Takinkääntäjän tunnustukset

kauneus
11 kommenttia

No jep, se jo ehtikin selvitä että ei, en ole kihloissa. :-D Hahaa, mullahan on ollut tuo sama kultainen sormus viime tammikuusta, pyysin nimittäin kultaseppä-äidiltäni synttärilahjaksi ohutta, supersimppeliä kultasormusta ja sellaisen ihana äitini minulle teki. Miten te ette ole sitä aiemmin huomanneet, se on joka päivä sormessani ja takuulla näkynyt kuvissa aiemminkin?! Kai se sitten vain jotenkin korostui noissa eilisissä kuvissa ja peilin kautta otetut kuvat tietenkin hämäsivät mun vihjailujeni takia… Hahaa mikä soppa, kaverit alkoivat lähetellä whatsapp-viestejä ja kyselyitä, voi apua! Anteeksi vain, ei ollut yhtään tarkoitus hämmentää tällä tavalla. En kyllä kutsuisi kihlautumista takinkääntötempuksi, en nimittäin koskaan ole ollut sitä mieltä että en haluaisi ikinä kihlautua?! >:-D Naurattaa, koska tämä erittäin epätavallinen juttu liittyi mun meikkausrutiineihin….. joko arvaatte? 

Ei, en ole ottanut ripsienpidennyksiä ja ei, kyseessä ei ole geelilakkaus (joka mulla muuten oli testissä pari viikkoa sitten >:D se ei oikein kestänyt ja oli kyllä tosi sievä ja luonnollinen, mutta enpä mä jaksais tommoisia huollattaa joten….). Ei, meikissä ei ollut käytössä kajalia ja ei, en ole tehnyt hiuksilleni mitään! 

Mutta huulet! Ihanaa että kaikki kolme oikein arvannutta typyä on mun ystäviä >:D aika hyvin tiedätte mut! Mutta eipä sillä, menihän tämä osalta niistä läheisimmistäkin kavereista ihan ohi. Hauskaa olla tietämättäään näin ovela. Ei, en ole ottanut huuliini täytettä!!! Joskos nyt sitten kertoisin mistä on kyse.

Dórph & Hage

bottled attitude

No huulikiillosta tietty!!!!! 

bottled attitude lipgloss

Jep, huulikiilto-hater on kääntänyt takkinsa ja joutuu nyt punastellen myöntämään, että huulikiillot voivat sittenkin olla ihan jees juttu!

Olen aiemmin inhonnut huulikiiltoja siksi, että ne ovat mielestäni näyttäneet minulla suttuisilta, ne ovat tahmanneet ja hiukset ovat liimaantuneet tuulessa huuliin sotkien posket ja leuan. Olen ollut salaa kade niille, joille huulikiillot oikeasti sopivat ja varmaan juuri sen takia päättänyt, että juuh, meitsi ei ole huulikiilto-muidu.

Kunnes sain tämän huulikiillon….. Nyt tuntuu hippasen hölmöltä, että olen aina julistanut etten pidä huulikiilloista :-D Voi olla että moni muukin huulikiilto olisi voinut kääntää pääni, mutta olen järjestelmällisesti lahjoittanut kaikki blogin kautta saamani huulikiillot eteenpäin, sillä olen ajatellut etteivät ne ole minun juttuni. Tätä tuotetta oli kuitenkin pakko päästä testaamaan, koska kaverini ylisti tämän hänen kavereidensa huulikiiltomerkin superhyväksi. Kyseessä on tanskalainen Dôrph&Hagé, huulikiilto kulkee nimellä ”Bottled Attitude”. Kävi niin hauskasti, että ennen kuin kuulin kaveriltani tästä merkistä, olin ehtinyt nähdä Instagrammissa kuvan merkin huulikiilloista! Kreisin pieni maailma. 

Dôrph&Hagé Cosmetics tarjoaa tällä hetkellä vain näitä tyylikkäitä huulikiiltoja, mutta merkin valikoimiin on ilmeisesti alkuvuodesta tulossa myös mineraalipuutereita, ripsivärejä, huulipunia ja kynsilakkoja. Dôrph&Hagén tuotteet ovat tanskalaisia, osittain vankilassa tehtyjä – ymmärsin että ainakin tuo käsintehty kotelo on teetetty vangeilla. Jännää :-D 

”The baddest lip gloss around. Made in jail.”

nude lipgloss

led light lipgloss

Bottled Attitude -huulikiilloissa ollaan todella ajateltu käytettävyyttä. Huulikiillon korkissa on pienet led-valot, joten huulikiillon lisääminen onnistuu hämärässäkin. Huulikiiltoputelissa on peili, josta voi katsoa miten kiiltonsa sutii. Vitsit tämmöinen arkipäivän luksus iskee meitsiin! Kaunis puteli ja fiksu keksintö tuo valo. 

LIPGLOSS

Mitäs sanotte?! Onko huulipuna-lover ihan uskottava huulikiillossakin? Itse innostuin kaikista ennakkoluuloistani huolimatta kovasti. Nude näyttää hillityltä ja aika raikkaalta itseasiassa. Olen tehnyt semmoisen päätöksen, että pyrin jatkossa ostamaan kaiken kosmetiikan luonnollisena, mutta tämmöiset muilta saadut yllärit synteettisinä sallittakoon. ;-) Synteettisistä ripsiväreistä tuskin pystyn luopumaan kovin pian….. hyvistä luonnollisista maskaroista saa vinkata! Tähän mennessä en ole sellaiseen törmännyt. 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hah, kun mä luulin että siinä sun MEKOSSA on syväänuurretun selkäaukon lisäksi jotain sulle epätavallista :—D juuh, lukutaito hippasen hukassa heheh. No anyways, huulikiilto näyttää itse asiassa aikas hyvältä, vaikka itsekin oon (ainakin tähän asti) kuulunut huulikiillonvihaajiin xD ehkä pitäis ottaa susta mallia..

  1. Hahahah eiiiiii, mulla on useempikin syväänuurrettu mekko / toppi :’—D hihii!

   Mutta joo, ei toi huulikiilto ehkä niin paljoa viime kuvissa näkynyt, mutta pari tyyppiä arvas oikein >:-) kantsii testaa, tää ei oikeasti tahmaa silleen ällösti miten jotkut vaan tuntuu aika kevyeltä huulilla. Ja toi kotelo, ah :-D i like

 2. Haha, mulla tulee huulikiillosta mieleen yläaste ja ällöttävän tahmaiset huulet joihin hiukset tarttuu… :D

  Ja joo toi ripsari?! Yhtä luonnonkosmetiikkaripsaria oon kokeillut eikä se oikein vakuuttanut… Muutoin yritän kyllä suosia luonnonkosmetiikkaa.

  1. No jep!?!? :-D yläasteella mullakin oli anytimen persikanväristä huulikiiltoo, seiskalla ainaskin……… ja voi luoja miten hiukset tarttuivatkin siihen!

   Jep! mä oon testannut kans vasta kahta, mutta kumpikaan eivät olleet pysyvyydeltään niin hyviä, että pääsisivät arkikäyttöön. Tai oikeastaan mihinkään…. :-s hmh. No mutta muuten luonnonkosmetiikkaa suosimalla on kyllä asiat hyvin ihon ja luonnon suhteen!

 3. Minäkin olen ollut huulikiiltoja vastaan ala-asteen liikakäytön jälkeen ja löydettyäni huulipunien ihanan maailman, mutta joulun aikaan voitin Lorealin vaalenpunertavan nuden huulikiillon, joka ei kiillä liikaa ja käänsin myös takkini. Näyttää todella hyvälle!

  1. Oiii, kuulostaa just hyvältä! :-D En muuten tajunnut, mutta ehkä sillä kiillon määrälläkin on tosiaan väliä? Tuo ei kiillä mitenkään LIIKAA vaan näyttää elegantilta ja tyylikkäältä. KIIITOS!! :– )

 4. Huulikiiltoja tulee aina välillä käytettyä kun haluaa jotain pientä ekstraa. Diorin huulikiilto onkin lopussa niin täytyy ehkä sitten testata tätä seuraavaksi :)

  1. Mun ei oo aiemmin tullut käytettyä, mutta tää on kiva!! :—) hihii, tuota suosittelen kyllä, ei oo törkeän hintainen kun miettii tuota peiliä ja led-valoa ;– )

 5. No _huh huh_ ! Nyt on kyl coolein meikki, josta oon kuullut! :D Ihan överisiisti toi valo juttu plus made in jail iskee kovasti!

  1. NO ÄLÄ?! :–D mieti kun joku ulottais tämmösen designin ja jujun luonnonkosmetiikkaan…. :-D onneks huulikiilto tai huulimekki ei oo niin paha synteettisenä mitä vaikka meikkivoide/meikkipohja, jos omaa ihoaan aattelee. This is cool