INK MANIA

kauneus
34 kommenttia

Buhuuu, mulla on tatuointikuume. Tää on ihan kamalaa esim. siksi, että mulla on kuva mielessä ja paikka sille mietittynä mutta en vielä tiedä kenelle menisin tatuointini ottamaan! Olisiko teillä hyviä suosituksia Tampereelta? Ei Helsinkikään ole poissuljettu, mutta helpoinhan se olisi täällä ottaa.

Tahdon mustavalkoisen tosi yksinkertaisen kuvan. Tuollaista yksinkertaista ja selkeää jälkeä, mutta jäljen pitää olla varmaa ja viivan hyvännäköistä. ;–)

 cute tattoos part 1

1 2 3 4

 cool tattoos girly part 2

5 6 7 8

 cute and girly tattoos black and white part 3

9 10 11 12

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. äääh mäki haluun lisää!! mul on kyl pari ideaa, mut haluun muhii niit vielä, et on varmasti täydellinen lopputulos ja et oon tyytyväinen jne..! ei hetken mielijohteesta, muuten mul olis jo mm. alpakkatatuointi :D

  vitsi ku onnistuit valitsee tähä nättejä kuvia, varsinki toi rosmariini(??)puska on ihana, ja eka kuva!
  toivottavasti löydät huipun paikan tampereelta, eiköhän sulle koht satele vinkkejä! =)

  1. No siis just noin se pitää tehdä!!! Antaa muhia :—) hahahaha mulla ei ois mitään, koska sain mun idean ihan puskista, ihan yhtäkkiä! Eka idis mistä tiesin että JOO THIS IS IT. paikka ja tyyli sen sijaan oli olleet mielessä jo kauemmin.

   Hihii siistiä!! Toi rosmariini on hurmaava, ihana idea. Ja toivotaan, aika hiljaista vielä heh :D

 2. No siis, onhan Veera Moberg Takomossa ihan omaa luokkaansa (ja se luokka on joku sellanen millä on vaan tasan yks oppilas kun kukaan muu ei vaan yksinkertasesti oo päässyt sille luokalle), mutta hyvinkin täyteen buukattu aika pitkäksikin aikaa eteenpäin. Silti, se on paras kaikista.

  1. NO NIIN siis tätä mä olen pitänyt ykkösvaihtoehtonani tähän saakka. Kiitos :-D olen aika vakuuttunut sen perusteella millaisia kuvia oon nähnyt hänen tehneen. JEE!

  1. UUU onpas nätit sulat sulla ja nopea tatskaaja kyseessä : -D oon kans yllättynyt miten vähän aikaa noihin joihinkin on menny kun oon ollu kaverin mukana tms :-D huhhu.

   Kiitos tästä vinkistä, pitää perehtyä!

   1. Mä suosittelen kanssa Putkan Rikua! Suunnilleen puolen vuoden jonoaika, mutta hyvää kannattaa odottaa. :)

   1. uuu, riku on siis suosittu!! :-D kiitos kun kommentoit, näistä on mulle paljon apua!

 3. Mäkin olisin ehdottanut ihan ehdottomasti Takomon Veeraa! Sinne mä ainakin meen, jahka uskaltaudun… :D

  1. Noniin, loistavaa>:-D kylläpäs Veera kerää kehuja – eikä turhaan!

 4. Mulla on myös aivan kamala tatuointikuume! Musta tuntuu, että se iskee aina pahiten näin syksyisin, vaikka se jyllääkin koko ajan.. Jos ei Tampereelta tai Helsingistä löydy hyvää, niin mä suosittelen Lahdessa olevaa Otherside Tattoota. :—-)

  1. hahaa true!! :-D syksyllä tulee tatuointi- ja sisustuskuume :-D kallista puuhaa molemmat! Ja heiii hauska vinkki, mulla kun sattuu olemaan yhteyksiä lahdessakin… >:-) kiitos, mä tutustun tähän heti!

 5. Veera, Veera, Veera! Siis joo, ehdottomasti Mobergin Veera Takomosta. Mun molemmat on Veeran, enkä edes antais nahkaani muille. (Enää siis…. Eka Veeran mulle tekemä on peittokuva, jösses se alkuperäinen Putkassa tehty töherrys oli kamala. Nykyinen onkin sitten tosi hieno!)

  Jonottaahan Veeralle täytyy, mutta mun filosofia on, etenkin tatuointien kohdalla, että hyvää todellakin kannattaa odottaa. :)

  1. Ai vitsit miten hyvältä kuulostaa! Erinomainen myyntipuhe ;—D oon nähnyt useampia Veeran töitä livenä ja ne on kyllä olleet makeita – tosin vaan tosi paljon monimutkaisempia mitä mä toivon omastani.

   Totta totta, noin se todellakin menee. Pitäis varmaan mennä varaamaan aika kun tää tuntuu näin selkeältä nyt… :-D hihii!

  1. Oiiiii! Jos päättäisin ottaa tatuoinnin, niin tuollainen Totoro ois todella vahvoilla. Ihana.

   1. IHANA :—-D hahaaa miten hassua, Viija on tehnyt kuulemma Taaville tatskan kun nyt tässä ääneen luin näitä suosituksia :D en tajunnut että se vois tehdä noin eri tyylistä, tuommoista tosi herkkää ja siroa. Ihana kuva :’—)) KIITOS siis vinkistä!

    Ja ihana Hosuli, tuo on kyllä niin symppis kuva ettei tosikaan.

  1. OO, just muuten vahingossa törmäsin siihen jossain kadulla. :-D nyt jo tosin unohdin missä……. pitääpä googlailla vähän!!

 6. Jooo, Takomon Veera ihan mahtava, mut Tampereen Putkassa tekee myös J-P ihan mahtavaa jälkee. Tehny kaverille useemmankin leiman ja yhden peitekuvan. Rento ja hauska tyyppi, läppä lentää! :) Ainoa huono puoli vaan et sille jäbällä on melkeen vuoden jonotusajat. Mutta voin suositella herraa aidosti, ihan loistavaa jälkee tekee vaikkei omakohtaista kokemusta olekkaan. :)

  1. UUlalaaa, kiitos hyvistä vinkeistä!! :—-) Mä alan tutustua näihin nyt kunnolla ja etsiä esimerkkikuvia yms, kivaa!! loistavaa saada suosituksia tyypeistä joita en tiedä mistään muualta, niin en oo oman kaveripiirin suositusten varassa, vaikkei niissäkään mitään vikaa oo :- D

 7. Meillä on aika samanlainen tatuointimaku (sekin…hehehhe), oon huomannut jo Pinterestista! Itsekin harkitsen tollaisen todella yksinkertaisen ja iskevän kuvan ottamista, mutta samalla ”nolottaa” mennä tatuointiliikkeeseen vaatimaan jotain tikku-ukkoa…Noin kärjistettynä. Mut joo, ehkä oon vaa nii nöösi. Jos ois todella hinku, niin pyytäisin jotain kaveria tekemään. Tai teksin stick&pokena ite… mut ehkä en kuitenkaan.

  Nää (http://touslesproblemes.blogspot.fi/2013/10/pionit.html) Katjan pionit on tosi upeat, ja toi tyyli on jotenkin ”epätatuointimainen” et toi sama mesta ehkä sopis siullekin?

  you little charmer

  1. HEHEeee oon huomannut kanssa, veri kood!!! Mutta siis I KNOW :-D stick&poke -jutskat on erittäin jees ja haluisin kans jonkun ihan meeegayksinkertaisen jutun jonkun kaiffarin tekemänä esim. Mut tosta haluun vähäsen isomman sentäs niin kehtaan mennä sen ottamaan, vaikka siitä tuleekin tosi simppeli. Tykkään tuollaisesta huolettomuudesta ja siitä ettei tatstkat näytä ihan megaharkituilta niinkus vaikka noi kirjaintatskat ja toi vikan kollaasin vasen alareuna. I like!!

   JA JOO SIIS NIIN ON. Hämmennyin kun en ollut kommentoinut tonne mitään…..? Jos haluaisin värillistä niin olisin varmasti menossa jo tuonne, mut sit mietin että mustavalkosen yksinkertaisen pystyy täällä tampereellakin varmasti joku tekeen. EN TIIÄ!! pitää miettiä >:—)

 8. Meikäläinen käväs vähän aikaa sitten ottamassa tollasen simppelin kuvan Putkan Jessicalta ja siitä tuli tosi hieno. Vaikka Jessica ei kauheesti tän tyylisiä tatskoja oo kait tehnyt, niin tästä tuli toosi hieno. Putkaa suosittelen!

  1. OOO, kuulostaa siistiltä! Kiinnostaa tietty ihan sikana että millaisen kuvan otit, hihii! Ja oliko muuten kallis jos oli yksinkertainen? :- )

 9. Itse otin tatuointini Helsingissä Legacy Tattoossa (linkin takaa löytyy muutama kuva: http://est-ce-que.blogspot.fi/2013/05/homhom.html). Että jos piipahdat jonain perjantaina Helsingissä, niin siellä on silloin aina walk in -päivä, ja se on oikein kätevää, ettei tarvitse aikaa varata! Noihan tekee tuollaisia aika värikkäitä old school -henkisiä juttuja, mutta eiköhän sieltä yksinkertaistakin saa, aika monipuolisia tatskoja löytyy noista fb-albumeista. Pitäisi ehkä testata Tampereellakin paikkoja, mutta emmää uskalla mennä minnekään muualle enää kun jos ne ei osaakaan. :((

  1. No vitsit miten hieno kuva! :–) miksei tampereella oo walk-inejä, vähän ois kätevää!?!

   Kiitos tästä vinkistä, pidän todellakin mielessä!!