Luonnolliset lempparit

kauneus, luonnonkosmetiikka
16 kommenttia

skin blossom moisturizer

luonnonkosmetiikkasuosikit

001 Dr. Hauschka  – Kiinteyttävä naamio * 002 Skin Blossom – Nourishing Face Moisturiser
003 Lavera – Hand Cream * 004 Lush – Grease Lightning 

Olen pohdiskellut kuluneen vuoden aikana paljon luonnonkosmetiikkajuttuja. Olen saanut paljon vaikutteita luonnonkosmetiikan parissa hääriviltä tiimikavereilta, kirjoista joita olen lukenut, blogeista ja ihmisiltä, jotka ovat löytäneet luonnonkosmetiikasta pelastuksen iholleen tai vähintään yhtä toimivia arkimeikkejä, mitä synteettisen kosmetiikan joukosta. Saan blogin kautta paljon kosmetiikkaa, joten välillä käyttöön pääsee myös synteettistä kosmetiikkaa – ja koska olen utelias, testailen mielelläni eri juttuja.

Olen huomannut että omassa käytössäni yksikään luonnonkosmetiikkaripsari ei ole vielä osoittautunut yhtä hyväksi, mitä synteettinen maskara. Jokin sellainen pitävyyttä lisäävä ainesosa taitaa olla luonnonkosmetiikassa bannattu, kun lähes jokainen luonnollinen ripsari lähtee sipulia pilkkoessa valumaan poskille :- D Sen sijaan esimerkiksi yövoiteet, naaman pesuaineet, kasvovedet ja tehohoitotuotteet pärjäävät aivan loistavasti synteettiselle kosmetiikalle. Esimerkiksi moni testaamani yövoide voittaa synteettiset mennen tullen. Mitä tulee arkimeikkiin, on luonnollisemmat pohjat olleet mieleeni jo monta vuotta. Olen käyttänyt mineraalimeikkejä kohta varmaan neljän vuoden ajan ja nyt siirtynyt täysin luonnolliseen Zuiin kukkaismeikkivoiteeseen. Saman merkin poskipuna toimii aivan yhtä hyvin mitä kaikki aiemmat synteettiset poskipunani. Myös kaikki kokeilemani luonnonkosmetiikkahuulipunat ovat olleet koostumukseltaan synteettisiä kosteuttavampia. Pysyvyydessä ei ole ollut valittamista, ainoaksi miinukseksi listaisin sen, että luonnonkosmetiikkamerkkien valikoimissa olevat huulipunasävyt eivät usein ole sieltä trendikkäimmästä päästä. Onneksi klassisimmat punaiset, oranssit ja nudet löytyvät monen merkin valikoimasta, mutta hitsit olisi siistiä kun sellaisia fosforioransseja ja tositosi intensiivisiä viininpunaisia löytyisi myös luonnonkosmetiikan valikoimista. Voi tosin olla, että nuo mun lempparifosforipunat eivät ole sieltä luonnollisimmasta päästä :’–D 

Eniveis, ylläolevista kuvista voi spotata mun tän hetken lemppareita. Tuosta itseasiassa puuttuu kaksi kasvojenpuhdistussuosikkia, mutta kun molemmat ovat just nyt loppu! Pitää esitellä ne toisella kertaa. Tuo Dr. Hauschkan kiinteyttävä naamio on ehkä suunnattu hippasen vanhemmalle iholle, mutta tuntuu että se saa ihon hehkumaan ja tuntumaan hyvin kosteutetulta ja kimmoisalta. Tuo on tullut jonkun LivBoxin mukana.

Skin Blossomin voiteen ostin Kosmeettiselta. Tuote on suunnattu rasvoittuvalle, herkälle sekä normaalille iholle (mikä on minusta hassu kombo – yleensä herkkä iho paritetaan kuivan ihon kaveriksi) mutta minulla tämä toimii aivan superhyvin! Päivällä voide olisi liian tuhti meikkivoiteen alle, mutta yökäytössä täydellinen. Imeytyy suht nopeasti kun hoksaa ettei tämän tuotteen kanssa kannata läträillä liikoja. En todellakaan tiedä mihin tämän tietoni perustaisin, mutta aina kun käytän tätä, on olo aamulla nätti. :-) 

Laveran käsirasva on ihan perusrasvaa, hintatasoltaankin aivan synteettisten sisartensa kanssa samoissa tasoissa. Juuri tämän saman sarjan geelimäinen kasvojenpuhdistusaine on superhyvä tuote! Se muuten vilahtikin edellisessä meikkivideossa. Lushin näppyjen kukistaja ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta aika hyvistä raaka-aineista sekin on valmistettu. Näpyt kuivuvat tehokkaasti teepuuöljyn ja aloe veran yhdistelmällä. Tämä ei kuitenkaan kuivata koko kasvoja kuten ne apteekista saatavat hoitovoiteet.  

Hii, onko samoja lemppareita? 

* -merkki tarkoittaa, että tuote on saatu blogin kautta 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oiii, Lushin tuotteet on ollut mun lemppareita vuodesta 2004, jolloin maailman ihanin myyjä niitä mulle esitteli Englannin reissulla. Toi Grease Lighting on tosi hyvää, eikä kuivata liikaa, niinkuin itsekin sanoit. Rehab shampoo on myös tosi ihanaa, sopii mun vaikeelle tukalle ja tekee siitä ilmavan ja kivan :) Whoosh – suihkujelly on niiiiiiiin ihanan raikas! Suosittelen!

  Voisin kyllä tota Dr. Hausckan naamioo kokeilla, kuulostaa niin hyvältä :)

  1. Lush on kyllä ihastuttava kaikkine tuoksuineen ja tunnistettavine tuotteineen :–) Hienosti brändätty. Kuivashampoota mun pitäis päästä testaamaan ja voi että kun ois kylpyamme, tahtoisin niin niitä kylpykuulia :- D

   Joo, suosittelen! Dr. Hauschkan jutuista myös ruusuvoide on superhyväksi havaittu, etenkin talvella ja se tuhdimpi versio tietty.

   1. Oi, ne kylpypallot on kans ihania! Ennen kun oli kylpyamme, käytin niitä muutaman kerran, mut nykyään laitan joskus puolikkaan jalkakylpyyn ja on ne ihania silleenkin :)

    1. voi itku oon kade kaikille kylpyammeellisille! :-D mutta totta, menishän ne noinkin. hmmmmm

 2. Vaikuttaapa tuo Lushin geeli hyvältä, asiakasarviotkin näyttäis pelkästään kehuvan. Laitan sen harkintalistalle. :) Mulla on just Laveran puhdistusgeeli käytössä, se on tosi tehokas.

  Dr. Hauschkan painan kans mieleen, talvella on varmasti tarvetta kosteuttaville naamioille.

  1. No älä muuta sano! Se on :-) Ei niin tehokas kuin joku apteekin – mutta ei siis myöskään aiheuta samanlaista kuivumista. Toimii tosi hyvin pikkuisiin näppyihin ja rauhoittaa isompia.

   Ja joo, se on tosi jees! Tykkään tuoksustakin mutta en siitä paketista, puristan aina ihan liikaa sitä geeliä kämmenelle :-D

   Ja joo, kantsii! Kuten tohon ylempään kommenttiin kirjoitinkin, niin Dr. Hauschkan ruusuvoide on superhyvä. Se kosteuttaa mielettömän tehokkaasti ja sopii jopa atooppiselle iholle. Loistava yörasva talvella ja kuiviin kohtiin päivälläkin!

 3. Ah toi Greased Lightning vaikuttaa kyl hyvältä, täytyy ehkä kokeilla heti kun saa palkan :D

 4. Greased Lightning on kyllä parasta! Ite käytin sitä ennen Vademecumia (suuvettä), kastoin siihen vanupuikon ja siitä sitten näpyn päälle, mutta se kuivatti koko ihon näpyn ympäriltä. Lushin mömmö on aivan mahtavaa juuri siksi, että siihen reagoi pelkästään ne näpyt! :)

  1. no on :—) hihii mä en oo testannut suuvesi- tai hammastahnakikkoja, mutta vaikka mitä muita voiteita kylläkin : -D

 5. Dr. Hauschkan tuotteet on niin mun lemppareita! Olen myös viime aikoina vasta kiinnostunut muustakin luonnonkosmetiikasta. Kokeilin niitä viimeksi joskus oikeasti ikuisuus sitten, ja valtava harppaushan tässä on tultu. Luonnonkosmetiikassa usein vaan pakkaus ei houkuttele yhtä paljon kuin synteettisissä.. mikä on kyllä vähän sääli.

  Blogisi on yksi suosikeista, joten pääsit myös vasta äskettäin perustetun blogini suosikit listaan.. :)
  (http://feelingbetterblogi.blogspot.fi/)

  1. Jee, hyvä! Tuo on kyllä sellainen kulttisarja että varmasti moni löytää suosikkeja :- ) vaikka vähän hintavamman puoleinen onkin osittain.

   Hahaa olet oikeassa. Onneksi siinäkin asiassa aletaan mennä eteenpäin! Ja voi ei, aivan ihanaa, KIITOS<3 käyn kurkkailemassa sun tontin, hihii!

 6. okei, näköjään lushista tulee mun uus lempparimerkki, toi grease lightning kuulostaa ihan liian hyvältä! taidan käydä kohta hakemassa oman purkin testiin :–D ”onneksi” lushin kauppa on täällä vähän liiankin lähellä..

  1. Hahahah APUA :–D sit jos teet virheostoksia (onko se lushin tuotteissa edes mahdollista????) niin tiiät kelle voit tuoda jämät ;–DDD hahaa ihanaa, testaa tätä ihmeessä :–)