nuo plastickameroilla otetut kuvat maksavat teetettyinä? :) Jos ajatellaan vaikka näitä Tampereen liikkeitä.. Paljonko filmi/yksi kuva maksaa, about?

  1. Filmin kehittäminen maksaa yleisesti ottaen 15-20€ / filmi, hinta määräytyy onnistuneiden kuvien määrän mukaan. Mulla on maksanut keskimäärin 17€ /filmi. :-) about noista summista lähtee meidän yhteistyökumppaneilla se – 20% sitten pois vielä! :–)