red silk

muoti
14 kommenttia

Nyt taas konkreettista jatkoa ”Vaatekaapin sisältö tehokäyttöön” -postaukselle ja ajatukselle sen takana. Tästä asusta puolet on kirppistä, puolet uutta. Tuo nahkahame on varmasti käytetyimpiä kirppislöytöjäni, se on maksanut itsensä takaisin jo niiiiin monta kertaa. Punainen silkkipaita taasen on uudempi löytö, se maksoi vitosen ja vaikka se oli aivan rypyssä, tiesin, että saisin siitä täydellisen hellällä käsinpesulla. Paitaa ei ole tullut käytettyä paria kertaa enempää (se on kyllä löytönäkin vain reilun kuukauden vanha) koska miellän silkin jotenkin sen verran ylellisemmäksi materiaaliksi, että olen kai säästellyt tuota sellaisiin hetkiin, kun tarvii jotain peruspaitaa siistimpää, muttei mitään överijuhlavaa. 

leather skir + red silk top

ida365

Nyt huomaan, että paksujen mustien sukkisten ja bootsien kanssa tuo asu on sopivan arkinen. Hihii, te tyypit jotka olette huudelleet että pue nyt muutakin kuin mustaa hyvä neiti, mitäs sanotte? Eikös punainen olekin aika piristävä? 

casion

bloggaaja päivänasu tampere

Tässäpä taidatte muuten nähdä ekaa kertaa nuo Biancolta tilaamani bootsit in action. 

365 days with ida

coat – Monki • silk blouse – 2ndhand • leather skirt – 2ndhand • leather boots – Bianco 

kuvat: Maj / Magicpoks 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. voi iina!! kiitos :’—-)))))) punainen luo sellaisen lumikki-lookin mutta kai se on ihan ok

  1. ei ketään tarvitse muuta kuin mustaa :) mut onhan punainen ihan kiva vaihtelu!

  2. Oi, ihanalta näyttää tuo punainen tuon harmaan kanssa! Sievänä olet. Mulla on yksi ihana silkkipaita, jossa on piparireunakaulus… Mutta ”dry clean only” -lapun takia ei tule käytettyä, kun pelkään likaavani sen paidan eikä sitä voi joka päivä pesulaan viedä. En uskalla pestä edes käsin, kun en tiedä että pitäisikö orjallisesti totella tuota pesulappua. Nyyh!

    1. Ai hitto, tuommoset on hankalia! D: oon pessyt jotain äidin vanhoja silkkipaitoja kyllä käsin vaikka niissä on sama teksti. Mulla on semmoista ”herkälle pyykille” tarkoitettua pesuainetta ja se on ainakin ollut riittävän hellävaraista eikä vaatteille ole käynyt mitään. Tietty kantsii pestä sit just yksitellen ja käsin, ettei värjäänny tai muuta. En tiiä, aikas haastavaa!! Höh:—(