DETAILS

muoti
43 kommenttia

naked backkk

make up

hair

details

back

Eilisen yksityiskohtia. Syksyiset viininpunaiset kynnet, hiukset puoliksi nutturalla, mekko jossa on syväänuurrettu selkäosa ja jotain minulle hyvin epätavallista – mahdattekohan huomata mitä?! Jos kukaan ei arvaa, niin paljastan kyllä parin päivän sisällä, hhihhi. Meitsihän on varsinainen takinkääntäjä, mutta myönnän sen! >:- D 

 

Ja hei huh miten siisti määrä osallistumisia Spotify-kisaan! Mulla on kohta ihan superisti uusia musiikkituttavuuksia kun alan kahlata tuota listaa läpi. Tähän väliin vielä yksi omista lemppareista, Banksin Warm Water Snakeshipsin remixinä. Uh huhh too good.

Tämän myötä ihanaa torstaita! Ihan kohta on viikonloppu, jeje. Ja arvatkaas mitä? Meille tulee viikonloppuna pieniä vieraita! Kaksi koirakaveria nimittäin, iiks :–D Jännäää

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. äh vitsi mua häiritsee mikä sun takinkääntöjuttu on… onks sul jonkin sortin geelilakkaukset kynsissä, hmmmm? ja joo, oon yli-innokkaan nopee kommentoija ku oon kipeenä kotona ja on aikaa lukee postaukset asap.. :D pitää muuten käydä läpi noit sun saamii musasuosituksii, jee (hyvä) uus musa!

  1. no dääääm jos ei käsiin liity.. toinen veikkaus olis sun huuliin liittyvä, huomasin heti ettei oo punaa! (tai no heti ja heti, heti ku aloin syynäämään näit kuvia…..) et oo huulikiiltoihminen, mut nyt oot, hhmm..?

   1. Hahahah voi luoja minkä sopan sain aikaseksi :–D en todella tajunnut että tohon sormukseen tartutaan!! ahhaah kerron kyllä pian >:D saattaa olla että osuit lähelle ainaskin ehheheheh

 2. Heti on pakko kysyä, mitkä ovat nuo rintsikat?! Mulla on niin sata ja yks ongelmaa aina rintsikoiden kanssa syvään uurrettujen juttujen kanssa… :) Ja edelleen tämä on blogi, jonka tarkistan aina ensimmäisenä, kun blogeja rupean selailemaan :)

  1. Voi kuule, huijausta tuossa nuo rintsikat :-D ihan normit jotka tungin mekon sisään kuvaa ottaessa……. neule päällä ei takaosa päässyt päivällä esille. :-) mutta siis aion käyttää kanafileitä tän kanssa sillon kun aion olla ilman takkia tai neuletta! semmoiset varmaan on parhaimmat, en kans oo löytäny tarpeeks matalalle meneviä rintsikoita, sellaset ois kyllä superkätevät.

   ja voi että, arvaa kuinka tuo lämmitti mieltä :’-) <3 ihana kuulla!

 3. Ainakin sulla on kihlasormus!!!!!!!!!! :–) liekö ollut jo pidempään ja taidan hakea takaa jotain muuta hah :-DD

  1. NO EIIII :—-D sormus on ollut viime tammikuusta, mutta se on oikeassa kädessä ;-) peilikuvat hämää!!!

 4. ootko värjännyt/sävyttänyt hiuksia? näyttää ainakin tuo latva vähän liukuvärjätyltä! ja ehkä tyvikin vähän normaalia tummemmalta, ellei tää nyt oo vaan joku valon/muokkauksen aiheuttama harha… :-D

  1. En!! ;—) mun latvat ja hiukset osittain päältä on vaaleammat kuin muualta, taisivat saada kesällä nutturalla ollessaan sen verran aurinkoa tms. Hihiiii

 5. UUU mikä ihana kultanen kello!!! en oo nähny sulla kyllä kultasta ennen, sopii hyvin!

  1. Hahahaahahah mitäää?!?!?! :—-D mulla ei mitään muuta ookaan kuin kultaista ja tää kello on ollut ranteessa kohta kaksi vuotta! :-D hahaha hassua

 6. Ääääsh mä en tajuuu sun takinkääntäjä juttua!!!!! Ja sun instagram kuva hämäs vielä lisää :-D

 7. sormus vasemmas nimettömässä?? ONNEA! <3 mekko on muuten tosi ihana ja sä kauniina kuten aina :D

  1. Näiden onnittelujen vastaanottaminen on niin hämmentävää että HUH! Anteeksi tahaton hämäytys MUTTA kuvathan on otettu peilin kautta joten sormus on oikeassa kädessä ja ollut siinä viime tammikuusta, joten kyseessä ei ole kihlasormus :—–D hitto vie en tajunnut että kiinnittäisitte huomion tuohon, en ajatellut koko asiaa koska se takinkääntö ei liity käsiin mitenkään ;–)

 8. ihan paras biisi!!! voisin kuunnella tota sata vuotta. mut hahahaa sun instakuva ja sormusjuttu XDXD kaikki aina erehtyy! sul on jotain uutta huulissa! en keksi muuta!

  1. NO ÄLÄ muuta sano!!! oon tienny ton jo hetken mut esim. sun ljssä jumituin vaan siihen kohtaan kaverisivua ja kuuntelin ton monta kertaa :’-D hahaha i tell u soon!!

 9. SULLA ON KAJAALIA. Onko? Yleensä ei ole? Mutta etsä kyllä siitä ole mesonnut.

  Huomaa, että oot markkinointikurssit käyny. Täällähän käy porukka ihan villinä. Hyvä kikka.

  1. EI!!!!!!!! ja arvaas mitä, tää oli tahaton markkinointitemppu :——D mulla ei tullut mieleenikään että porukka kiinnittää huomion tuohon vanhaan sormukseen, joka mulla on ollut jo ties kuinka kauan! hahahah mutta joo, sopan sain aikaiseksi

 10. Mä sanoisin että oot värjänny hiuksia ! :) Näyttäis et tossa ponnarissa on vaaleita/kultasia raitoja,ellei sitten johdu valosta/muokkauksesta :) Tai jos on ennen ollu niin en oo kiinnittäny huomioo :DD

  1. Hiiiih, en oo! Mulla on latvoissa vähän vaaleempaa, mutta ne ei oo purkista :-)

 11. Apua ”jotain hyvin epätavallista” en nyt hogaa en sitten millään!! Arg miten häiritsevää, oisin veikannu kans jotain kestolakkauksia, kun kynnet kiiltää niin nätisti mutta jos ei liity käsiin! Hah kihlat ei kyllä iskeny ekana mieleen, vaikka sormuksen huomasinkin :—-D

  1. UU!;–) se on päällyslakka se, mutta jotain muuta aion teille huomenna paljastaa, heheheh!

 12. Mainio biisi! Pitää mennä heti etsimään Spotifysta. Tuosta alusta tulee joku Azealia Banksin kappale mieleen muuten.

  Ripsipidennyksetkö?

  1. No eikö! Banks on hyvä, mutta jotenkin tuo snakeshipsin remix nousee ykköseksi kaikista.

   Hei en tiedä pitäisikö olla imarreltu jos noista kuvista voi kerran ajatella että mulla olis ripsenpidennykset!! :-D sehän tarkoittaisi pitkiä tai tuuheita ripsiä…….? Mutta toisaalta halpoja, suttuisia ja tökeröitäkin usein – eli ei, ei tekoripsiä mulle! ;-) jotain muuta, haha.

 13. tätäkö sä tarkotitki?? ehin jo luulla että oot kihloissa tai jotain! toi sun mekkos on muuten iiihana, saako kysyä mistä se on? c:

  1. ahahha jep, huulikiillosta oli kysymys…… :-D

   mut siis joo! asokselta :-) sieltä löytää tosi hyviä trikoomekkoja jotka kestää ja pysyy muodossaan.