DOG SITTERS CLUB

lifestyle
22 kommenttia

Instagramiani (ida365) tai blogini facebook-sivuja seurailevat tietävätkin jo, että meillä oli perjantaina kylässä kaksi suloista koiraa! Jeesattiin kavereita ja otettiin koirat meille hetkeksi hoitoon. Katsokaa nyt miten söpöjä :’–)) 

suri

shibat

maru nuuhkii

Mä olen aina ollut kissaihminen, mutta täytyy sanoa, että muutamat ihana koirulit ovat kyllä onnistuneet sulattamaan mun sydämen täysin. Joskus isona haluisin sekä kissa- että koiravauvan, mutta nyt ajatus ei tunnu vielä kovin ajankohtaiselta. Niin suloisia kuin nuo hauvelit ovatkin, vaativat ne oikeasti ihan mielettömästi huomiota ja aikaa. Hihii, onkos siellä joku toinenkin kissaihminen, joka on ehkä alkanut pikkuisen lämmetä koirille? ;–) 

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi miten kauniita! Näyttävät japanilaisilta, onko nuo shiba inuja kenties..?
  Itse rakastan molempia, mutta arvostan ja samaistun ehkä enemmän kissalle tyypillisiin luonteenpiirteisiin (itsenäisyys, ympäröivän maailman tarkkailu, rentoilu, siisteys, jne) ja minusta kissat ovat aina ihanan elegantteja – niin kauniita ja sulavia liikkeissään. Älykkäitä, jumalallisia olentoja, jotka tuntuvat tietävän olevansa ihmisten (l. palvelijoiden) yläpuolella. :D Koiria rakastan myös, mutta olen ehkä hieman enemmän kissojen puolella siksikin, että surullisen suuri osa ihmisista eivät kissoista tunnu pitävän ja koirat saavat usein suuremman huomion.

  Itselläni on ollut 19-vuotiaaksi elänyt kissa sekä 12- ja 16-vuotiaiksi eläneet koirat, joiden menetys tuntuu edelleen ja kaipaus on suuri. Nyt olen ollut nelisen vuotta ilman lemmikkiä. Haluan ehdottomasti kissan ja koiran vielä myöhemmin, mutta vasta sitten kun oma elämäntilanteeni vakiintuu ja tiedän missä kaupungissa/maassa aion tulevaisuudessa asua. Sillä välin täytyy tyytyä rapsuttelemaan ystävien ja tuttavien karvaturriaisia..:)

  1. Taitavat olla! En tiiä koirista yhtään mitään, mutta googlailemalla mekin tuo rotu pääteltiin :-D ei sitten tultu kysyttyä omistajilta….. mut siis jep, niitä melko varmasti.

   Ja joo, kissoissa viehättää itsenäisyys ja varmuus, mutta toisaalta koirat on just niin suloisia siksi että ne tarvii hoivaa ja huomioo.

   Voi ei, elivätpä melkoisen vanhoiksi jokainen :-) Mulla ei oo koskaan ollut omaa lemmikkiä, joten mulla olis tottutelemista. Mutta sen aika on tosiaan sitten kun tietää missä maassa haluaa asua ;-)

 2. Oon aina ollu kissaihminen, mutta nyt viimeaikoina kun oon kaverin koiran kanssa temmeltänyt ja oleskellut ni oon alkanu yhä enemmän tykkäämään koiristakin ! On se vaan niin ihana ja herttainen koiruli, tahdon kyllä omankin joskus tulevaisuudessa, tai sitten kissan. Aika näyttää kumpi tulee, vai tuleeko molemmat ! :-)

  1. minäpä tiiän et on!!!! oon stalkannu (noh siihen ei paljoo vaadita jos klikkaa toisen profiilin vaa auki ja tajuaa) tämän yhteyden x)

   1. Jee! Miekii eka vähä stalkkasin :—))) ku en ollu varma että onko tuo yks miun vanha koirafrendi, mut tota uutta jäbää en ookaan vielä ees tavannut…

    1. noi kaks koiraa oli yhdessä megavillejä kun pienempi kiusas isompaa. emo ois yksinään varmaan aika rauhallinen tapaus :—))

     1. hei tästä on paraikaa tulossa koiratsätti! jee! mutta toi emomuikkeli on kyllä itsessäänki aika ärhäkkä, joten huhuh voin kuvitella koko setin sitten tuplana!

      1. :–D meillä ollessaan tuo emo tuntui rauhalliselta – paitsi jos sen vahingossa herätti unesta!!! silloin se oli äreä. huihh. koiratsätti on hyvä!!

 3. Mie oon ollut aina täysin koira-ihminen ja tulen aina olemaan! <3 :D Ihana toi viimeinen kuva..

 4. oi että miten suloisia koiria! Haaveilen itsekkin tulevaisuudessa omista karvapalleroista, tämä ei nyt ainakaan helpottanut koirakuumettani :)

  1. hihii no jep! mutta otappas pieni pentu hetkeksi hoitoon niin se saattaa kyllä vähän helpottaa koirakuumettakin :’-Ddd hahah

 5. täällä kans yks ennen-kissaihminen-henkeen-ja-vereen, mut nykyään koiravauvat aiheuttaa mussa useemmin ihan hirveen tarpeen lässyttää ja hymyillä typerästi itekseen (minkä vauvat aiheuttaa mun kavereissa, kauheeta……) :—D voisin linkittää tähän satamiljoonaa söpöä koiravauva kuvaa !! instagram on aika paha kun ”news feedistä” löytyy joka kerta vähintään yks söpö koira kun sen ohjelman avaa :—D

  1. voi ei:’-DDD hahaahahah mulla ei noin usein mut aika paljon huomaan tykkääväni koirakuvista!!

 6. En yhtään ihmettele, että kissaihmisenä Shibat miellyttää. Ne on kissamaisimpia koiria mitä tähän mennessä oon tavannut. Ja no, parhaita muutenkin vaikka vaativat paljon omistajalta :b

  1. no hei totta:-D tossa oranssissa on superina jotain kettumaisia piirteitä kun sitä katsoo vaikkapa sivusta tai takaa. Hhii, varmaan ovat juu vaativia dogeja kyllä!