FALL 2013: most loved

muoti
4 kommenttia

Catwalkeilla astellaan jo keväthepeneet yllä, mutta meitsi tahtoo ennen kevätmallistoihin syventymistä jakaa teille pari lemppareinta syysjuttua syksyn 2013 RTW-mallistoista. Mä taidan olla kyllä aika ennalta-arvattava näissä jutuissa…. lettejä, kauluksia, kimalletta, läpikuultavia kankaita, sydämenmallisia yläosia, spaghettiolkaimia, bootseja ja pitsiä. 

Valentino Fall 2013 Ready-To-Wear

Valentino Fall 2013

Valentinon syysmalliston kaulusmekot ihastuttavat kovasti. En tiedä näyttäisikö tuollainen mekko päälläni liian koulutyttömäiseltä…? Pääsin tänä kesänä Helsingissä bussiin lasten maksulla (mikäs se ikäraja on? toivottavasti ei 12……), joten mun ei liene tarpeellista korostaa baby faceani vaatteilla.

Karla Spetic Fall 2013 Ready-To-Wea

Karla Spetic Fall 2013

Ah, minimalismi i love u!!! Minimalistiset vaatteet saavat särmää vanhoista nahkalaukuista, ronskeista bootseista ja huolettomista kampauksista. Varmaan juuri siksi tämä yksinkertaisuus iskee minuun niin kovasti. Tuommoisen spaghettiolkainmekon minä haluaisin, eikä muuten tuo valkoinen kauluspaita olisi yhtään hullumpi sekään. 

SAINT LAURENT FALL 2013

Saint Laurent Fall 2013

All black everything on lähes poikkeuksetta tyylikäs valinta. Rakastan sydämenmallisia yläosia, eivätkä nämä Saint Laurentin mekot tee poikkeusta. Törkeän upeat nuo helmi-/strassikoristukset noissa sukkiksissa ja paidassa (vai onko se kiinniommeltu yläosa). 

sAINT lAURENT fALL 2013 runwaym

Saint Laurent Fall 2013

Ah, paljetteja!! Tuollainen spaghettiolkaiminen mekko voi näyttää helposti yöpaidalta, mutta skarppiin yli-isoon jakkuun yhdistettynä se saa sopivasti ryhtiä. Paljettineuleen ottaisin koska tahansa vaatekaappini valikoimiin, vitsit miten upea. Kiiltävän ja matan liitto on kaunis.

Mitäs te tuumitte näistä minun suosikeistani? Yhteisiä lemppareita? 

kuvat: http://runwaym.livejournal.com/

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. all black everything on mun juttu tänä syksynä! paitsi okei pastellipinkit hiukset vähän rikkoo kaavaa mutta ehkä se on ihan okei :-D