NEW IN

muoti
Jätä kommentti

bettie leather boots bianco

Mulla on ollut alkukesästä asti lahjakortti Biancolle kiitoksena blogiyhteistyöstä. Koko kesän ajan vierailin Biancon sivuilla viikoittain (ellen lähes päivittäin) ja ONNEKSI en löytänyt ennen syksyä täydellisiä kenkiä, koska nyt saatoin oikeasti käyttää lahjakortin tarpeeseen. Mullahan on oikeastaan vain yhdet lämpimät ja kunnolliset talvikengät tällä hetkellä – nuo superrakkaat ja kaiken kanssa yhteen sopivat kiiltonahkaiset Dr. Martensenit. Toki multa löytyy parit kiilakorot ja yhdet korolliset nilkkuritkin, mutta ne eivät kyllä sovellu pakkasiin sillä kenkiin ei mahdu kunnollisia villasukkia tai ne eivät muuten sovellu lumisille kaduille. Siispä käytin lahjakorttini uusiin talvikenkiin ja voin onnitella itseäni, kun en ostanut kesän aika mitään ylikorkeita korkokenkiä tai tekonahkaisia avokkaita ;-) Bettiet ovat mokkanahkaa ja odottavat minua jo postissa. Toivottavasti tohtori-bootsit eivät suutu näin samankaltaisista kavereista kenkähyllyllä… Minkäs sille voi, että maiharihenkiset kenkulit tuntuvat vuodesta toiseen kaikkista kivoimmilta! 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.