leather + leopard

muoti
12 kommenttia

trench coat

wedge boots

leather skirt + leopard top

ida

 Trench coat – Choies (gifted), leopard top – Choies (gifted), 

 leather skirt – 2nd hand, wedge boots – Bianco 

Toivottavasti trenssikelit eivät olisi ihan vielä ohi, sillä tämä kaunokainen ei ole päässyt ulkoilemaan vielä tarpeeksi useasti. Se on muuten tosi hyvä, mutta hitto vie, nuo taskut ovat hämäystaskut!! En tiedä kestänkö sitä, sillä käsienhän kuuluu olla taskuissa…… Uhosin aiemmin että tuota nahkahametta pitää taas sukkiskelien saavuttua käyttää enemmän ja niin olen kyllä tehnyt. Nahkainen kynähame sopii monen yläosan kaveriksi ja se on sopivan pituinen sekä matalien kenkien että kiilakorkojen kaverina. 

Vitsit näissä kuvissa on muuten kivat sävyt, ihania punaisia ja oransseja lehtiä maa täynnä. Oli hämmentävää tajuta pari päivää sitten, että oho, mehän ollaan asuttu tässä jo vuosi! Aika kuluu nopsaan. Tykkään meidän kodista tosi paljon, arvostan vanhan talon kauneutta, leveitä ikkunalautoja, hyvää pohjaratkaisua ja vaaleaa yleisilmettä. Jos voisin itse päättää, niin laittaisin kyllä kaikki seinät valkoisiksi, se olis mun unelma se. Sitten voisi kuvata talvella asukuvia sisällä salaman kanssa (raidallinen vaalea tapetti näyttää jotenkin hassulta salamanvalossa, vaikka se luonnonvalossa onkin huomaamaton ja neutraali). Ja voisin myös rakentaa oman parvekkeen tuohon olkkarin ikkunan kohdalle, sit täällä olis melkoisen täydellistä ;–)

No mut joo, nyt jotain leffaevästä ja the royal tenenbaums pyörimään. Kivaa sunnuntai-iltaa murut! 


*translation: boohoo, I didn’t have enough time to wear this trench coat before it got too cold. But I love my second hand leather skirt, it’s perfect with tights and leopard top. 


Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Valetaskut ovat aika ikäviä :D ja varsinkin sellaiset taskut (etenkin farkuissa) jotka ovat vain noin sentin syvyiset. Mihin katosi käytännöllisyys ;D

 2. Vitsi taskuttomat takit on kyl ärsyttäviä, varsinki jos ne on yhtä kivoja kun esim toi sun, sellanen mitä käyttää usein. Silti ei vaan ikinä opi sitä että ei, niitä käsiä ei vaan saa mihinkään:D

  Ja teijän asunto näyttää ainakin kuvien perusteella just niin ihanan valosalta ja tunnelmalliselta :) ärsyttää kun meillä on muutenkin niin tummat sävyt, ja tosi hämärä. Vaan hetken aamulla tulee kunnolla valoa ikkunoista, mutta sekään ei kanna kauhean pitkälle :( unelmoin siitä että löydetään joku valosa ja vaalea, mutta ihan hetkeen ei ainakaan päästä muuttamaan pois…

  1. NO ON! Tosi raskasta, mulla on aina niin paljon tavaraa mukana että taskuttomuus tuntuu kreisiltä. Tommosia asioita kun ei tuotekuvista aina tajua!

   Ja hih, kiitos :–) onhan se kyllä onneksi valoisa noiden isojen ikkunoidensa ansiosta. Voi vitsit, toivottavasti tekin löydätte valoisan asunnon, sillä on kyllä suuri merkitys sisutusintoon ja semmoiseen :- *

  1. No oli kyllä, ihanan huoleton ja visuaalinen :-D loistava juuri sunnuntaihin, kuten sanoit.

 3. Itsekin juuri kirjoittelin, kuinka kaivoin vanhan trenssini kaapista taas käyttöön :) Omani on vaan malliltaan vähän ryhditön ja helposti rypistyvä, mutta sinun takkisi näyttää tosi hyvältä! Onneksi mulla sentään on oikeat taskut ;) Kurkkaa takkini:

  http://minna-rose.blogspot.fi/